Soul Purpose
Call

Ben jij klaar om je diepste dromen en doelen waar te maken en weer aan het roer van jouw leven te gaan staan? Dan ben jij, bij mij helemaal aan het juiste adres!


Heb jij weleens stiekem het verlangen gehad om je leven te gaan veranderen? Ben je niet meer tevreden over hoe je leven verloopt of zit er een gevoel wat je niet helemaal kunt plaatsen? Dan wordt het tijd dat jij het heft in eigen hand gaat nemen en je dromen gaat najagen!

Dit kan overweldigend aanvoelen en je kan het idee hebben dat je niet weet waar je moet beginnen. Geen nood, hier wil ik je met alle liefde bij helpen.

Bij een Soul Purpose Call gaan we kijken naar wat er op dit moment niet meer voor jou werkt en wat jij NU al kunt gaan doen om dichter bij jouw passie en zielsmissie te gaan komen.

We gaan kritisch kijken naar jouw huidige vraag en knelpunten. Door kritische vragen te stellen zullen er inzichten en antwoorden naar de oppervlakte gaan komen, die je mogen begeleiden. Hiernaast maak ik gebruik van Spirit Writing en kaartleggingen om door te krijgen, waar jij mee aan de slag mag.

Wat brengt het jou?

  • Helderheid over je huidige situatie
  • Je mindset zal veranderen
  • Meer rust in je huidige situatie
  • Helderheid in jouw toekomstplannen
  • Gericht stappenplan op maat
  • Jij gaat je “on top of the world” voelen

Mijn calls en methodes zijn ingericht met een lichte en “down to earth” benadering van spiritualiteit en the Law Of Attraction.


>> Prijzen Soul Purpose traject <<

Soul Purpose Call
€ 99,90

Een call bestaat uit 60 minuten die online zullen plaatsvinden via Zoom. Er wordt voorafgaan aan het gesprek betaald. Indien je een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.


Boek nu een Soul Purpose CallLieve jij, gun jezelf dit prachtige geschenk!
Ik heet je van harte welkom.