Kundalini Reiki behandeling

Wat is Kundalini Reiki nu eigenlijk precies?

Kundalini komt uit het Sanskriet en betekend ‘opgerolde kracht’. De Kundalini energie is een energievorm die iedereen in zich draagt. Het wordt weergegeven in de vorm van een denkbeeldige slang die zich helemaal onderin je rug bevindt (dichtbij je wortelchakra).

Bij de meeste mensen is deze energie dus niet actief. Dit komt doordat de chakra’s geblokkeerd zijn. Deze energie kan weer worden opgewekt door de meditaties, yoga oefeningen of door het ontvangen van de juiste Kundalini Reiki inwijdingen. Het Kundalini vuur is pas volledig geopend als iemand alle inwijdingen heeft ondergaan. Hierdoor werkt de helende energie optimaal, waardoor ik klanten een prachtige behandeling kan geven. Het zelf herstellende vermogen in het lichaam van een klant wordt hierdoor aangesproken.

Deze energie heeft impact op iemands fysieke, emotionele en energetische leven/lichaam. Een Kundalini Reiki behandeling brengt veel positive zaken met zich mee. De energiekanalen in het lichaam kunnen door de behandelingen weer optimaal gaan functioneren. Waardoor eventuele lichamelijke en geestelijke ongemakken verminderen worden of zelfs verdwijnen. 

Tevens is dit een van de meest krachtigste vormen van Reiki. De 1e Kundalini Reiki inwijding staat gelijk aan alle 3 de inwijdingen van de Usui Reiki.

Kundalini Reiki behandeling - Capital Monday
Bron: elephantjournal.com

Waarom kan een Kundalini Reiki behandeling zo helpend zijn?

In ons hele leven maken wij dingen mee, waardoor wij in onze kern geraakt worden. Ook wel mini trauma’s (kwetsende voorvallen, situaties, dingen die gezegd zijn, belemmerende overtuigingen) genoemd. Hoe groot of klein dit voorval of de situatie op dat moment was doet er niet zo veel toe. Het kan immers door jou heel anders geïnterpreteerd worden dan door iemand anders. Deze “mini trauma’s” worden onderbewust en onbewust opgeslagen in je systeem. Ze hebben ons alleen veel harder geraakt dan dat wij dachten en schenken er vervolgens geen aandacht meer aan. Doordat wij het naar de achtergrond drukken, wordt het opgeslagen in ons energie systeem. Je denkt dat je verder bent gegaan met je leven, omdat je er voor de rest niet meer aan denkt. Helaas, is het zo dat je energie systeem dit dus wel onthoudt.

Vervolgens kan het dat deze opgeslagen en onverwerkte emoties tot uiting komen doormiddel van fysieke en mentale klachten. Hierbij mag je denken aan burn-out, stress, depressie, oververmoeidheid, huiduitslag, chronische hoofdpijn, chronische buikpijn, chronische rugklachten, etc. Dit hoeft even voor de duidelijkheid niet altijd tot uiting te komen door recente gebeurtenissen. Vaker zijn het juist de oude gebeurtenissen en opgeslagen “mini trauma’s”/emoties die voor onrust in het lichaam zorgen.

Hierdoor kan de medische wereld ook geen ECHTE reden vinden voor de klachten. Doordat de gebeurtenissen die je op een diep niveau geraakt hebben, letterlijk vast zijn gaan zitten in ons energie systeem. Op deze manier raken onze chakra’s geblokkeerd. Dit wil zeggen dat de energie in je lichaam niet goed meer kan doorstromen. Zolang er dus niets gedaan wordt om deze blokkades op te heffen zullen jouw klachten ook nooit volledig verdwijnen.

Even kort waarom een Kundalini Reiki behandeling zo helpend is:

 • Je wordt zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer in evenwicht gebracht
 • Het zelf herstellende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd
 • Je chakra’s worden weer geopend, zodat de energie weer kan stromen
 • De belemmerende banden/relatie met andere personen en situaties kunnen worden geheeld.
 • Jouw eigen kwaliteiten en eigenschappen worden versterkt en komen meer naar voren.
 • Je raakt compleet ontspannen
Kundalini Reiki behandeling - Capital Monday

Wat is er allemaal mogelijk?

Doordat ik de inwijdingen heb ondergaan en alle behandelvormen ook op mezelf heb toegepast, ben ik in staat om diverse vormen op jouw toe te passen tijdens een behandeling. Ik kan dus heel specifiek bekijken welke vorm het beste bij jouw klachten passen. 

Met de volgende behandelvormen werk ik bijvoorbeeld het meeste:

 • Diamand Reiki
  Bij het gebruik van de Diamant Reiki wordt de energie stroom nog veel krachtiger.
 • DNA Reiki
  Bij deze vorm richt ik mij vooral op het verwijderen van schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vervuiling, straling van je telefoon/TV, energiemasten, stroomkabels en genetisch gemodificeerde producten. Het heeft zelfs een goed effect op erfelijk genetische ziekten. Je hebt toch wel eens een naar gevoel als je ergens bent geweest of te lang achter een scherm hebt gezeten. Precies, dat komt dus door schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Geboorte trauma Reiki
  Het is voor jou erg belangrijk om de eventuele blokkades die jij hebt meegekregen tijdens de zwangerschap of je geboorte te helen. Wanneer jouw moeder een lastige zwangerschap of bevalling heeft gehad, kan dat jou op dit moment nog steeds energetisch in de weg zitten. Dit kan resulteren in angsten en fysieke of mentale aandoeningen.
 • Vorige levens Reiki
  Voor sommige mensen is het “vorige levens” thema een ver van hun bed show en vinden ze het onzin om er in te geloven. Maar wat als jij in je huidige leven last hebt van angsten, gewoontes, sterke emotionele gedragingen en fysieke of andere mentale klachten die je niet kunt plaatsen? En wat dus ook niet is ontstaan tijdens de zwangerschap of je geboorte? Waar komt dat dan vandaan? Misschien is het dan tijd om te gaan kijken naar “wat als”. Het kan dus zo zijn dat jij nog te maken hebt met energetische overblijfselen uit een van jouw vorige levens, die je nu nog steeds beïnvloeden. Vorige levens reiki kan dus helpen om de energie van de negatieve overblijfselen te verzwakken. Waardoor het dus geen problemen meer te weeg brengt in jouw huidige leven.
 • Plaats Reiki
  Het kan zijn dat je op een bepaalde plaats niet graag (meer) komt. Een plek waar je liever niet meer heen gaat, maar waar je niet weg kunt blijven. Bijvoorbeeld je hebt een verslaving gehad en je gaat verhuizen naar een andere stad, om er maar niet mee geconfronteerd te hoeven worden. Met deze vorm van reiki haal je dus de negatieve lading van een bepaalde locatie af.

Hiernaast kan ik reiki behandelingen ook inzetten voor de volgende zaken:

 • Karmische banden 
  Relaties die jij hebt met bijvoorbeeld je partner, moeder, vader, opa, oma, vrienden, etc.
 • Situatie-/Kwaliteitsgenezing 
  Hierbij kan er dus behandel worden op situaties, persoonlijke eigenschappen of kwaliteiten. Bijv. nervositeit, jaloezie, angsten, ongeduld, leed, ergernissen, manier van communiceren, woede, etc.
 • Huis of ruimte reinigen
  Denk hierbij aan je eigen huis, een zaal die je huurt voor een feest/event of je auto.
 • Huisdieren behandelen

Zoals je ziet kan je met Kundalini Reiki alle kanten op en is er voor echt IEDEREEN een passende behandeling. Van te voren is het dan ook slim om contact te hebben, zodat de klachten en de wensen kunnen worden besproken.

Kundalini Reiki behandeling - Capital Monday

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Op dit moment geeft ik alleen behandelingen op afstand. Geen nood, dit is net zo krachtig als face to face! 

 • Een behandeling op afstand duurt gemiddeld 30 minuten
 • Voor aanvang van de behandeling, ontvang je van mij nog wat informatie en een audio bestand met prachtige, rustgevende muziek. Deze kan je dan tijdens de behandeling aanzetten, zodat je volledig ontspant. 
 • Op de afgesproken datum en tijdsstip, zal ik altijd even aan je vragen of je er helemaal klaar voor bent. Zo ja, dan start te behandeling
 • Jij hoeft voor de rest niets te doen, alleen maar ontspannen te gaan liggen en er van te genieten.
 • Tijdens de behandeling kan je het warm krijgen, emoties ervaren die je net nog niet ervoer (denk aan bijv. huilen) en je ledenmaten kunnen gaan tintelen. Geeft niks, dit hoort er allemaal bij.
 • Achteraf zal ik je ook altijd even vragen hoe en wat je hebt ervaren. Hier kunnen we het dan nog even kort over hebben via mail/whatsapp.
 • >> Je kunt er ook voor kiezen om een Soul Reading erbij te nemen. Dit houdt in dat er een geschrift wordt gemaakt met alle lichaamsdelen die aandacht nodig hebben en de betekenis hierachter, visioenen en symbolen die ik over jou doorkrijg. Hierop kan jij de passende vervolg stappen gaan maken om lekkerder in je lichaam, vel en leven te komen.<<

Heb jij last van lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf schijnt te komen, een naar gevoel in delen van je huis of andere locaties, relaties waarbij jij je niet prettig voelt, angsten waarvan jij de oorzaak niet weet of wel jij juist van bepaalde eigenschappen af? 


Prijs & mogelijkheden

Kundalini Reiki behandeling (los)
Inhoud: 30 minuten op afstand (in je eigen huis)
>> € 35 (incl. btw)

Kundalini Reiki behandeling + Soul Reading
Inhoud: 30 minuten op afstand (in je eigen huis) en een geschrift met alle lichaamsdelen die aandacht nodig hebben en de betekenis hierachter, visioenen en symbolen die ik over jou doorkrijg.
>> € 77 (incl. btw)

*Er wordt voorafgaan aan de behandeling betaald. Indien je een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.


Kundalini Reiki behandeltraject
We stellen samen een behandelplan op, waarmee we jouw energie weer helemaal terug in balans kunnen gaan brengen. Een traject bestaat meestal uit behandelingen op afstand en telefonische gesprekken, zodat we goed kunnen monitoren wat je voelt en hoe de voorgang gaat.

Het is goed om meerdere behandelingen achter elkaar in te plannen, om de energie goed tot zijn recht te laten komen en om zo echt de energie in werking te zetten Bij één enkele behandeling krijgt je energie systeem zeker ook wel een enorme boost, maar deze energie gaat pas beter zijn werk doen bij meerdere behandelingen. Ik stem mij tijdens een behandeling altijd eerst af op jouw hogere zelf waardoor jouw zelf herstellend vermogen wordt aangesproken en geactiveerd. Lichamelijke ongemakken verminderen of verdwijnen zelf, wanneer de blokkades worden opgeheven.

Alleen jij kunt verandering aanbrengen in je leven. Het is hierbij belangrijk dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om deze veranderingen aan te brengen en stappen neemt in de richting van verandering. Als jij helemaal open staat voor verandering, kunnen wij gerichter op zoek gaan naar onderliggende problemen en een op maat gemaakt traject opstellen.

Het is jouw geboorterecht om geluk, vrijheid, liefde en gezondheid in je leven te ervaren.