GRATIS RECOURCES

Welkom op mijn GRATIS RESOURCES pagina, hier vind je de meest waardevolle blogs en podcast afleveringen. Speciaal om jou te verder te helpen naar jouw ultieme focus, vrijheid en geluk! Ik deel graag mijn kennis en mijn persoonlijke reis met jullie, in de hoop dat ik jullie kan en mag inspireren om ook je eigen pad te gaan kiezen. Heel veel plezier en geniet van iedere stap!

 

 

The Happy Miracle Mindset - Capital Monday

Waardevolle blogs

Met deze waardevolle blogs omtrent mindset & lifestyle wil ik jou inspireren. Om zo jouw pad te gaan kiezen, wees wie je wilt zijn en laat je ware ik los. Alleen op deze manier kan jij vanuit volle potentie gaan leven.

Als je terug scrolt naar oudere blogs, zal je ook meer reviews gaan vinden over producten die ik fijn vind om te gebruiken en de hotspots waar ik graag kom.

 

Sublime - Capital Monday

Capital Monday Podcast Show

Mijn intentie met mijn podcast show is om jou vooral mee te nemen in mijn weg naar ultieme focus, vrijheid en geluk. Hiermee wil ik je inspireren om ook je eigen pad te gaan volgen. Dan bedoel ik door het op je eigen manier te doen. Wat voor mij werkt, hoeft natuurlijk niet 1-op-1 voor jou hetzelfde te werken.