Clarity Call

Vraag jij je wel eens af, ga ik nog wel de juiste kant op met werk, mijn business, studie, liefde of zelfontwikkeling? Waar mag ik aan gaan werken? Welke keus is het beste en welke stappen kan ik het beste ondernemen? Dan is een Clarity Call echt iets voor jou. Samen gaan wij de boel ophelderen en weet jij precies wat jou in de aankomende periode te doen staat!

Ik ga graag met jou in gesprek, waarin we tot de kern van je verwarring/onduidelijkheden en knelpunten gaan komen. En hiernaast echt gaan luisteren en voelen wat er NU nodig is. Met deze Clarity Call (intuïtief gesprek) zal je meer helderheid gaan krijgen in jouw situatie, wat de aankomende periode jouw gaat brengen en welke stappen jij kan & mag gaan zetten om te komen waar jij graag naar toe wilt.

Hoe gaan we dit doen?

De Clarity Call begint uiteraard met een kennismaking, gevolgd door het trechteren van jouw knelpunten/verwarring/onduidelijkheden en waar jij inzichten in wilt hebben. Vervolgens ga ik voelen/intunen op jou, met welke tools we gaan werken om jouw de passende antwoorden en inzichten te kunnen geven.

Ik werk vooral met het inzetten van intuïtie, mindset shifts (Law Of Attraction) en spiritualiteit (kaart lezingen/readings). Je kunt mij zien als jouw spiritueel coach in de buurt van Utrecht. Na onze call zal ik een mooi verslag maken van de actiepunten, kaarten die getrokken zijn en welke oefeningen jou hierbij gaan helpen.

Wat brengt het jou?

  • Helderheid
  • Inzichten/antwoorden
  • Kaartlegging en/of Spirit Writing
  • Actiepunten om verder te komen

Een call is online via Zoom/Skype.

Hieronder vind je alle informatie en abonnementsvormen die er mogelijk zijn op dit moment.


Prijzen en mogelijkheden

Clarity Call
Inhoud: 45 minuten Call
>> € 77,77 (incl. btw)

BOEK NU

Clarity Call + Spirit Writing
Inhoud: 45 minuten call + document Spirit Writing
>> € 133,32 (incl. btw)

VRAAG AAN

Clarity Call Abonnement
Inhoud: 45 minuten Call (1 per maand) + ondersteuning via mail/Whatsapp
Abonnementsduur: 1 maand opzegtermijn
>> € 70,- (incl. btw, prijs per maand in abonnementsvorm)

VRAAG AAN

Clarity Call + Spirit Writing Abonnement
Inhoud: 45 minuten Call (1 per maand) + ondersteuning via mail/Whatsapp + document Spirit writing (1 per maand)
Abonnementsduur: Minimaal 3 maanden, daarna 1 maand opzegtermijn
>> € 120,- (incl. btw, prijs per maand in abonnementsvorm)

VRAAG AAN


Boek nu je online Clarity Call of vraag het abonnement aan en ik neem z.s.m. contact met je op voor een afspraak. Ik verheug mij nu al op onze afspraak!

*Een call bestaat uit 45 minuten die online zullen plaatsvinden via Zoom. Er wordt voorafgaan aan het gesprek betaald. Indien je een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.