Wie ben ik?

Hai.. Ik ben Chantal, happiness entrepreneur, Mindset- & Lifeblogger en oprichtster/eigenaar van Capital Monday. Met mijn bedrijf help, ondersteun en inspireer ik JOU op je weg naar ultieme focus, vrijheid en geluk. Om meer positiviteit, energie, balans en nieuwe ideeën te creëren, zodat jij meer uit jezelf gaat halen, gaat shinen en magische dingen mag gaan manifesteren in je leven. Dit alles doe ik met een spiritueel tintje.

Door mijn jarenlange praktijkervaring op kantoor, weet ik ontzettend goed hoe het voelt om geleefd te worden en continue je leven te zien als een grote to-do list. Ik wilde altijd alles zelf doen, overal aanwezig zijn, andere het naar de zin maken en ik was vooral goed in dingen doen zoals ze door andere verwacht werden. Mijn leven voelde niet meer van mezelf, maar van de mensen om mij heen.

Wat doe ik?

Doordat ik zelf halverwege 2017 in aanraking ben gekomen met de Wet van de Aantrekking (een pure verandering in je mindset), is mijn leven compleet veranderd en weet ik zeker dat alles in je leven kunt bereiken en manifesteren. Daarom wil ik deze ‘wet’ op een makkelijk toe te passen manier met je delen, zodat je zelf ook een grote groei mag en kan gaan ervaren in je leven. Denk bijvoorbeeld aan vlakken als geestelijke gezondheid, balans, geluk, relaties en je financiële situatie. Deze thema’s laat ik dan ook graag terugkomen in mijn PODCAST, BLOG, VIDEOS en NIEUWSBRIEVEN.

Volg me op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn persoonlijke leven en leuke tips. Voel je vrij om me een mail te sturen op het volgende e-mailadres info@capitalmonday.com met al je vragen, tips of over de mogelijkheden tot samenwerking.

Veel liefs,
Chantal