Wie ben ik?

Ik ben Chantal, zielsmissie, levens- & werkgeluk coach,  
spiritueel coach en healer in spe!

Met Capital Monday ben ik de “go to” persoon voor het vergroten van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, levens- & werkgeluk. Mede hierdoor help ik bij depressie en burn-out preventie.

Mijn motto is… Beter voorkomen, dan genezen!

Ik help, ondersteun en inspireer ondernemers, zelfstandigen en werknemers op weg naar hun droomleven vol ultieme focus, passie, vrijheid en geluk. Om meer positiviteit, energie, balans, en nieuwe ideeën te creëren, zodat jij meer uit zichzelf gaat halen, gaat shinen en magische dingen mag gaan manifesteren in jouw leven.

Door mijn jarenlange praktijkervaring op kantoor, weet ik ontzettend goed hoe het voelt om geleefd & ondergewaardeerd te worden en om continue je leven te zien als één grote to-do list. Ik wilde altijd alles zelf doen, overal aanwezig zijn, andere het naar de zin maken en ik was vooral goed in dingen doen, zoals ze door andere verwacht werden. Mijn leven voelde niet meer van mezelf, maar van de mensen om mij heen.

Na mijn depressie door overspanning heb ik besloten om het helemaal anders te gaan doen. Deze depressie was een seintje van het universum. Het werd tijd dat ik de persoon werd die ik toen zo hard nodig had. Iemand die mij een helpende en oprechte hand aanreikte, echt naar mij luisterde en iemand die mij specifieke coaching kon bieden, voor een positief toekomstbeeld. Helaas werd dit niet aangeboden zoals ik het had gehoopt. Hier komt dan ook mijn grote passie vandaan, zowel om preventief aan de slag te gaan en tijdens het proces.

Doordat ik op het juiste moment in aanraking ben gekomen met de Wet van de Aantrekking (een pure verandering in je mindset), het universum en spirit, is mijn leven compleet veranderd en weet ik zeker dat je alles in jouw leven kunt bereiken en manifesteren. Daarom wil ik deze ‘wet’, het werken met het universum en spirit op een toegankelijke en makkelijk manier met je delen, zodat je zelf ook deze tools mag gaan toepassen in jouw leven en mogelijke

Ben jij klaar om de volgende stap te gaan nemen in jouw leven?
Ik help jou met alle liefde en ik kan niet wachten om persoonlijk met en voor jou aan de slag te mogen!

Volg me op InstagramFacebookof Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn persoonlijke ontwikkelingen, inzichten, aanbod en leuke tips. Voel je vrij om me een mail te sturen op het volgende e-mailadres info@capitalmonday.com met al je vragen.