Wie ben ik?

Ik ben Chantal, een groot Law of Attraction fan! Als Kundalini Reiki Healer & Master, werk ik dagelijks met veel liefde in alignment en in overeenstemming met het Universum.

Mijn missie:
Samen met jou blokkades en belemmerende overtuigingen aanpakken. Er voor zorgen dat jij geen goedkeuring meer van buitenaf nodig hebt om gelukkig en zelfverzekerd te zijn. Hiernaast voelt het als mijn missie om jouw kracht naar boven te halen, waardoor jij het eindelijk durft om jouw verlangens en doelen waar te gaan maken.

Hoe ik te werk ga?
Doormiddel van het inzetten van spirituele life coaching, Kundalini Reiki, en door te werken met de Law Of Attraction.

Hierdoor zal je gaan merken dat…
– Jouw leven weer vol passie en zelfvertrouwen zit;
– Je weer in verbinding met jezelf staat;
– Jij de kracht hebt om zaken te manifesteren in je leven;
– Er meer positiviteit en hoge energie ontstaat;
– Je meer balans gaat ervaren;
– Je mogelijkheden en kansen gaat zien en voor jezelf gaat creëren.

Mijn visie:
Iedereen heeft het geboorterecht om geluk, liefde, gezondheid en vrijheid te ervaren in zijn leven. Dit op iedere dag van de week. 

MY BIG WHY

Door mijn jarenlange praktijkervaring op kantoor, weet ik ontzettend goed hoe het voelt om geleefd & ondergewaardeerd te worden, om continue je leven te zien als één grote to-do list en je volledig geblokkeerd en passieloos te voelen. Ik wilde altijd alles zelf doen, overal aanwezig zijn, andere het naar de zin maken en ik was vooral goed in dingen doen, zoals ze door andere verwacht werden. Mijn leven voelde niet meer van mezelf, maar van de mensen om mij heen. Met een depressie door overspanning als gevolg.

Ben jij klaar om de volgende stap te gaan nemen in jouw leven?
Ik help jou met alle liefde en ik kan niet wachten om persoonlijk met en voor jou aan de slag te mogen!

Volg me op InstagramFacebookof Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn persoonlijke ontwikkelingen, inzichten, aanbod en leuke tips. Voel je vrij om me een mail te sturen op het volgende e-mailadres info@capitalmonday.com met al je vragen.