Wie ben ik?

Ik ben Chantal, een groot Law of Attraction fan! Als spiritueel Coach & Healer, werk ik dagelijks met veel liefde in alignment en in overeenstemming met het Universum.

Alles wat jij je bedenkt, kan je aantrekken/manifesteren en dus bereiken.

Mijn missie:
Ik pak samen met jou de blokkades aan die zich op dit moment voordoen in het leven. Mijn passie is om jouw passie en zielsmissie te ontdekken en jou te begeleiden op de weg daar naar toe. Dit doormiddel van het inzetten van spiritualiteit, Kundalini Reiki, mindset, intuïtief werk en werken met de Law Of Attraction. Waardoor jouw leven weer vol passie, zelfvertrouwen, in verbinding met jezelf, manifestaties en heel veel plezier wordt.

Ik de “go to” person voor het vergroten van een positieve mindset, spirituele verbinding, spiritueel ontwaken, zielsmissie en levensgeluk. Ik help, ondersteun en inspireer je op weg naar jouw droomleven vol ultieme focus, passie, vrijheid en geluk. Om meer positiviteit, energie, balans, en nieuwe ideeën te creëren. Dit door het inzetten van mijn intuïtie, het inzetten van Kundalini Reiki energie, spirits & Law Of Attraction. Zodat jij meer uit zichzelf gaat halen, gaat shinen en magische dingen mag gaan manifesteren in jouw leven.

MY BIG WHY

Door mijn jarenlange praktijkervaring op kantoor, weet ik ontzettend goed hoe het voelt om geleefd & ondergewaardeerd te worden, om continue je leven te zien als één grote to-do list en je volledig geblokkeerd en passieloos te voelen.

Ik wilde altijd alles zelf doen, overal aanwezig zijn, andere het naar de zin maken en ik was vooral goed in dingen doen, zoals ze door andere verwacht werden. Mijn leven voelde niet meer van mezelf, maar van de mensen om mij heen.

Na mijn depressie door overspanning heb ik besloten om het helemaal anders te gaan doen. Deze depressie was een seintje van het universum, om de persoon te worden die ik toen zo hard nodig had. Iemand die mij een helpende en oprechte hand aanreikte, echt naar mij luisterde en iemand die mij specifieke coaching kon bieden, voor het deblokkeren van mijn mind en een positief toekomstbeeld. Dit was helaas niet in deze maten te vinden. Hierdoor is mijn grote passie ontstaan om anderen te mogen en kunnen helpen op dit gebied.

Doordat ik op het juiste moment in aanraking ben gekomen met de Wet van de Aantrekking (een pure verandering in je mindset), het universum, spirit, intuïtie en Kundalini Reiki, is mijn leven compleet veranderd en weet ik zeker dat je alles in jouw leven kunt bereiken en manifesteren. Daarom wil ik deze ‘wet’, het werken met het universum en spirit op een toegankelijke en makkelijk manier met je delen, zodat je zelf ook deze tools mag gaan toepassen in jouw leven en mogelijke

Ben jij klaar om de volgende stap te gaan nemen in jouw leven?
Ik help jou met alle liefde en ik kan niet wachten om persoonlijk met en voor jou aan de slag te mogen!

Volg me op InstagramFacebookof Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn persoonlijke ontwikkelingen, inzichten, aanbod en leuke tips. Voel je vrij om me een mail te sturen op het volgende e-mailadres info@capitalmonday.com met al je vragen.