Wie ben ik?

Hai.. Ik ben Chantal, spiritueel ondernemer, mindset & lifestyle blogger, maar ook Levensmissie Coach, Kundalini Reiki Healer in spe! Met Capital Monday help, ondersteun en inspireer ik (ambitieuze) mannen en vrouwen op hun weg naar hun droomleven vol met ultieme focus, vrijheid en geluk. Om meer positiviteit, energie, balans en nieuwe ideeën te creëren, zodat zij meer uit zichzelf gaan halen, gaan shinen en magische dingen mogen gaan manifesteren in hun leven. Dit alles doe ik met een spiritueel tintje.

Door mijn jarenlange praktijkervaring op kantoor, weet ik ontzettend goed hoe het voelt om geleefd te worden en continue je leven te zien als een grote to-do list. Ik wilde altijd alles zelf doen, overal aanwezig zijn, andere het naar de zin maken en ik was vooral goed in dingen doen zoals ze door andere verwacht werden. Mijn leven voelde niet meer van mezelf, maar van de mensen om mij heen.

Wat doe ik?

Doordat ik zelf halverwege 2017 in aanraking ben gekomen met de Wet van de Aantrekking (een pure verandering in je mindset), is mijn leven compleet veranderd en weet ik zeker dat alles in je leven kunt bereiken en manifesteren. Daarom wil ik deze ‘wet’ op een makkelijk toe te passen manier met je delen, zodat je zelf ook een grote groei mag en kan gaan ervaren in je leven. Denk bijvoorbeeld aan vlakken als geestelijke gezondheid, balans, geluk, relaties en je financiële situatie.

Hiernaast ben ik op het moment bezig met het afronden van een lifecoach studie en volg ik een Kundalini Reiki opleiding, zodat ik jou op een nog dieper gewortelde manier kan helpen om jouw beste zelf te worden en je te begeleiden naar jouw droomleven!

Deze thema’s laat ik dan ook graag terugkomen in mijn blog, podcasts, boeken, werkboeken, reiki sessie, levensmissie coaching en in de toekomst ook in mijn online challenges en e-courses.

Volg me op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn persoonlijke leven en leuke tips. Voel je vrij om me een mail te sturen op het volgende e-mailadres info@capitalmonday.com met al je vragen, tips of over de mogelijkheden tot samenwerking.

Veel liefs,
Chantal