drakenenergie - Capital Monday

Drakenenergie

Lieve jij,
Wat ontzettend leuk dat je geïnteresseerd bent in dit onderwerp! Sinds een klein half jaar ben ik zelf in aanraking gekomen met deze bijzondere wezens en de drakenenergie. Ik wist niet dat het bestond en schaamde me er zelfs voor om er over te praten, omdat bijna niemand het er over heeft. En bang voor de reacties, stel je voor dat mensen zeggen dat ik niet spoor!

Mijn reis begon toen ik voor het eerst de rode draak ontmoeten in een van mijn visioenen. Hij was hier om mij kennis te laten maken met de draken energie, waardoor het op een langzaam tempo zijn intrede kon maken in mijn leven.

Op dit huidige moment is de paarse draak bij mij om mijn spiritualiteit nog verder uit te diepen, te ontwikkelen en te kijken op welke manier ik deze energie mag gaan inzetten in mijn werk en tijdens de healing behandelingen die ik geef. De paarse draak heb ik ontmoet toen ik intentioneel een trancereis maakte om contact te kunnen leggen met het magische wezen wat mij begeleid. Ik brandde van nieuwsgierigheid en ik wilde heel graag weten om welke draak het specifiek ging en met welk thema ik aan de slag mag.

drakenenergie
Bron: Earth Angel Fair

Wat is drakenenergie?

Dit is een hele oude energie, die zelfs afkomstig is vanuit een andere dementie. Drakenkrachten begeleiden je gelijk naar de kern van geblokkeerde energie. Oftewel waar de blokkades zitten en wat de achterliggende oorzaken hiervan zijn. De drakenenergie is iets dat je echt moet voelen en wat zich rechtstreeks een intrede doet in je gevoelswereld. Het maakt contact met je hart.

Ook al zijn ze fysiek niet (meer) in deze wereld, hun energie wel. In iedere fase van je leven kan er een andere draak naar voren treden om je te begeleiden op dat specifieke stuk/thema.

Werken met drakenenergie

Je kunt op diverse manieren werken met de drakenenergie en dit is juist ook een van de mooie dingen hieraan. Als je healing werk doet kan je ze ook inzetten tijdens de behandelingen die je doet en vragen of ze je begeleiden. Zo zal bij iedere healing of klant een andere draak naar voren komen, die het meest geschikt is om samen met jou deze klus te klaren.

Hiernaast is het mogelijk om dagelijks een draak in te zetten voor de taken die je wilt gaan doen en behalen of vragen voor bescherming gedurende de dag. Als je jouw dag specifieker wilt inzetten kan dat ook. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruikten van orakelkaarten. Je vraagt dan letterlijk aan het Universum/drakenrijk… Welke draak mag mij vandaag begeleiden?

Eigenlijk net zoals bij de engelen energie en de opgestegen meesters.

Boeken
Orakelkaarten

Welke draken zijn er allemaal?

Heel eerlijk er zijn ontelbaar verschillende soorten (kleur, vorm en maat) draken die voor kunnen komen op jouw levenspad. Persoonlijk heb ik er nu al twee mogen zien en voelen. Hieronder zal ik een kleine opsomming maken voor de meest voorkomende draken waarmee een drakenreis kan beginnen.

  • Blauwe draak: De blauwe draak helpt jou om een stevige basis te leggen voor jouw ontdekkingsreis. Deze draak mag je uitnodigen in je hart, hij zal jouw uitnodiging nooit afslaan. Je zult de energie in je hart mogen gaan voelen. Hier begint het leven in meesterschap. Wanneer jij niet leeft vanuit je hart, zul je niets reeels kunnen aantrekken/manifesteren.
  • Rode draak: Deze draak staat in connectie met jouw ware “zijn” en gaat dus net iets verder dan waar de blauwe draak is gebleven. Deze draak stimuleert je om te leven vanuit je innerlijke wezen (wie jij echt bent). Hij laat jou zien, op welke facetten jij je nog te veel laat leiden door je ego. Je leert door de rode draak je ego in te zetten als tool i.p.v. dan jij je laat leiden door je ego.
  • Zwarte Draak: Dit is een van de meest krachtigste draken die er zijn en staat in verbinding met de hoogste regionen (hemel). Hij kijkt verder dan alleen je menselijkheid, hierdoor weer hij feilloos waar toe jouw ziel in staat is. De zwarte draak zal je begeleiden naar en een vurig licht schijnen op jouw zielsmissie. Ook zal hij een maatje voor je zijn en je bijstaan in moeilijke tijden en bij tegenslagen.

BEN JIJ AL WEL EENS IN AANRAKING GEKOMEN MET DRAKENENERGIE?

Spread some love!