Kundalini Reiki Capital Monday

Kundalini Reiki

Wauw wat was afgelopen half jaar life changing voor mij! Toen ik aan mijn eigen Kundalini Reiki reis begon, zat ik nog steeds niet helemaal lekker in mijn vel. Door het leren kennen van de Kundalini Reiki energie en de inwijdingen die ik heb mogen ondergaan, voel ik mij fantastisch.

Door deze prachtige reis heb ik heel veel in mezelf mogen helen en ontwikkelen, waardoor ik nu het zelfde van andere wil doen/doe.

Laat ik je eerst even meenemen in de betekenis en wat er allemaal mogelijk is binnen deze Reiki vorm. Lees je mee?

Wat is Kundalini Reiki?

Kundalini komt uit het Sanskriet en betekend β€˜opgerolde kracht’. De Kundalini energie is een energievorm die iedereen in zich draagt. Het wordt weergegeven in de vorm van een denkbeeldige slang die zich helemaal onderin je rug bevindt (dichtbij je wortelchakra).

Bij de meeste mensen is deze energie dus niet actief. Dit komt doordat de chakra’s geblokkeerd zijn. Deze energie kan weer worden opgewekt door de meditaties, yoga oefeningen of door het ontvangen van de juiste Kundalini Reiki inwijdingen. Het Kundalini vuur is pas volledig geopend als iemand alle inwijdingen heeft ondergaan. Hierdoor werkt de helende energie optimaal, waardoor je klanten een prachtige behandeling kunt geven. Het zelf herstellende vermogen in het lichaam van een klant wordt hierdoor aangesproken.

Deze energie heeft impact op iemands fysieke, emotionele en energetische leven/lichaam. Een Kundalini Reiki behandeling brengt veel positive zaken met zich mee. De energiekanalen in het lichaam kunnen door de behandelingen weer optimaal gaan functioneren waardoor eventuele lichamelijke en geestelijke ongemakken verminderen worden of zelfs verdwijnen.

Tevens is dit een van de meest krachtigste vormen van Reiki. De 1e Kundalini Reiki inwijding staat gelijk aan alle 3 de inwijdingen van de Usui Reiki.

Kundalini Reiki Capital Monday

Behandel vormen

Wanneer je alle inwijdingen hebt ondergaan en alle behandelvormen ook op jezelf hebt gedaan, ben in staat om diverse vormen ook toe te passen op jouw klanten. Je kunt dus heel specifiek per klant bekijken welke vorm het beste bij de klachten passen.

Met de volgende behandelvormen werk ik bijvoorbeeld het meeste:

 • Diamand Reiki
 • DNA Reiki
 • Geboorte trauma Reiki
 • Vorige levens Reiki
 • Kristal Reiki
 • Plaats Reiki

Hiernaast kan ik reiki behandelingen ook inzetten voor de volgende zaken:

 • Keramische banden
  Relaties die jij hebt met bijvoorbeeld je partner, moeder, vader, opa, oma, vrienden, etc.
 • Situatie-/Kwaliteitsgenezing
  Hierbij kan er dus behandel worden op situaties, persoonlijke eigenschappen of kwaliteiten. Bijv. nervositeit, jaloezie, angsten, ongeduld, leed, ergernissen, manier van communiceren, woede, etc.
 • Huis of ruimte reinigen
  Denk hierbij aan je eigen huis, een zaal die je huurt voor een feest/event of je auto.
 • Huisdieren behandelen

Zoals je ziet kan je met Kundalini Reiki alle kanten op en is er voor echt IEDEREEN een passende behandeling. Van te voren is het dan ook slim om contact te hebben, zodat de klachten en de wensen kunnen worden besproken.

Kundalini Reiki behandeling boeken

Dit brengt mij gelijk tot het leukste en het fijnste van alles! Door alle inwijdingen die ik heb mogen doorlopen, mag ik alle bovenstaande behandelingen aan jou geven.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
Op dit moment geeft ik alleen behandelingen op afstand. Geen nood, dit is net zo krachtig als face to face!

 • Een behandeling op afstand duurt gemiddeld 30 minuten
 • Voor aanvang van de behandeling, ontvang je van mij nog wat informatie en een audio bestand met prachtige, rustgevende muziek. Deze kan je dan tijdens de behandeling aanzetten, zodat je volledig ontspant.
 • Op de afgesproken datum en tijdsstip, zal ik altijd even aan je vragen of je er helemaal klaar voor bent. Zo ja, dan start te behandeling
 • Jij hoeft voor de rest niets te doen, alleen maar ontspannen te gaan liggen en er van te genieten.
 • Tijdens de behandeling kan je het warm krijgen, emoties ervaren die je net nog niet ervoer (denk aan bijv. huilen) en je ledenmaten kunnen gaan tintelen. Geeft niks, dit hoort er allemaal bij.
 • Achteraf zal ik je ook altijd even vragen hoe en wat je hebt ervaren. Hier kunnen we het dan nog even over hebben.

Heb jij last van lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf schijnt te komen, een naar gevoel in delen van je huis of andere locaties, relaties waarbij jij je niet prettig voelt, angsten waarvan jij de oorzaak niet weet of wel jij juist van bepaalde eigenschappen af?

Stuur mij dan een bericht via info@capitalmonday.com of bel naar 06-26051234 en dan zal ik je vertellen wat de mogelijkheden voor specifieke klachten en dus voor jou zijn.

Kundalini Reiki opleiding

Yes, dat zie je goed! Na 6 juni (2020) ben ik officieel en gecertificeerd Kundalini Reiki Master en mag ik alle prachtige opgedane kennis met jou delen. Ook zal ik de juiste inwijdingen voor je verzorgen, zodat jij deze prachtige energie door mag geven en de kunst van het healen in de vingers krijgt.

Een volledige Kundalini Reiki opleiding bestaat uit inwijding 1, 2 & 3 en booster 1, 2 & 3. Dit betekend dat jij na een half jaar ook Master bent en andere mag gaan opleiden.

Even voor de duidelijkheid een inwijding is een spirituele activatie in jouw eigen energetische veld. Na ieder inwijding verhoogt en programmeert jouw lichaam jouw energie, om automatisch op hogere frequenties de (reiki) energie te kunnen ontvangen.

Wil jij ook met deze energie gaan werken? Dan wil ik je vragen om vooral contact met mij op te nemen voor alle mogelijkheden. Dit kan via info@capitalmonday.com of bel naar 06-26051234.

Super dat jij de tijd hebt genomen voor het lezen van dit blog! Ik hoop dat het je heeft mogen inspireren en verlichting mag brengen. Heb jij vragen? Mail of bel mij dan gerust.

Comments

 1. Wat goed dat je een nieuw pad in je leven hebt gevonden! Heel veel succes en vooral plezier met je nieuwe baan.

 2. Reiki ken ik wel, Kundalini rieki dan nog niet, ik kan me heel goed voorstellen dat dit mensen kan helpen, hun balans terug te vinden of in het zoeken naar antwoorden.

 3. Lijkt me heel interessant dit, ik ben al een tijdje bezig met het zoeken naar iets dat ontspanning zal bieden in mijn leven. Ik merk dat ik heel veel blokkades heb, dit voel ik aan mijn lichaam. Ik denk dat dit voor mij heel helpend zal zijn. Dankjewel voor het delen van deze artikel!! β€οΈπŸ™

  1. Wat prachtig dat je dit al op deze manier zo kunt voelen.
   Als je wilt kunnen we even contact leggen en kijken naar wat er speelt en wat hiervoor de mogelijkheden zijn?

   Veel liefs,
   Chantal

 4. Mijn reactie is eigenlijk dezelfde als van Lodi. Reiki en Shambhala ken ik wel. Maar nog niet eerder hoorde ik van Kundalini. Ben benieuwd wat het met je doet.

  1. Goede vraag, jouw energie en chakra’s gaan als het ware weer meer met elkaar in verbinding staan, door het oplossen van blokkades die zijn ontstaan in je lichaam. Het kan ingezet worden voor zowel fysieke klachten als karakter eigenschappen. Hierdoor kunnen mentale klachten naar boven komen, die vervolgens op zijn beurt ook weer gehealed kunnen worden. Door een behandelaar of door andere therapeuten.

 5. reiki ken ik wel maar kundalini reiki niet. maar het klinkt wel iets zeer interessants voor mij om een keer te doen. Dank je wel voor de tip

  1. Graag gedaan! Als je het leuk en fijn vind kunnen we een behandeling inplannen? Als je eerst nog meer informatie wilt, ook helemaal prima. Dat geef ik met alle liefde.
   Liefs,
   Chantal

 6. Marushi

  Erg interessant om te lezen, en er meer te over leren. Maar voor mezelf zou ik het niet zo snel doen, ben ik toch te nuchter voor denk ik haha.

Spread some love!