Spirit Team - Capital Monday

Vrij leven met je “Spirit team”

Enige tijd geleden heb ik een artikel geschreven over het leven in overeenstemming met het Universum en de Law of Attraction. Leven met Spirit gaat net weer een laag dieper, waar ik jullie heel graag over wil vertellen. Als je eenmaal durft te leven vanuit overgave en in samenspraak met spirit (oftewel je spirit team), zal je gaan merken dat jouw leven vrijer, leuker, makkelijker en vrij van angsten zal worden.

Betekenis Spirit team

Spirit is de connectie die je hebt met je spirituele gidsen. Dit zijn spirituele wezens (beschermengelen, opgestegen meesters) die ons begeleiden op ons levenspad. Ze ondersteunen ons in het maken van keuzes en het maken van stappen naar onze zielsmissie en dromen. Er wordt gezegd dat we meerdere gidsen tot beschikking hebben, die gekoppeld zijn aan onze hogere zelf (inner source/intuïtie).  Als jij hier helemaal voor openstaat en je durft je te laten begeleiden door spirit, zal het leven een stuk makkelijk en leuker worden. Weet je ergens geen antwoord op of sta je voor een lastige keuze? Hup, vraag het je spirit team. Zij zullen altijd antwoorden. Niet altijd direct in spraak (kan overigens wel), maar vaker in symboliek zoals boeken, blogs en personen die ineens op je pad komen. 

Spirit Team - Capital Monday

Samenwerken met Spirit

Als je helemaal nieuw bent met deze manier van leven, stel ik voor om eerst te gaan beginnen met mediteren. Gewoon in stilte zitten en kijken welke gedachten er bij je op komen borrelen. Probeer eens te kijken of je onderscheid kan maken tussen eigen gedachten en ingevingen (spirit). Schrijf vervolgens alles wat er tot je is gekomen op en bekijk waarmee jij verdere stappen kunt ondernemen. Oefening baart kunst, dus maak hier een daily practice van!

Wil jij ja verloop van tijd je connectie met je spirit team verder uitdiepen? Dat kan! Begin dan met iedere ochtend contact te leggen met jouw spirit team. Dit kan je doen doormiddel van je spirit team aan te roepen en ze bij het opstaan letterlijk te begroeten. Je kunt ook een diepere connectie met ze maken door te gaan mediteren en vanuit daar met ze te communiceren. Met communiceren bedoel ik, gerichte vragen stellen. Je zult zien dat je letterlijk en direct antwoorden terug kunt verwachten.

De samenstelling van je Spirit Team

Het leuke aan het hebben van een spirit team is, dat je zelf mede verantwoordelijk bent voor wie jou dagelijks mogen begeleiden vanuit dat team. Je hebt beschermengelen, deze zijn automatisch al bij je. Je lukt ze via een diepe meditatie vragen om zichzelf kenbaar te maken. Het is mogelijk om ze om hun naam te vragen. Dit maakt het contact een stuk persoonlijker en eigen.

Dan hebben we nog aartsengelen, opgestegen meesters, energieën en overleden dierbaren die jij fijn vind om om jou heen te hebben en waarvan jij begeleiding wilt ontvangen. Hier kan je alle kanten mee op en dit is een leer proces. Zolang als jij spiritueel aan het ontwikkelen bent, zullen er meer energieën, engelen en meesters op je pad gaan komen. Deze kan je één voor één in je team plaatsen, als jij je maar prettig voelt bij deze entiteiten en energieën.

Mijn spirit team ziet er als voorbeeld als volgt uit. Er zijn altijd 4 beschermengelen aanwezig, waarvan er eentje nu zeer sterk op de voorgrond treed via automatisch schrift. Ik heb opgestegen meeste Kuthumi in mijn spirit team geplaatst, omdat ik bezig ben met het leren werken met de Kundalini Reiki energie. Hij was de grondlegger van deze reiki vorm en verbind mensen met elkaar. Hiernaast heb ik ook de drakenenergie (ik wist tot 3 weken terug niet eens dat dit bestond) toegevoegd, omdat dit aan mij werd getoond op een willekeurig moment van de dag. Ik was niet aan het mediteren, maar sloot gewoon heel even mijn ogen. Over deze energie ben ik dus nog volop aan het leren.

Zoals je dus kunt zien, is een spirit team heel divers en hebben ze allemaal een unieke gave waar ze jou mee kunnen helpen en begeleiden. De ene entiteit zal je vooral helpen bij het creatieve stuk, terwijl een andere weer ontzettend goed is in het oplossen van moeilijke kwesties.

Nu even heel eerlijk, ik had zelf nooit verwacht dat ik op deze manier in het leven zou komen te staan. Als kind was ik er bang voor en wilde ik er niks van weten. Tot een paar jaar terug, was ik zelfs nog bang om eventueel dingen door te krijgen en verschijningen te zien. Moet je me nu is zien! Helemaal ondergedompeld in het spirituele zijn en ik vind het geweldig wanneer ik dingen door mag krijgen.

Spirit Writing

Met behulp van mijn Spirit Team mag ik per weer verschillende Spirit Writings doen. Dit is een vorm van intuïtief schrijven waarbij ik de automatisch schrift techniek toepas. Ik stem mij eerst af op mijn hogere zelf & Spirit Team en vervolgens tune ik in op jouw energie. Vanuit daar krijg ik boodschappen speciaal voor jou op maat door. Lijkt dit jou een mooi cadeautje aan jezelf? Aarzel niet en boek dit prachtige schrift hier!

E-book
Mocht je dieper aan de slag willen met het loslaten van blokkades en angsten die jou nu in de weg staan om het leven te leiden, waar jij al zo lang van droomt? Ga dan snel aan de gang met het The Happy Miracle Mindset Werkboek en verander jouw leven voorgoed!

HOE KIJK JIJ TEGEN SPIRITUALITEIT EN HET UNIVERSUM AAN?

Comments

  1. Ik hield mij hier nooit zo mee bezig. Maar sinds kort neem ik hier regelmatig de tijd voor en ik merk echt dat ik er rust van krijg (geestelijk en lichamelijk)

  2. Ik ben zelf niet heel spiritueel ingesteld en mediteer eigenlijk nooit. Ik vind mijn rust met het lezen van boeken! Ook prima. Het klinkt wel heel interessant!

    1. Weet je wat het is. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en dat is dan ook de beste manier die bij jou past. Dank je wel!

  3. Sherry Masters

    Mooi geschreven. Ik kijk er positief tegen aan. Religieus zijn is je ook bezig houden met spiritualiteit. In zeker zin ben ik dus spiritueel bezig.

  4. Renata Feyen

    Ik heb altijd wel het gevoel gehad dat er mensen zijn die over ons waken 🙂

Spread some love!