SVJ Media - Capital Monday

Interview met SVJ Media

Twee weken geleden ben ik geïnterviewd door Gigi Martha, een studente aan de Hoge School van Utrecht. Zij schrijft en doet interviews over onderwerpen die te maken hebben met de stad Culemborg (mijn woonplaats). Deze worden geplaatst op de site van SVJ Media.

Ik kon natuurlijk niet weigeren!

SVJ Media - Capital Monday

Het interview genaamd “Van (bijna) niets tot iets” gaat over online geldverdienen en dat het een steeds groter groeien fenomeen is binnen Nederland. Nadat het al jaren BOOMING in Amerika is, waait deze trend over.

Wat mij betreft ideaal is in tijden, zoals we deze op dit moment mogen beleven (lees: Coronavirus).

Wil jij het interview helemaal beluisteren? Klik dan op de button hieronder en je wordt doorgeslikt naar het desbetreffende audio fragment.

Comments

Spread some love!