Protest SS20 - Capital Monday

Met PROTEST SS20 de zomer door!

Super dat je er weer bent, ik ga namelijk een boekje open doen over de zomer en de Protest SS20 collectie. Begrijp me niet verkeer… I LOVE SUMMER! Maar, heel eerlijk ben ik niet zo’n heel groot fan van badkleding, op de een of andere manier. Ik voel me meestal net even 5kg te zwaar, niet strak genoeg en veel te bloot. Herkenbaar?

Heel eerlijk, dit gevoel zit voor een groot gedeelte tussen je oren. Ook al ben je niet dun genoeg naar je zin, probeer gewoon zoveel mogelijk plezier te hebben. En koop een bikini of badpak die gewoon goed zit. Kijk in de spiegel en bekijk welke variant mooi aansluit bij je figuur.

Inmiddels heb ik er eentje gevonden waar ik de zomer van 2020 lekker ga shinen (en ook ik heb geen maat 34 believe me)! Lees je mee?

Mijn nieuwe Protest items voor deze zomer

Mix & Match Bikini
Wat ben ik blij zeg met mijn eigen samengestelde bikini top en broekje! Heerlijk dat je zelf deze twee items kunt samenstellen. Ik ben voor het mixen & matchen gegaan voor het Protest MM Miral 20 Bikinibroekje Eternity (groen) en de Protest MM Goa Push-uo Bikinitop eternaty (groen). Beide stukken komen uit de nieuwe Protest SS20 collectie en kleden prachtig af. De zijkanten van het broekje zijn wat breder waardoor je op de curvy parts net even iets meer stof hebt zitten. Superfijn! Hiernaast vind ik de top echt heel mooi staan door de vormen en het omslag idee aan de onderkant.

En neeeeee, geen foto van mij in bikini. Jammer he?!

Protest SS20 - bikini - Capital Monday
Protest SS20 - bikini - Capital Monday
Protest SS20 - bikini - Capital Monday

Flawless Spaghettitop
Van dit topje krijg ik helemaal boho/Ibiza feelings. Door de kwastjes en de stiksels rondom de hals, waan ik mezelf al helemaal bij de leukste strandtentjes, cocktail in de hand en lekker mensen kijken.
Dit item valt lekker los en is ideaal voor op een short, lange jeans of een rok. Heerlijk want ik draag het allemaal in de zomer. Je kan er dus alle kanten mee op.

Protest SS20 - Capital Monday
Protest SS20 - Capital Monday

Aster rok True Black
Op dit moment voel ik mezelf net even wat prettiger in een rok dan in een hele korte shorts. De Aster rok komt dus helemaal als geroepen. Persoonlijk vind ik hem erg leuk omdat hij zowel zakken, knopen en een gaaf patroon heeft. Wat denk jij? Als outfit combineer ik hem graag met het flawless topje zoals je kunt zien op de foto’s.

Protest SS20 - Capital Monday
Protest SS20 - Capital Monday

De nieuwe Protest SS20 collectie

Deze nieuwe collectie is voorzien van vrolijke kleuren, rouches en prints met strepen en bloemen. Van ieder setje krijg ik spontaan zin in de zomer! Helaas moeten wij nog een paar maanden wachten op heel warm weer, maar je kan je swimwear niet vroeg genoeg in je kast hebben liggen. Toch?!

De nieuwe badpakken en bikinicollectie van Protest SS20 is voorzien van smokwerk, seersuckers, hoge tailles en schulprandjes, zoals de laatste swimwear trend betaamd. Denk hierbij aan de mooiste halterbikini’s en triangel bikini’s. Hiermee ga jij fashionable en helemaal on trend over het strand.

De mannen zijn de zeer zeker niet vergeten! Voor de mannen hebben ze prachtige zwembroeken met de leukste printjes en de mooiste kleuren. Hier durf ik mijn vent wel mee op pad te sturen hoor ;-D .

Heb jij toevallig mijn Protest Cutie Winterjas al eens gezien? Deze topper vind je terug onder deze link.

WAT IS JOUW FAVORIETE KLEDINGSTUK TIJDENS DE LENTE EN ZOMER?

Veel liefs,
Chantal

Comments

 1. Wat is het toch een fijn merk! En wat een prachtige items zie ik voorbij komen. Zelf draag ik ook het liefs kwalitatief goede badkleding daar voel ik mij simpelweg veel zekerder in! ☺️🌿

 2. Ik ben dol op de bohemian style, dus veel wijde rokken en lange jurken. Ik heb ook een mix en match bikin, ideaal, want zo vind je jouw stijl die jou past. Wat mij betreft mag de lente/zomer wel beginnen.

 3. hijs mij maar in een korte broek met een topje en ik ben gelukkig! badkleding draag ik niet meer omdat ik te mager ben en het ziet er niet leuk uit.
  ik vind dat mensen moeten dragen waar ze zich goed in voelen πŸ˜‰

 4. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Ik ken dit merk niet,maar die bikini is wel heel gaaf zeg

 5. comeonletsdothis01

  Wat een leuke bikini. Ik houd van die bohemian style. Ik zou in de meivakantie naar Ibiza maar dat zal wel niet meer doorgaan.

 6. Wat een mooie bikini. Het is vrouw-eigen om te denken dat je figuur niet mooi genoeg is voor het strand. Ik denk dat veel vrouwen dat wel hebben. Iedere vrouw is uniek, dus draag lekker waar jij je lekker bij voelt.

 7. Renata Feyen

  Kende het merk nog niet maar ze zijn super leuk die bikini’s πŸ™‚

Spread some love!