Capital Monday’s Podcast Show #4: Het The Happy Miracle Mindset werkboek

Wat super gaaf dat jij de tijd weer hebt genomen om naar de Capital Monday’s Podcast Show te luisteren. In deze korte podcast aflevering neem ik je mee in de 6 stappen die jou in een sneltrein vaart naar focus, vrijheid en geluk gaan brengen.

In deze aflevering benoem ik waar het werkboek over gaat, wat het jouw gaat brengen en wat mijn intenties zijn bij dit fantastische document.

De uitkomst zal magisch gaan zijn, als jij de stappen stap voor stap gaat volgen zoals ze staan beschreven. Het kan niet anders dan dat dit jouw eerste grote stap gaat worden naar het droomleven, waar jij zo naar verlangt.

De podcast is zowel op Soundcloud, iTunes, Youtube als Spotify te beluisteren.

Enjoy en heel veel luisterplezier!

Spread some love!