Drukwerknodig.nl - Capital Monday

Als ondernemer heb je drukwerknodig.nl!

Heeeee lieve jij, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op dit blog! Dit blog gaat over de leuke samenwerking die ik heb mogen aangaan met Drukwerknodig.nl. Lees snel verder!

Als ondernemer ben ik druk met heel veel verschillende zaken. Van social media posts, vragenlijsten, blogs, het bedenken en uitwerken van een divers aanbod en netwerken.

Het is natuurlijk ontzettend fijn wanneer mijn harde werken wordt beloont met een steeds groter groeien netwerk en bereik. Naast de online mediums, vind ik het nog steeds waardevol om ook offline mensen aan te trekken. En hoe kun je dit nu beter doen, dan met professioneel ogend drukwerk? Drukwerk kun je meegeven aan je contacten, klanten en potentiële klanten. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw drukwerk, bij locale andere ondernemers neer te leggen om meer zichtbaarheid te creëren.

Wat voor soort drukwerk gebruik ik?

Op dit moment maak ik vooral gebruik van alleen visitekaartjes. In de toekomst wil ik ook graag fysieke brochures laten maken met daarin mijn aanbod. Dit is een makkelijke en efficiënte manier om mensen in aanraking te laten komen met wat ik doe. Het is dan de keus van de potentiële klant om mij eventueel ook online op te zoeken of een belletje naar mij te plegen.

Mijn visitekaartjes heb ik laten drukken bij Drukwerknodig.nl. De opmaak heb ik zelf verzorgt, dit omdat ik van ouds her afgestudeerd Grafisch Vormgever ben en het af en toe nog heel leuk vind om ontwerpen te maken.

Voor mijn eigen plezier, heb ik bij dezelfde partij ook een bedrukte mok besteld met het Capital Monday logo. Zo ontzettend tof, ik drink hier met veel plezier uit!

drukwerknodig.nl - Capital Monday

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik mijn visitekaartjes en mok binnen 2 werkdagen. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat en de service die ze me hebben geboden.

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl valt onder het bedrijf Chris Russell BV, een full service reclamebureau dat al 25 jaar bestaat. Ze verzorgen reclame en drukwerk voor bekende winkelketens binnen Nederland.

Naast drukwerk voor huisstijlen, boeken, horeca gelegenheden, promotie en presentatie, bedrukt Drukwerknodig.nl ook de leukste en mooiste fotoproducten. Ben je op zoek naar een prachtig foto op canvas, kurk, tegeltjes, behang, textielposter of kalender? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Weet je wat ook nog een mooie bijkomstigheid is? De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ideaal. Zelfs voor de kleinste portemonnee, perfect als je bijvoorbeeld net start met je eigen bedrijf.

WAAR BESTEL JIJ OP DIT MOMENT AL JOUW DRUKWERK?
HEB JIJ AL EERDER GEHOORD OVER DRUKWERKNODIG.NL?

Comments

 1. Leuk zo je eigen mok! En wat kan je veel bestellen zeg. Ik bestel het nu bij een soort gelijke website. Alleen visite kaartjes hoor, al had ik laatst ook een hele leuke memo blok met mijn blog naam.

 2. Ik ben eigenlijk nog niet echt bezig geweest met drukwerk. Maar het is zeker iets om over na te denken.

  Liefs,
  Wendy

 3. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Ik moet ook nodig eigen drukwerk aanschaffen.heb nog niet eens visitekaartjes…

  1. Ik heb ook een tijd terug visite kaartjes en een map late drukken.. ook heb ik een gedrukte mok😄

   Visitekaartjes zijn voor ons essentieel! En deel ze op events dan ook regelmatig uit.

  2. Doen! Je kunt er zoveel mee bereiken. Mensen komen hoe dan ook het drukwerk weer een keer tegen en herinneren zich je dan weer.

 4. We hebben het voor Thuisleven via een online drukker besteld en uiterst tevreden. We hebben ook een bedrukte trui/ vest voor evenementen

 5. Lauressa

  Het is grappig dat ik deze blog nu tegenkom. Ik was net van plan om visitekaartjes te gaan maken. Ik ga drukwerknodig zeker overwegen 🙂

 6. Wat een mooie mok en ook je visitekaartjes zien er mooi. Zo te lezen ben jij tevreden over de kwaliteit. Dus dan ga ik eens kijken of ik nog iets leuks nodig heb 😉

 7. Marushi

  Ik vind ze heel erg mooi! Heb ooit visitekaartjes voor mijn blog gedrukt, maar ik gebruik ze eigenlijk niet eens.

 8. ze zijn heel mooi en de mok is leuk!! onze PA regelt deze dingen altijd voor onze bedrijven maar zal deze onthouden

 9. Nicole orriëns

  Ik heb ooit eens visitekaartjes laten drukken, maar gebruik ze eigenlijk zelden moet ik zeggen.

  1. Dit herken ik ook wel hoor, uit het verleden. Maar de oude kaartjes passen helemaal niet meer bij mijn bedrijf. Hihi. Was wel toe aan nieuwe, voor het geval dat.

 10. Ik koop het als ik het nodig heb oa op Vistaprint . Mooie mok trouwens en je kaartjes zien erg goed uit!!

 11. Gea

  Ik mocht een tijdje terug ook visitekaartjes bij deze webshop laten maken. Echt goede service

 12. strongbodynl

  Nee ik kende het nog niet. Mooie visite kaartjes heb je trouwens. En wat een goed idee die mok! Ga ik ook voor mijn eigen bedrijf bestellen

Spread some love!