Protest fall/winter 2019/2020 Collectie - Capital Monday

The Power of PROTEST | De nieuwe Fall/Winter 19/20 collectie

Het is al weer enige tijd geleden dat ik een artikel gewijd heb aan kleding, daarom vind ik het juist wel weer super gaaf om doen. In dit artikel ga ik je meer vertellen over mijn fantastische nieuwe Protest jas en muts. Hiernaast leek het mij ook ontzettend leuk om ook iets meer te vertellen over de gehele nieuwe Protest fall/winter collectie.

Lees je mee?

Al bekend met Protest?

De meeste die dit blog lezen, zullen het merk Protest wel kennen. Voor de personen die dit merk nog niet kent, zal ik even een beknopte introductie doen!

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. De kleding die ze ontwerpen en produceren zijn gemaakt met zowel de core-boarders, nieuwkomers als fashionlovers die er fashionable uit willen zien, in gedachte. De kleding is toegankelijk voor iedere van hun doelgroepen.

Binnen de kleding van Protest komt fashion & function bij één. Ze geloven in oog voor detail en dit is terug te zien in het kleur- en materiaal gebruik. Niet alleen in de fall/winter collecties maar ook in de spring/summer collectie. Iedere collectie komt met diverse items voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Iedereen kan dus binnen dit merk terecht!

De nieuwe Protest collectie

De nieuwe dames wintercollectie van Protest bestaat uit een breed scala aan modieuze dames ski-jassen en skibroeken. Het thema van deze winter is dan ook “stand out in the crowd”. Opvallen ga je zeker doen, met de mooiste printjes, kleuren, stoffen, diverse stijlen en pasvormen! Jij gaat zeker de show stelen op de piste deze winter!

Natuurlijk bestaat de nieuwste collectie niet alleen maar uit items voor dames maar ook voor heren, jongens en meisjes. Neem daarom ook snel een kijken bij de heren ski-jassen en de bijbehorende skibroeken.

Protest Cutie Winterjas

Zie me zitten dan… Met mijn roze Protest Cutie winterjas middenin Dusseldorf! Wat had ik een bekijks, haha! Naast het feit dat ik lekker opval met deze jas, is hij ook nog eens heerlijk warm en zit hij erg comfortabel.

Wat ik persoonlijk erg stoer vind aan deze jas is de combinatie tussen de verschillende materialen. De binnenkant van de capuchon is voorzien van een heerlijk warm Teddy bontje en de jas zelf bestaat uit corduroy stof. Deze jas is waterbestendig en ademt tegelijkertijd. Naast de reguliere zakken aan de zijkant is deze jas ook voorzien van geΓ―ntegreerde liftpashouder op de mouw. De naden van de zijn vakkundig getapet zodat hier geen vocht doorheen kan komen. Van deze eye catcher ga ik deze winter heel veel plezier hebben, dat weet ik nu al!

Protest fall/winter 2019/2020 Collectie - Capital Monday

Protest Pickles Muts

Persoonlijk draag ik niet zo heel vaak een muts. Eigenlijk alleen als ik ga wandelen, terwijl er een hogere wind kracht staat en het wat kouder is. Dan kan ik deze zwarte Pickles muts heerlijk over mijn oren trekken, zodat ik geen last krijg van mijn oren door de wind. Ideaal. Weer een uitdaging opgelost voor deze winter!

Deze gebreide muts is voorzien van acrylgaren, waardoor de muts ademt. Hij bestaat uit twee lagen stof om je hoofd extra warm te houden tijden de winter. Het leuke aan deze muts vind ik dat hij voorzien is van witte stippen en een pompon. Dit geeft het juist een wat speelsere look.

Ph: Kevin Geurts

IS PROTEST EEN MERK WAARVAN JE ZELF KLEDING IN DE KAST HEBT HANGEN?

Veel liefs,
Chantal

Comments

  1. Leuk je jas! Ik ken Protest maar ik wist helemaal niet dat het een Nederlands merk is. Ik draag het zelf niet echt.

  2. Jij valt toch altijd op? Haha πŸ˜‰
    Ik vind het een mooie roze kleur en fijn dat deze lekker warm is! Heel veel plezier ermee πŸ™‚

Spread some love!