Seleniet Lamp Toren - Capital Monday

Verlicht je leven met de Seleniet lamp toren!

Voor iedereen die mij nu al wat langer volgt, is het geen geheim meer dat ik dol ben op mineralen en edelstenen. Mijn liefde is alleen maar aan het groeien en deze wordt gelukkig ook zeer gesteund door het thuisfront (anders had ik toch een kleine uitdaging gehad, haha). Hij is namelijk ook gek op alles wat hier mee te maken heeft. Mijn pronkstuk tot nu toe is de prachtige Seleniet Lamp Toren die ik sinds kort heb mogen verwelkomen in mijn collectie!

Wil jij alle ins en outs over seleniet en deze lamp weten?
Lees dan snel verder!

Seleniet Lamp Toren - Capital Monday

Wat is seleniet en welke werking heeft het?

Seleniet is eigenlijk een andere benaming voor doorzichtige Gipskristallen en die vaak wordt verwart met Bergkristallen. Dit is ook niet zo heel gek, want ze lijken ook wel heel erg op elkaar qua uiterlijk. Het grote verschil daarentegen is, dat de Seleniet veel zachter is en daardoor ook iets kwetsbaarder. Bij het schoonmaken van deze mineraal/edelsteen is het ook aan te raden om dit in alle rust en zo voorzichtig mogelijk te doen.

Deze spirituele edelsteen heeft een beschermende en ontspannende werking. Hiernaast bevorderd het je inzichtgevende vermogen. Dit is niet het enige. De Seleniet brengt namelijk ook veel harmonie, rust, balans, vrede in jezelf en in je omgeving! Een ideaal exemplaar voor in je huis dus?! Want wie wil dit nu niet?

De Seleniet lamp toren

De lamp heeft nu al een plekje veroverd in mijn hart! Hij is ondertussen ook al mee verhuist naar mijn vriend. Niet alleen het materiaal, de kleur en de vorm spreken mij enorm aan, maar ik vind de betekenis ook heel bijzonder. In mijn optiek straalt deze lamp echt kalmte en rust uit. Als ik er naar kijk, voel ik me ook echt heel rustig en tevreden.

Deze lamp wordt geleverd met lampfitting en een lampenbol. Het is de bedoeling dat je zelf de bol in de fitting draait en vervolgens de fitting (die voorzien is van 2 klemmen) onder in de Seleniet Lamp Toren schuift. Dit is gelukkig heel simpel. Het enige waar je wel op moet letten is, dat de steen erg zwaar is en dat je hem dus niet op je tenen laat vallen tijdens het in elkaar zetten. Mijn tip is om op de eetkamer tafel een handdoek neer te leggen, daar vervolgens de lamp op en dan pas de lampfitting in de lamp te schuiven.

Eenmaal klaar (na nog geen 5 minuten), dan heb je ook een prachtige eye catcher staan!

Seleniet Lamp Toren - Capital Monday
In de afbeelding hierboven zie je hoe de lamp er overdag uitziet.
Als hij aan staat is hij nog veel mooier! Ik ben in love!

Waar is de Seleniet Lamp Toren te koop?
Deze prachtige lamp van Seleniet is te koop via selenietshop.nl. Op deze website kan jij je hart ophalen op het gebied van diverse mineralen, edelstenen, sieraden, wierook en nog veel meer. Ik raad jullie ook echt aan om hier rond te gaan kijken. Ze hebben zoveel leuke dingen! Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook super om cadeau te doen.

Deze heerlijke lamp past naar mijn inzien bij ieder interieur en zal hij de kamer die hij verlicht, voorzien van warm licht dat ontzettend prettig en huiselijk oogt. Onze woonkamer is nog knusser geworden en wij willen hem voor geen goud meer kwijt.

Heb jij vragen over deze lamp of over hele andere zaken? Schroom niet en laat hieronder een berichtje achter of stuur mij een e-mail.

KENDE JIJ DE SELENIET LAMP TOREN TOEVALLIG AL?

Veel liefs,
Chantal

Comments

 1. Ik vind hem prachtig, maar niet alleen zo als wanneer de lamp aan staat , ook de betekenis en werking van seleniet staat me erg aan. Ik kan me voorstellen dat het rust en balans brengt. Dat hij zo zwaar is, dat zie ik al aan de foto. Hij staat er echt. Mooi.

  1. Hihi ik ben vandaag zelf ook weer diverse nieuwe producten tegengekomen, waarvan ik het bestaan nog niet wist. Dat vind ik ook een van de leukste dingen.

 2. Marushi

  Nog nooit van deze steen gehoord, maar ik vind de lamp echt prachtig!

 3. strongbodynl

  Wat leuk om op deze manier er meer over te weten! Het ziet er mooi uit en I love the color!

 4. Merel (Lotus Writings)

  Ik kende het materiaal nog niet, maar wat een eyecatcher. Mooi ook wanneer hij nog uit staat! En interessant dat hij een rustgevende werking heeft.

 5. Seleniet is echt een mooie steen en zeker met het licht erin. Dat het een rustgevende werking heeft, verbaast mij niks. Wist je dat je seleniet onder water moet houden? Weg steen. Haha

Spread some love!