Engelen getallen - Capital Monday

Zie jij vaak dubbele getallen? – Dit willen de engelen getallen je vertellen!

Heb jij dat ook wel eens? Je kijkt op de klok en het is 10:10 uur of ineens zie je op de nummerplaat van een auto de getallen 555 staan. Is dit gewoon een toevalligheid of niet? Nee, ik denk van niet en velen met mij denken hier net zo over. Als we Doreen Virtue mogen geloven, worden wij op precies deze momenten ingefluisterd door de engelen om even op te kijken en te focussen op de boodschappen die verscholen liggen in deze getallen. Door deze rede worden deze getallen ook wel engelen getallen genoemd.

Persoonlijk zie ik heel veel van dit soort getallen, als ik niet zo lekker in mij vel zit en graag antwoorden wil op vragen waar ik mee rond loop. Door het zien van de getallen en de boodschappen erachter op te zoeken, wordt ik een stuk kalmer en heb ik nog meer vertrouwen in het Universum. Want he! Het wordt immers ingefluisterd.

Engelen getallen - Capital Monday

Doreen Virtue

Dr. Doreen Virtue is spiritueel psychologe die met Engelen, natuur elementen en de opgestegen meesters werkt om haar boeken te kunnen schrijven en workshops te kunnen geven. Ze heeft inmiddels al meer dan 20 boeken geschreven over engelen, chakra’s, kristallen kinderen, Indigo kinderen, gezondheid en dieet, en andere inspirerende onderwerpen. Één van haar bekendste werken is het boek “De getallen van engelen” waarin de je helpt om de getallen 0 tot 999 te interpreteren en inzichten te krijgen in de boodschappen die de engelen voor je hebben.

Doreen Virtue vertelt hieronder over de drievoudige engelengetallen

Wanneer je de getallenreeks 111 of 1111 ziet is het een teken dat er gouden kansen aan zitten te komen. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft, waarin je intenties en doelen zich snel zullen gaan manifesteren in je leven. De Engelen hebben mij geleerd om mijn aandacht te richten op mijn gedachten en intenties wanneer ik 111 of 1111 zie. Het lijkt wel alsof je een wens doet! Het kan ook zo zijn dat er 1-en opduiken naast andere getallen. Deze getallen betekenen ook iets, waardoor je een uitgebreidere boodschap krijgt.

Wanneer je het getal “4″ naast een 1 ziet staan, is het een teken dat de Engelen je proberen te helpen om je hartenwens te manifesteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, 114, 411, etc. Vier 1’en (1111) wat samen ook “4″ is, betekent dat de engelen willen dat je hen vraagt om te helpen om je hartenwens te manifesteren, vooral wanneer de manifestatie deel uitmaakt van je levensdoel. Een 1 naast een 7 betekent dat je groot geluk zult ervaren, synchroniciteit of wat sommige mensen “veel geluk” zouden noemen. Oftewel dat het je zal leiden naar het manifesteren van je hartenwens. Het cijfer 9 naast een 1 betekent dat je doel bijna voltooid is en/of dat je aan het einde van een fase in je leven gekomen bent (een deur die sluit en een andere gaat open). Een 3 naast de een 1 vraagt je om je doelen en verlangens aan Spirit over te dragen en om begeleiding te vragen in je manifestatie process.

De Engelen willen ons antwoorden en begeleiding te geven op zoveel manieren. Wanneer ze onze aandacht vragen met getallenreeksen is het echt een teken van hun liefde en kracht. Hoe meer je deze tekens opmerkt, hoe frequenter ze in je leven zullen opduiken. Als je de betekenis van de tekens kent en wanneer je accepteert dat ze geen toevalligheden zijn maar doelbewuste gebeurtenissen, zul je zelfs meer gaan genieten van je communicatie met je engelen.

Engelen getallen in tijd

 • 00:00 – De Schepper benadrukt een boodschap die hij aan jou heeft gegeven en vraagt je op te letten en de raad direct op te volgen.
 • 01:01 – Deze tijd staat voor eenzaamheid, isolement, ik, vaderlijke principe. Een beschermengel je wilt vertellen dat iemand verliefd op je is. Kijk naar binnen, je zou er dan achter kunnen komen wie die persoon is.
 • 02:02 – Dit engelennummer kan de meest ambitieuze dromen in realiteit brengen. Het vraagt je het grotere geheel te zien (see the big picture), en werk met de gegevens die nodig zijn om dat plaatje compleet te maken. Breng dingen tot bloei via de spirituele en materiële wereld.
 • 03:03 – Dit is een positieve boodschap namens je beschermengelen. Het betekent dat jij je nu in een situatie bevind waarin alles mogelijk is. 33 is een meestergetal, dit zal de kracht van grote veranderingen in je leven zijn. Vanaf nu gaat het voorwaarts met je.
 • 04:04 – Is een combinatie van de trillingen en energieën van nummer 0 en van nummer 4 worden verdubbeld. Getal 4 resoneert met uithoudingsvermogen, loyaliteit, meesterschap, geduld, hard werk en inspanning, nauwkeurigheid, service, passie, drive en vastberadenheid naar het bereiken van onze doelen. Het is nu de tijd om een project concreet te maken en ermee te beginnen.
 • 05:05 – Dit heeft betrekking op persoonlijke vrijheid en individualiteit, maar ook met belangrijke levensveranderingen, het maken van keuzes en beslissingen, magnetisme, promotie, idealisme, activiteit, aanpassingsvermogen, veelzijdigheid, vindingrijkheid en geleerde levenslessen.
 • 06:06 – Nummer 6 draagt de trillingen van liefde voor huis en gezin en huiselijkheid en dienstbaarheid aan anderen. De engelen vragen je om minder te focussen op de materiële aspecten en financiële aspecten van het leven, maar meer te kijken naar een spirituele benadering voor het hebben van je wensen en behoeften. Maak gebruik van de beschikbare hulp en werk samen met anderen.
 • 07:07 – Is een positief gegeven volgens de engelen, zij geloven dat je op dit moment het juiste pad volgt! Zij helpen je in je spirituele ontwikkeling. Je hebt waarschijnlijk dat stemmetje gehoord in je hoofd dat je vertrouwen en motivatie geeft. Je mag zonder aarzelen dit stemmetje gaan volgen. Bekijk je eigen doen en laten vanuit een hogere spirituele lens.
 • 08:08 – De engelen suggereren dat je controleert of je alles doet wat je kunt doen. Je hebt het in je om je hoge ambities te bereiken en bergen te verzetten, maar om dit te doen moet je roeien met de riemen die je hebt. Je hebt zeker de kansen, maar soms ontbreekt het je aan volharding. Vertrouw het proces en volg je innerlijke intuïtie.
 • 09:09 – Een van de berichten die de engelen je willen sturen is dat je je leven moet beleven. Dit door het verkennen van de grenzen van je potentie. Dit is erg belangrijk voor je, maar ook voor anderen. Je hebt een mooie ziel en je moet jezelf voor de volle 100% geven in alles wat je doet. Een bepaalde fase in je leven wordt beëindigt.
 • 10:10 – Goddelijke leiding van Spirit en de Engelen vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven.
 • 11:11 – Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt manifesteren in je leven. Alles wat je aandacht geeft groeit (dit werkt ook andersom). Let op je gedachten en woorden, want dat zul je aantrekken in je leven.
 • 12:12 – Blijf geloven in een beter situatie en blijf positief in je huidige. Geef al je zorgen aan je spirituele gidsen om ze te laten helen en transmuteren.
 • 13:13 – De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemens en affirmaties. Luister goed naar je gedachtes en nieuwe inzichten. Deze worden je namelijk ingefluisterd.
 • 14:14 – Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft alleen maar te ontspannen, goed te ademen en ze zullen tot je komen. Luid en duidelijk.
 • 15:15 – Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is erg positief voor een verandering in je leven. Blijf in de buurt van positieve mensen en vermijd het negatieve.
 • 16:16 – Al je behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wilt manifesteren, en dat is wat je zal gaan ontvangen.
 • 17:17 – Je hebt hard gewerkt om je positiviteit te bewaren en deze tijd aanduiding is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vruchten afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere.
 • 18:18 – Sta open voor het ontvangen van steun en voorspoed en concentreer je alleen maar op je graag wilt. Jij heb net als ieder ander het recht om dit te ontvangen.
 • 19:19 – Zorg er goed voor dat jij je gedachte op dit moment positief houdt, vooral als deze een link hebben met je goddelijke zielsmissie. Vermijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk dan ook direct aan je zielsmissie.
 • 20:20 – Het is belangrijk dat jij je concentreert op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god en de engelen. Je geloof zet wonderen in beweging.
 • 21:21 – Geloof in de ideën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw hiernaast op de kracht van je gedachte, zo zal jouw leven positief gaan veranderen.
 • 22:22 – Heb vertrouwen, alles komt altijd goed. Maak je geen zorgen, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.
 • 23:23 – De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Ze zijn bij je, om je met alles te steunen en bij te staan.
Engelen getallen - Capital Monday

Enkelvoudige engelen getallen

 • 1 – Dit is een binair getal: oftewel, elk getal is deelbaar door 1. We zijn ook allemaal één. We staan allemaal met elkaar in verbinding door onze gedachten. Let daarom op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten.
 • 2 – Heb vertrouwen en moed en jee gebeden worden werkelijkheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.
 • 3 – De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.
 • 4 – Er zijn engelen bij je. Roep hen daarom aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.
 • 5 – Dit getal staat verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er bevinden zich veranderingen plaats in je leven (ten goede), of die staan te gebeuren.
 • 6 – Het getal 6 staat in verbinding met de aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete, tastbare dingen. Zorg ervoor dat je gedachten aan of je zorgen om materiële zaken in evenwicht zijn. Geloof in het spirituele.
 • 7 – Je bent op de goede weg! Ga door en heb vertrouwen.
 • 8 – Financiële overvloed komt nu op je pad.
 • 9 – Je levensmissie houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.
 • 10 – Je ontvangt aanwijzingen van God/het universum via gedachten ideeën, inzichten of helderwetendheid. Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

Dubbele engelen getallen

 • 00 – Het universum/god benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.
 • 11 – Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachte en ideeen, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.
 • 22 – Je diepgewortelde overtuiging manifesteerd wonderen en prachtige nieuwe kansen.
 • 33 – Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af doormiddel van meditatie en stel hun alle vragen die je hebt. Vraag om het geen wat je wilt hebben en je zult het gaan ontvangen.
 • 44 – Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt ze vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren maar hun slechts vragen om deze te verbeteren. Zij zullen je gaan leiden naar de meest mooie kansen en oplossingen.
 • 55 – Fasten your seatbelts… Want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om oude en niet helpende zaken los te laten en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.
 • 66 – Hou je gedachte in deze periode op je geloof en het universum/de engelen gericht en maak je geen zorgen om het materiële.
 • 77 – Van harte! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens, ga er voor en laat je niet afleiden.
 • 88 – Grote overvloed komt jouw kant op, voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. Wees dankbaar vooral dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom ook naar andere leidt.
 • 99 – Ga aan de slag, lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan jou zielsmissie. Doe alles wat in je mars ligt om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

Drievoudige engelen getallen

 • 111 – Er is een energetische poort voor je open gegaan waardoor je gedachte zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachte daarom zorgvuldig in deze periode en zorg dat deze overeen komen met je wensen. Stop geen enkele energie in het denken aan je angsten, of dat je ze misschien niet zal manifesteren.
 • 222 – Heb vertrouwen, alles komt goed. Maak je geen zorgen, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.
 • 333 – Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je op alle vlakken.
 • 444 – Je wordt nu omringt door duizenden engelen. Je hebt een hele sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde. Hierdoor heb je niets te vrezen en is alles ten aller tijden goed.
 • 555 – Er staan je grote veranderingen te wachten. Je hebt de gelegenheid uit je schulp te kruipen en het geweldige leven te gaan creëren waar jij werkelijk recht op hebt.
 • 666 – Het is tijd om je tot Spirit/het universum te richten, om zo je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de hemel en de engelen je angsten met betrekking tot je aardse voorraad. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen.
 • 777 – Van harte! Je hebt goed naar de aanwijzingen van het universum en de engelen geluisterd, de wijsheid heb je succesvol omgezet in daden. Je plukt er nu de vruchten van. Je inspireert hier anderen mee, dus ga hier mee door.
 • 888 – Het universum is overvloedig en gul, je hebt geleerd hoe je in het stortbad van de altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiële zekerheid is beschikbaar voor jou, zowel nu als in de toekomst.
 • 999 – Ga aan de slag, lichtwerker! De wereld heeft je levenswerk nu nodig. Richt je helemaal, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak.

Overige engelen getallen die veel opduiken

 • 101 – Richt je gedachten volledig op God. Wees creatief, net als de Schepper. Weet dat je zielsmissie/levenswerk bevordert wanneer je, je blijft richten op vrede.
 • 202 – Het is belangrijk je nu te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van God, het universum en de engelen. Je geloof zal wonderen gaan verrichten.
 • 303 – De verlichte meesters helpen je met de verbinding God en de universele wijsheid in stand te houden. Hierdoor is het voor jou mogelijk meer inzicht in je zielsmissie/levenswerk te krijgen.
 • 404 – God en de engelen omgeven jou, je dierbare en je huidige situatie met krachtige en helende liefde en wijsheid.
 • 505 – Stel God, het universum en de engelen centraal in je gedachte, dan zal je leven zeer snel ten goede veranderen.
 • 606 – Laat God, het universum en de engelen het middelpunt van je steun zijn. Zodat je al je driedimensionale behoefte moeiteloos naar jou en je dierbare toe stromen.
 • 707 – Je werkt perfect samen met god, het universum en de engelen. Je bereidheid om te vertrouwen, te luisteren, te geven en te volgen brengt grote wonderen in je leven.
 • 808 – Omdat jij God, het universum en de engelen in het middelpunt van je gedachte en daden hebt geplaatst, zorgt je goddelijke liefde ervoor dat alle rijkdommen van de hemel en de aarde je ondersteunen.
 • 909 – Houdt de hemel in het middelpunt van je zielsmissie. Praat met het universum en de engelen over ieder aspect van je opdracht en luister naar de liefdevolle raad die ze je geven. Ga vervolgens aan de slag.

ZIE JIJ OOK WEL EENS ENGELEN GETALLEN?
ZO JA, WELKE ZIJN DAT DAN?

Veel liefs,
Chantal

Bron: nieuwetijdskind.com en helderziende-paragnosten.nl.
Wil jij meer weten over de Law Of Attraction? Klik dan hier!

Spread some love!