Hotspot: Rum Club in Utrecht

Vorige week zaterdag ben ik sinds een lange tijd weer gezellig uiteten geweest met een goede vriend van mij. Dit moest natuurlijk wel een plek zijn met een bijzondere uitstraling, beleving en uitzonderlijk menu. Het kon niet anders dan dat we even een bezoekje moesten gaan brengen aan Rum Club in Utrecht! We hebben dit restaurant al verschillende keren voorbij zien komen op diverse social media kanalen en nu is het aan mij om mijn ervaringen met jou te delen. Lees je mee?

Over Rum Club

Rum Club - Capital Monday

Rum Club is een restaurant dat met zijn tropische sferen, heel gezellig en bijzonder aan doet. Het motto is hier: Relaxing, Chilling & enjoying life to the fullest. Dit is gelijk ook de filosofie die ze met de sfeer en hun personeel willen overbrengen naar de gasten. Dit tropische paradijs is gevestigd in de kelders van de Oudegracht in Utrecht. Het is een restaurant waar je letterlijk naar toe getrokken wordt. Hier kan je terecht voor tropische gerechten, cocktails en muziek. Je kunt hier alleen reserveren voor groepen groter dan 6 personen.

Location:
Rum Club
Oudegracht aan de werf 111
3511 AG Utrecht
The Netherlands

Mijn ervaring

Toen ik hier naar binnen liep, was ik spontaan verliefd! De gezellige sfeer, de vrolijke kleuren en het fijne personeel maken de tropische belevenis van dit restaurant helemaal compleet. We hadden ontzettend veel geluk. Want je kon al niet meer reserveren en bijna alle tafels die nog over waren, waren vergeven. Zelfs met mijn notenallergie kan ik hier zonder problemen terecht. Ze maken bijna geen gebruik van noten in hun gerechten. IDEAAL!

Rum Club - Capital Monday

De leuke neonverlichting maken het extra hip & happening!

Rum Club - Capital Monday
Rum Club - Capital Monday
Rum Club - Capital Monday

De leuke tropische printjes op de stoelen, tafels en barkrukken tillen het thema echt naar een hoger niveau. Hier wil je gewoon zitten en gezien worden!

Nadeeltje…
Op ten duur, naar mate het later op de avond werd, liep Rum Club steeds voller met mensen die al buiten zaten. Dit vond ik persoonlijk wel iets minder, aangezien wij aan een hoge tafel in het midden zaten. Hierdoor had je niet continue zicht op je tas en werden we steeds meer ingesloten.

Wat ik heb besteld?

Als voorgerecht hebben wij gekozen voor de Aloha Platter voor 2 personen. Deze platter bestaat uit vaste gerechtjes zoals tonijn Tataki, kippenvleugels, springrolls, gefrituurde kipfilet en Funchi friet. Elk klein hapje was oprecht heerlijk! Vooral van de Funchi friet en de tonijn Tataki had ik nog veel meer willen bestellen. Maar natuurlijk niet gedaan! Ik heb me in kunnen houden. Haha.

Rum Club - Capital Monday
Rum Club - Capital Monday

Als hoofdgerecht hebben wij gekozen voor de Feast Platter voor 2 personen en deze platter kon je geheel zelf samenstellen.

Bron: instagram.com/rumclubutrecht

Wij hebben gekozen voor de volgende gerechten (helaas niet allemaal goed te zien op de foto):

  • Arepa El Pastor (Arepa met Pulled Pork)
  • Vegan Mini Burger
  • Jerked Sweet Potato Fries (zoete aardappelfriet)
  • Rainbow Salad
  • Roti bowl
  • Poké bowl

Naast de gekozen gerechten werden er ook bijgerechten geserveerd. Deze zijn vooraf al wel bepaald, maar smaken echt heerlijk. Je kunt als bijgerechten aioli, watermeloen, ananas, banaan, mais, koolsla en flatbread verwachten. Mooie aanvulling, vind ik persoonlijk.

Rum Club - Capital Monday

Ze serveren bij Rum Club ook een Sweetie Platter met diverse desserts die je met je gezelschap kunt delen. Wij zijn hier niet voor gegaan, aangezien wij al erg vol zaten van het voor- en hoofdgerecht. Dus wij kozen voor een heerlijke Rum Club Pink Flamingo Cocktail! Deze cocktail bevat Rum Club Rum, Mango, Limoen en Ting Grapefruit Limonade. Pas op! Hij is vrij sterk, dus aan eentje heb je echt wel genoeg.

Rum Club - Capital Monday

Wij hebben een top avond gehad bij dit restaurant en ik ga zeker een keertje terug! Dan hoop ik alleen wel dat er nog een plekje is aan de zijkant, in plaats van in het midden.

BEN JIJ AL BIJ RUM CLUB IN UTRECHT GEWEEST?

Love,
Chantal

Volg mij op InstagramFacebookTwitterBloglovin & Pinterest om op de hoogte te blijven!

Comments

Spread some love!