My Jewellery Leopard jurk - Capital Monday

My Jewellery Leopard jurk instant gemanifesteerd!

Zoals jullie misschien al wel door hebben, schrijf ik op het moment veel minder over producten en hotspots. Dit omdat ik steeds mee begin te voelen dat ik meer helpende en ondersteunende rol wil gaan vervullen, om jou te gaan helpen met meer focus, vrijheid, liefde en geluk te gaan creëren in het leven. Ik hoor je vraag al… Waarom schrijf je nu dan toch over de My Jewellery Leopard jurk? Dat zal ik je uitleggen.

Manifesteren

Ik weet niet of jullie al bekend zijn met de Law Of Attraction of het manifesteren van zaken die je graag in je leven wilt hebben?Oven de Law Of Attraction heb ik toevallig al een uitgebreider artikel geschreven en die vind je hier. Ik geloof er dus heilig in dat iedereen in zijn leven kan aantrekken wat hij of zij graag wilt. Als je het maar echt oprecht kunt voelen, dat het er al is en je het eigenlijk al hebt. Wanneer je dit kunt, is er geen twijfel over mogelijk dat het zal gaan verschijnen.

Precies een dag voordat ik benaderd werd om samen te werken met My Jewellery, dacht ik na over items die ik graag nog in mijn kast wilde hebben. Vooral met oog op de zomer en de leuke festivals die eraan zitten de komen. Op mijn verlanglijst stond namelijk een jurkje met luipaarden print en een makkelijk heuptasje zodat ik mijn handen vrij heb tijdens het dansen. En prompt de dag nadat ik dit had bedacht, kreeg ik een mail van dit geweldige merk waar ze dus precies deze items verkochten. Toeval of niet, maar ik geloof dat het een instant manifestatie was!

My Jewellery Leopard jurk - Capital Monday

My Jewellery Leopard jurk

Toen in zag dat My Jewellery zoveel leuke jurkjes met luipaarden print, moest ik er eentje hebben. Ik heb eerste items in mijn kast met deze of slangen print. Voor de grap noem ik mezelf ook weleens Nel Veerkamp (voor de personen die haar niet kennen, even googlen), hahaha. Ik heb heel bewust voor deze grijze jurk met luipaarden print gekozen, met oog op het mooie wilde ik geen lange jurk en de mouwen moesten ook oprolbaar zijn. Door de handige knoopjes aan de mouwen is dit laatste dus mogelijk. Je kunt hem dus het hele jaar aan! IDEAAL. Weet je waar ik pas achterkwam toen ik de jurk aan het passen was? Dat deze jurk twee insteek zakken heeft, erg handig!

Hij is via My Jewellery verkrijgbaar voor €39,95.

My Jewellery Leopard jurk - Capital Monday

My Jewellery zwarte heuptas

Vroeger liepen mijn ouders ook altijd met zo een soort tasje als we op vakantie waren. Een tijdje geleden waren ze echt een no go en werd je bijna uitgelachen als je er eentje had en nu is deze trend weer helemaal terug van weggeweest. Heel stiekem ben ik daar ook wel blij om, het is zo makkelijk en je hebt je handen vrij. De hippe modellen van nu zijn gewoon ook erg leuk om te dragen. Ik heb mijn oog laten vallen op dit leuke zwarte lakleren heuptasje met zilver hardware.

Dit heuptasje is via My Jewellery verkrijgbaar voor €19,95.

My Jewellery Leopard jurk - Capital Monday

My Jewellery Leopard ketting

Op dit moment ben ik kettingen aan het verzamelen. Niet dat ik altijd een ketting om heb hoor, zo is het niet. Maar ik vind het wel heel erg leuk om er meerdere bij elkaar te dragen. Dus ik heb lange en korte kettingen zodat ik ze helemaal trendy bij elkaar om kan doen. Hoe schattig is deze lange zilveren ketting met panter/luipaarden print wel niet? Toen ik hem zal, wist ik het zeker, deze past prachtig bij mijn verzameling (uiteraard ook bij mijn Veerkamp verzameling).

Deze Leopard Print Necklace is via My Jewellery verkrijgbaar voor €19,95.

My Jewellery Leopard jurk - Capital Monday

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze leuke items en draag ze met heel veel plezier. Ze zitten lekker en zijn ook nog eens praktisch! Daar hou ik van, sorry voor de fashionista’s onder ons. Ik vind het belangrijk dat items er leuk uitzien, maar ook functioneel zijn.

PH: JustKVN.com


HEB JIJ AL WEL EENS ITEMS BESTELD BIJ MY JEWELLERY? ZO JA, WAT WAS DAT DAN?

Veel liefs,
Chantal

Comments

  1. Ik ken My Jewellery alleen van naam maar vind de jurk echt super leuk! Ik ben nooit zo van de dierenprintjes, maar deze vind ik erg leuk en vrolijk!

  2. Ik geloof precies in wat je zegt. Waar je focus zit, kan naar je toe komen. Prachtig jurkje ook met luipaard print. Ik ben er dol op en zo zag ik onlangs dat ik een jurkje of 4 (variërend van LaDress tot Klingel) in mijn kast heb met deze geweldig print. En nog een rokje! Erg blij mee. Ik ken het merk My Jewellery natuurlijk wel, maar ik heb er nog niet eerder wat besteld…

  3. Yeah een jurk met zakken! Daar word ik altijd blij van 😉 Ik ben dan ook van het praktische eerlijk gezegd.

  4. strongbodynl

    Ja grappig he hoe Law of Attraction werkt? Het jurkje staat je erg leuk!

  5. Leuk dat je begint over Law of Atraction. De laatste weken lees ik daar meer artikelen over. Ik denk dus dat het een hot item is!

    1. Hihi Ik ben hier al een aantal jaar mee bezig, maar sindskort kom ik er mee naar buiten. Het lijkt wel alsof het nu pas een beetje geaccepteerd wordt door de maatschappij.

  6. Super leuk! Ik was nooit zo van de printjes, maar ik moet zeggen dat dit soort printjes steeds meer in mijn kledingkast belanden 😉

Spread some love!