Hotel The Match - Capital Monday

Hotel The Match in Eindhoven

Vorig jaar heb ik besloten om geen random blogposts meer te schrijven en alleen nog maar artikel die aansluiten bij het overkoepelende thema. Maar toch wil ik graag even mijn ontspannende overnachting die ik heb gehad bij Hotel The Match in Eindhoven met jullie delen. Ik ben sowieso een voorstander van op tijd een weekendje weg of een vakantie boeken. Als je tijd hebt om te ontspannen en de ontladen, dan ben je weer opgeladen om je werkzaamheden weer met een vernieuwde energie op te pakken. Maar dat niet alleen, je creativiteit komt ook weer helemaal op gang en voor je het weet heb jij dat ene project of bedrijf helemaal op poten gezet. Dus ik zie hier alleen maar win-win situaties. Deze overnachting had ik te danken aan een goede vriend van mij, Kevin.

Hotel The Match - Capital Monday

Hotel The Match

Dit hotel is pas sinds halverwege januari 2019 open en nu heeft het aardig wat indruk gemaakt op ons. Wij denken dat dit een nieuwe influencer hotspot gaat worden.

Wat ik zo grappig aan dit hotel vind, is dat het je vooral stimuleert om naar buiten te gaan en de stad van Eindhoven te verkennen en veroveren. Hotel The Match maakt op zijn website en social media kanalen bijvoorbeeld grapjes over het feit dat je hier niet gaat logeren voor de slome WIFI of voor het douchen. Hier moest ik persoonlijk heel erg om lachen. Maar gelijk hebben ze, je geniet het meeste door er op uit te gaan en real life contact te leggen met mensen. Even alleen maar aandacht hebben, voor het geen wat er toe doet.

Hotel The Match - Capital Monday

Dit hotel is overigens helemaal INSTAGRAM PROOF, in alle hoekjes en gaatjes zijn leuke foto plekken te ontdekken. Waarmee jij Instagram gaat veroveren. In de lobby alleen al heb je prachtige muurschilderingen waar je hele toffe shoots kan doen. Uiteraard heb ik er zelf ook een paar gemaakt.

Hotel The Match - Capital Monday
Hotel The Match - Capital Monday

Er is trouwens ook een klein winkeltje in Hotel The Match te vinden, voor het geval als je trek krijgt. Wij hebben bijvoorbeeld rond half 4 een skyr yoghurt en een ijsthee gekocht. Dit winkeltje is 24/7 open en maakt gebruik van zelfservice. Ontzettend handig als je wat later terugkomt in het hotel na een avondje stappen. Er is altijd wat te snacken.

Hotel The Match - Capital Monday

De kamer

De kamers zijn allemaal uitgerust met een grunge achtige look en feel, echt heel gaaf. De muren zijn voorzien van behang met een graffiti look en is de kamer aangekleed met robuuste materialen zoals metalen lampen, kapstokken en een betonnen plafon.

Hotel The Match - Capital Monday

Het hoekje van de badkamer vond ik er persoonlijk erg leuk uitzien. Zo een ronde spiegel en zwarte accenten. Dat is helemaal aan mij besteed. Zelf hebben wij niet onder de douche gestaan, we vonden dat je net iets te veel door het glas kon zien. Natuurlijk helemaal niet erg als je met je lover bent, maar gewoon met een vriend gaat dat wat ver. Hahaha.

Hotel The Match - Capital Monday

Wij hebben hier op een zaterdagavond gelogeerd en we hebben stiekem de hele avond op de kamer doorgebracht. We zijn namelijk eerst uiteten geweest bij MOOD. Daar hebben we gekozen voor een Sushi boot, echt een aanrader! Maar bij terugkomst op de hotelkamer, zaten we natuurlijk lekker vol en hadden we vervolgens geen zin meer om naar buiten te gaan. Dus hebben we heerlijk met een maskertje op ons gezicht Wie Is De Mol? gekeken.

Het ontbijt

Het ontbijt was best wel apart. Dit werd namelijk niet in het hotel zelf gedaan, maar bij restaurant MR. SISTER naast het hotel. Je kon dit restaurant bekijken via een gang en een aparte deur in het hotel. Zo grappig, net alsof je stiekem de VIP ingang nam. Ze hadden hier een lekker ontbijt buffet opgesteld, wat voor ieder wat wils had. Geen grote opzet maar wel heel netjes. Wij zaten zo gezellig, wij kwamen als eerste ontbijten die dag en gingen ook als laatste weg.

Al met al, het was een heel fijn hotel en ik kan het iedereen aanraden. Vooral als je van plan bent om meerdere dagen in Eindhoven te vertoeven.

Adres:
Hotel The Match
Kleine berg 43
5611 JS Eindhoven
T: +31 40 34 00 10 5
E: welkom@hotelthematch.com

HEB JIJ NOG EEN TIP VOOR EEN LEUK HOTEL? 

Lots Of Love,
Chantal

Comments

  1. xLauratjj

    Het concept doet me een beetje denken aan Fenix Music Hotel in Lissabon! Wel heel leuk precies! Wij slapen regelmatig in Eindhoven als we onze familie bezoeken, dus deze zullen we ook eens bekijken!

  2. Wat een grappig hotel, heel artistiek! Ben nu wel benieuwd naar dat ontbijt en hoe het eruit ziet, haha.

  3. Ik zag dit toevallig ook bij een andere blogger voorbij komen. Ik wist eerst nog niet af van het bestaan van dit hotel, maar nu weet ik waar het ligt door je blogpost! Mr Sister is ook erggg lekker voor avoneten, vooral de burgers zijn smullen. Ik woon naast Eindhoven dus ben elke dag zowat te vinden daar. Dit hotel wil ik ook wel eens bezoeken 🙂 tof vormgegeven. Mooie toevoeging voor Eindhoven

  4. Een beetje zelfspot is altijd fijn 🙂 de indicating ziet er precies zo uit als dat ik leuk vind!

  5. Ziet er super gaaf uit! Heel anders dan dat ik van een hotel gewend ben… Daar houd ik wel van!

  6. Marushi

    Ik vind de inrichting er echt heel gaaf uitzien!

Spread some love!