Doelen voor 2019 - Capital Monday

Wat zijn mijn doelen voor 2019?

Zo… Na ruim 2 maanden radiostilte ben ik weer boven water. De afgelopen paar maanden zat ik toch wat minder lekker in mijn vel en begon ik heel erg veel na te denken over waar ik gelukkig van word en wat ik wil gaan manifesteren in mijn leven. Door even de rust voor mezelf te pakken, is het mij ontzettend duidelijk geworden wat mijn doelen voor 2019 moeten gaan zijn. Ik noem het express geen goede voornemens maar doelen, omdat ik denk dat doelen een groter slagingspercentage hebben dan Β voornemens. Hieronder vind je de mijne, lees gerust een stukje met me mee.

Doelen voor 2019 - Capital Monday

Doel 1. Opleiding tot Lifecoach

Al jaren bekruipt me het gevoel dat ik mensen wil gaan helpen, het helpen oplossen van blokkades in hun leven. Het kunnen situaties zijn, niet helpende gedachten, patronen die doorbroken moeten worden en het terug vinden van passie in het leven. Dit is even een greep uit de oplossingen die ik mensen wil gaan bieden. Daarom heb ik na lang wikken en wegen afgelopen november besloten om te starten met een thuisstudie voor Lifecoach. Het is een opleiding waar je ongeveer 10 maanden over doet. Daarom is mijn doel om in mei 2019 mijn examen af te leggen en dit prachtige papiertje op zak te mogen steken.

Life Coach - Capital Monday

Doel 2. Bloggen

Het bloggen heeft zoals jullie hebben kunnen merken ook even stil gelegen. Ik kon de energie helaas even niet vinden om mooie en inspirerende artikelen te schrijven. Ook heeft dit me aan het denken gezet. Misschien waren de toenmalige onderwerpen van de blogs toch niet helemaal waar mijn hart zich bevond. Daarom wil ik vanaf nu alleen nog maar blogs schrijven met onderwerpen waar ik zelf ook helemaal van “aan” ga. Jij kan dus meer artikelen gaan verwachten met thematieken als; mindset, law of attraction, gezondheid, lifestyle en zelfs spiritualiteit. Misschien even wennen, maar ik denk dat ook jij dit magisch zult gaan vinden net zoals ik!

Doelen voor 2019 - Capital Monday

Doel 3. Capital Monday uitbreiden

Helaas kan ik nog niet te veel los gaan laten over hoe ik dit wil gaan doen. Dat is nog even een verassing, maar er gaan zeker mooie dingen gebeuren binnen Capital Monday. Maar er zullen zich ook heel veel mooie nieuwe kansen voor gaan door, wat de groei zal gaan bevorderen. Ik voorzie nog meer inspirerende materialen, die jouw alleen nog maar meer zullen gaan helpen met het vinden van jouw pad naar focus, vrijheid en geluk! Dusssssss stay tuned!

Doelen voor 2019 - Capital Monday

Doel 4. Gezonder leven

Kijk dit is er eentje die bij iedereen wel op het lijstje met goede voornemens staat. Alleen bij mij gaat het niet zo zeer om afvallen, het gaat mij meer om mijn lichaam sterker en gezonder maken. Ik vind mezelf namelijk totaal niet dik, alleen denk ik wel dat het nog gezonder kan en dat wat extra kilo’s aan spier niet erg zal zijn. Persoonlijk ben ik helemaal weg van de kookboeken van Rens Kroes, hier haal ik dan ook iedere week wel 1 of 2 recepten uit. Hieronder heb ik een aantal van mijn lieveling kookboeken uitgelicht, wie weet breng ik je op nieuwe en leuke ideeΓ«n.

Doel 5. Boek schrijven

Steeds vaker spookt bij mij door het hoofd dat ik een echte verhalen verteller ben en dat ik prachtige thema’s en stukken te delen heb met de wereld. Het idee om boeken te gaan schrijven wordt bij mij steeds groter en sterker, ik kan er niet langer omheen. Dus there it goes!

Afgelopen jaar heb ik natuurlijk al een voorproefje gegeven van mijn schrijfkunsten. Voor het geval dat je het nog niet wist, ik heb afgelopen jaar een E-book uitgebracht. The Happy Miracle Mindset: Hierin leer ik je omΒ vanuit een verhoogde energie, positiviteit, vol bewondering en liefde te gaan leven. Zodat jij gefocused je pad kan gaan bewandelen naar jouw vrijheid en geluk.

Mijn nieuwe boek begin qua idee net een beetje handen te krijgen, hierdoor kan ik er helaas nog niets over kwijt. Dus ik hoop aan het einde van 2019 meer te kunnen vertellen over het proces, het thema en in welke vorm hij wanneer zal gaan verschijnen.

Doelen voor 2019 - Capital Monday

Over een half jaar zal ik met alle liefde een update van deze doelen met jullie gaan delen. Ik hoop dat ik met alle afzonderlijke doelen goed op weg ben en met trots nieuwe mijlpalen mag gaan delen.

WAT ZIJN JOUW DOELEN VOOR 2019?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

 1. Mooie doelen en mooie uitdagingen, goed om ook eens te kijken wat je met je blog wilt, zeker omdat je de laatste maanden geen puf hier voor had. Succes!

 2. Marion Stam

  Mooie doelen. Ik denk dat de slagingskans groot is omdat je er helemaal achter staat.
  Ik doe niet aan goede voornemens en heb mij dan ook voorgenomen om gewoon te beginnen. En dat bevalt goed.

  1. Thanks voor het vertrouwen. Ik weet bijna wel zeker dat het me gaat lukken. Zelf ben ik ook niet zo een grote fan van het goede voornemens concept. Gewoon beginnen gaat meestal veel beter.

 3. Ik vind sowieso dat je enkel moet schrijven over wat je boeit. Dat is net de essentie van het bloggen, denk ik? Maar gaandeweg verliezen we dit alsmaar meer uit het oog hΓ©.. Maar goed, je doet er iets aan, zodat het voor jou ook weer leuk wordt! Veel success!!!

  1. Dank je wel meid. Inderdaad het wordt al snel een moetje of een ding op je to do lijst omdat je aan een verwachting wil voldoen. Niks aan te doen, maar soms wel even goed om gas terug te nemen en van een afstandje er naar te kijken.

 4. Dat is een lijstje met mooie doelen! Ik hoop dat je ze allemaal weet te behalen πŸ˜€ Altijd leuk om een jaar met zoveel plannen te beginnen.

 5. Wauw echt prachtige doelen! Ik ben vandaag met mn sportvasten kuur begonnen, ik vind het een heel interessant proces. Is ook voor je lichaam om gezonder te worden van suikerverbranding naar vetverbranding de komende 10 dagen!

 6. Wat een mooie doelen heb je voor jezelf gesteld en ook zeker uitdagingen! Neem je jezelf niet teveel ‘hooi op je vork’? Let ook op jezelf πŸ™‚ Ik heb niet echt doelen voor dit jaar. Wel wil ik op mijzelf gaan wonen maar daar heb ik zelf weinig invloed op, dat heeft met de huizenmarkt te maken. Daarnaast wil ik meer gaan reizen, daarom staan er al twee reisjes op de planning!

  1. Wat lief dat je me daar aan herinnerd. Dat komt helemaal goed, want als ik echt even geen zin heb doe ik ook even niets hoor. Maar heerlijk die reisjes. Dat zou ik ook eigenlijk moeten plannen.

Spread some love!