Uzuma tea - Capital Monday

Detoxen en afvallen met Uzuma Tea

Tja waar zal ik eens beginnen… Thee betekend voor mij even een rustig momentje voor mezelf. Ook drink ik graag thee als ik aan het werk ben, omdat ik er altijd lekker rustig van word en zo beter bij mijn creativiteit kan komen. Mijn relatie met thee is het laatste jaar helaas wel veranderd. Eerst stond ik bekend als een echte theemust en nu ineens als een koffieleut. Ik weet het, koffie is helemaal niet zo goed voor je en ook niet voor je geestelijke gesteldheid. Daarom wil ik het nu weer wat meer in balans gaan trekken. Weer meer thee drinken tijdens werk en het ontwikkelen van mijn creatieve ideeën. Dussss kom maar door met die heerlijke Uzuma Tea!

Uzuma tea - Capital MondayDeze nieuwsgierige aag, vind de thee maar al te lekker ruiken. Hihi. 

Uzuma Tea

Uzuma heeft op dit moment twee thee soorten die samengesteld zijn met grote zorg en bestaan uit de meest pure ingrediënten. Deze ingrediënten helpen je bij het detoxen van je lichaam en om af te vallen. Hiernaast zijn beide theeën rijk aan verschillende vitamines en mineralen.

Mangata Slim Tea
Uzuma Mangata is afslankthee met krachtige eigenschappen, die je ondersteunen bij het afvallen. Ideaal als je toe bent aan een boost om je dag door te komen! (€ 14,95 per 100 gram).

Ingrediënten:

  • 50,5% Groente thee: Een natuurlijke, milde ondersteuning voor je stofwisseling, die je vetverbranding een zetje geeft. Groene thee bevat hiernaast antioxidanten die ook goed zijn voor je algemene gezondheid.
  • 36% Citroengras: Dit ondersteunt en stimuleert een gezonde spijsvertering, je stofwisseling en je vetverbranding krijgt een klein duwtje in de rug.
  • 10% Gember: Gember is een natuurlijke eetlustremmer die helpt bij het creëren van een vol gevoel en wordt dus vaak gebruikt als ondersteuner tijdens het verliezen van gewicht. Hiernaast verbetert het je doorbloeding en kan het zelfs helpen tegen maagklachten of spierpijn.
  • 3,5% Natuurlijke Aroma’s

Meraki Detox Tea
Meraki detox thee is zorgvuldig samengesteld door geselecteerde ingrediënten en heeft een reinigende werking. Het ondersteunt je lichaam tijdens je detox periode. Hiernaast heeft deze thee talloze voordelen voor je gezondheid. Deze thee kan je ieder moment van de drinken, dus wanneer jij er zin in hebt. (€ 14,95 per 100 gram).

Ingrediënten:

  • 94% Zwarte thee: Deze thee bevat tannine, dit is goed voor je hart en spijsverteringsstelsel. Aangezien het kleine opwekkende werking heeft, hebt zwarte thee je stofwisseling en je nierfunctie te verbeteren. Hiernaast draagt het bij aan de natuurlijke reiniging van je lichaam, zonder het hart te zwaar te belasten (zoals te veel koffie drinken wel kan doen).
  • 3% Natuurlijke vanille aroma: De vanille wordt uiteraard gebruikt als natuurlijke smaakmaker, maar bestaat ook uit een kleine hoeveelheid van vitamines en mineralen.
  • 3% Rozenblaadjes: Deze blaadjes helpen bij de reiniging van je blaas, nieren en lever. Ook zorgt thee van rozenblaadjes ervoor dat je stemming verbetert en dat je meer energie krijgt. Dus ook extra punten voor dit ingredient.

Uzuma tea - Capital Monday

Welke Uzuma Tea is mijn favoriet?

Heel eerlijk ben ik altijd al een groter fan geweest van groene thee, thee wat licht voor je maag en darmen is. Daarom kies ik uiteindelijk toch voor de Mangata Slim Tea. Bovendien is de smaak van deze thee erg lekker en verfrissend. Voor mij is het dan ook een heerlijk tussendoortje tijdens mijn werkzaamheden. Zelf heb ik nog niet echt gemerkt dat ik er van afslank, maar goed ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet heel erg met mijn eten bezig ben op dit moment. Hahah.

Ik ben erg benieuwd of jullie deze thee al kennen en voor welke jullie zouden kiezen.

Uzuma tea - Capital Monday

Bekijk ook de geweldige Cold Pressed Juices van Uzuma!


WELKE THEE DRINK JIJ HET LIEFSTE?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

Spread some love!