Sublime - Capital Monday

The Joy Of Missing Out! | Sublime

Nederlandse vlag Niet overal meer bij aanwezig hoeven zijn, het grootste geschenk dat is aan mezelf heb gegeven kan ik je vertellen. Ik weet nog dat ik wel per se overal bij wilde zijn, stel je toch eens voor dat je niet van alles op de hoogte was of dat er iemand teleur gesteld zou zijn. Vreselijk! Dit hielp ook niet echt mee aan mijn gezondheid. Nu vind ik het trouwens heerlijk om gewoon thuis en afgezonderd van de wereld te zijn. Even tijd om tot rust te komen van die hectische baan, het OV of de drukte op de weg. Ik spendeer deze tijd het liefste door al zingend en dansend door het huis te gaan. NO KIDDING… Dit doe ik echt! Hoe kan ik dit nu beter doen dan op de heerlijke hits die gedraaid worden op Sublime? Precies deze radio render staat dan ook zeer regelmatig bij mij aan.

engelse vlag I can tell you, to not be present everywhere is the greatest gift that I gave myself. I remember that I wanted to be everywhere, I just couldnt imagine to miss out on something or to dissapoint someone. Horrible! This also did not contribute to my health. At this point in life I really enjoy being at home and isolated from the world from time to time. A moment to unwind from that hectic job, the public transport or the traffic jams on the road. I prefer to spend this time by singing and dancing through tmy living room. NO KIDDING … I really do this! How can I do this even better with than the amazing hits that are getting played on Sublime? Honestely I listen to this radio station very often.

Sublime - Capital Monday

JOMO. The Joy Of Missing Out

Nederlandse vlag Aangezien ik een groot voorstander ben van tijd voor jezelf nemen, uitrusten en genieten van het moment. Daarom vind ik het enorm leuk om te zien, dat Sublime sinds deze maand het nieuwe thema The Joy Of Missing Out aan het laden is op de zender. Juist de luisteraar even meenemen en bewust maken van het stukje ontspannen en even niets doen, met de heerlijke muziek van Sublime op de achtergrond. Nu nog relaxter voor de dag komen en genieten met je vrienden. (Ik zet de radio gelijk even aan).

engelse vlag Since I am a big fan of taking time for yourself, relaxing and enjoying the moment. That’s why I really like to see that since this month Sublime is loading the new theme The Joy Of Missing Out on their channel. They make the listener aware of taking me time and do nothing, with the wonderful music of Sublime on the background. Now you can take on your day even more relaxed and enjoy it with your friends. (I turn on the radio right away)

Sublime - Capital Monday

Sublime - Capital Monday

Sublime Sunrise

Nederlandse vlag Iedere ochtend is het voor mij altijd een crime om een leuke en relaxte radiozender of afspeellijst te vinden. Ik kan gewoon niet werken zonder muziek en ik moet altijd een beetje relaxed wakker kunnen worden achter mijn bureau. Na iedere dag dezelfde struggle heb ik voor mezelf de meest relaxte manier gevonden om uit mijn remslaap te komen. Namelijk met,  Sublime Sunrise de nieuwe ochtend show met Sander de Heer op Sublime. Als je net zo van jazzy en soulvolle klanken houd als ik, dan is dit ook echt een aanradertje voor jou! Dit programma is trouwens te beluisteren op iedere werkdag tussen 07:00 en 09:00 uur.

engelse vlag Every morning it is always hard for me to find a nice and relaxed radio station or playlist. I just cant work without music and I always have to be able to wake up a bit relaxed while Im already sitting at my desk. After the same struggle every day, I found myself the most relaxed way to get out of my sleep. Namely with, Sublime Sunrise the new morning show with Sander de Heer on Sublime. If you like jazzy and soulful sounds like me, then this is really a must for you! This program can be listened to on every working day between 07:00 and 09:00.

Sublime - Capital Monday

Photos: Kevin Geurts

 

HEB JIJ AL WEL EENS VAN SUBLIME GEHOORD OF ER NAAR GELUISTERD?
HAVE YOU HEARD ABOUT SUBLIME ALREADY OF EVEN LISTENED TO?

Lots Of Love,
Chantal

 

Comments

 1. Ah ik heb ook heel vaak muziek aanstaan, dansen doe ik niet vaak maar vind het wel altijd lekker om omgevingsgeluid aan te hebben! Ik ga deze lijst zeker beluisteren en het is zeker positief dat je niet overal bij hoeft te zijn. lekker tijd voor jezelf nemen!

 2. Die radiozender ken ik helemaal niet. Ga hem is testen als ik weer in Nederland ben 🙂 Je ziet er trouwens ook prachtig uit!

 3. Haha ik ga ook graag dansend door het huis. En heerlijk dat je zo kan opstarten met muziek van Sublime

 4. Marushi

  Ik luister eigenlijk alleen naar de radio als ik in de auto zit. Thuis heb ik bijvoorbeeld mijn eigen playlist op youtube.

 5. Ik ken de zender niet, maar ga er zeker eens naar kijken. Is dit via een app of?
  Ik ben ook echt iemand die graag muziek luistert, heerlijk vind ik dat!

 6. nee ik ken dit niet.moet ook zeggen dat ik de radio niet zo vaak aan heb eigenlijk. alleen in de auto

 7. Ik kende sublime niet tot ik er nu hier over las. Ik kan ook niet zonder muziek werken. Maar vind radio luisteren vaak niks. Of het moet non-stop muziek zijn. Haat reclames en geklets tussendoor

 8. LifestylebyLinda

  Ik ken het eerlijk gezegd nog niet! Maar wat ik wel met je deel is dat me-time heerlijk is. Ik heb het dan ook echt nodig om weer even op te laden 🙂

 9. het klinkt fijn, maar ik heb eigenlijk alleen mijn radio in de auto aan. Thuis eigenlijk nooit

 10. Daniel Dirkse

  Leuke post. Ik heb er nog nooit van gehoord. Ga t wel eens proberen. Alhoewel in nog steeds groot fan ben van mijn afspeellijsten op spotify.

Spread some love!