Walking on happiness with Nike Air Max 90

Nederlandse vlag Met een paar goede schoenen aan je voeten, kan je de hele wereld aan. Ten minste zo voelt het voor mij. Heel eerlijk draag ik op het moment het liefste sneakers, Nikes om precies te zijn. Ze gaan overal mee naar toe en ik loop de wereld er op uit. Aangezien ik graag wandel, zijn mijn sportschoenen een onderdeel geworden van mijn mindfulness rituelen. Zo snel als ik de deur uit ga om mijn hoofd leeg te gaan maken, trek ik mijn oude vertrouwde vrienden weer uit de kast. Zelf als ik ga dansen trek ik ze aan, dan kan ik ten minste de hele avond door! Ik ben al jaren lang ontzettend fan van één paar, waarvan ik er ook één paar bezit en waarvan ik er ook nog een paar op mijn wishlist heb staan.

engelse vlag With a pair of good shoes on your feet, you can handle the whole world. At least that’s how it feels for me.To be very honest, I wear my Nikes a lot at the moment. I could walk for days in those and I take the everywhere I go. I love walking, my sneakers have become part of my mindfulness rituals during the day. As soon as I go out the door to clear my head, I pull my old trusted friends out of the closet again. I even wear them when I go out dancing, this way I can go all night long! I have been a fan of tone pair for many years, I own one nice pair and I also have a few on my wishlist.

Sport motivaton - Capital Monday

Mijn eigen Nike Air Max 90 / My own Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 op mijn wishlist

Nederlandse vlag Wat ik zo leuk vind aan deze sneakers is, dat de schoen als het ware is opgedeeld in verschillende segmenten. Ieder segment bestaat uit een ander materiaal en kleurtint. Heel gaaf. Vooral als de sneaker uit meerdere kleuren bestaat, geeft dat een heel leuk effect. Aangezien ik zelf hele smalle voeten heb, vind ik het belangrijk dat schoenen mijn voeten niet te breed doen lijken. Dat doen ze ook zeker niet, ik behoud lekker mijn kleine sierlijke voetjes in dit model. Als je op zoek bent naar goede ondersteuning gedurende de dag, dan zijn de Nike Air Max 90 echt iets voor jou!

Natuurlijk heb ik zelf ook nog een paar modellen gezien waar ik erg vrolijk word en welke ik ook zeer binnenkort in mijn collectie zal gaan toevoegen.

 1. De Nike Air Max 90 Wmns 206: Deze zijn zo ontzettend cute, doordat ze roze van kleur zijn. Ik moet deze gewoon hebben. Ideaal voor onder een zwarte broek of een denim. Heel jammer dat de herfst er weer aankomt, maar ik blijf deze beauties gewoon doordragen.
 2. De Nike Air Max 90 Zwart leer: Graag wil ik nog een paar geheel zwarte sneakers erbij hebben. Deze vind ik vooral leuk omdat ze ook hier de verschillende segmenten hebben verwerkt in de schoen en omdat hij helemaal van leer is. Dit maakt het gelijk een hele stoere, kick-ass sneaker!

engelse vlag

What I like about these sneakers is that the shoe is divided into different segments, as it were. Each segment consists of a different material and color hue. Very cool. Especially if the sneaker consists of multiple colors, that gives a very cool effect. Since I have very narrow feet myself, I find it important that shoes do not make my feet appear too wide. They certainly do not, I keep my little graceful feet with this model. If you are looking for good support during the day, then the Nike Air Max 90 is for you!

Of course I have also seen a few models where I am very happy about to have and which I will also soon add to my collection.

 1. The Nike Air Max 90 Wmns 206: These are so incredibly cute, because they are pink. I just have to have them. Ideal for wearing them underneath black pants or denim. Very unfortunate that the autumn is coming again, but I would just keep rocking these beauties.
 2. The Nike Air Max 90 Black leather: I would like to have a pair of completely black sneakers. I particularly like this one, because they have also incorporated the different segments. But also because it is made entirely of leather. This makes it a very cool, kick-ass sneaker!

Nike Air Max 90 Wmns 206 - Capital Monday

Nike Air Max 90 Wmns 206

Nike Air Max 90 Zwart leer - Capital Monday

Nike Air Max 90 Zwart leer

BEN JIJ OOK ZO EEN NIKE FAN? WELKE MODEL DRAAG JIJ?
ARE YOU A NIKE FAN AS WELL? WHICH MODEL DO YOU WEAR?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

 1. Goede schoenen zijn inderdaad belangrijk, ik draag de laatste tijd ook het liefste sneakers.

 2. Ik vind ze echt super leuk! Zoonlief gaat altijd voor een zwarte variant van Nike. Zelf heb ik ze niet maar zou dan kiezen voor een gekleurde zoals de roze. Ze voelen wel aan alsof je pantoffeltjes aan je voeten hebt.

 3. Ik deed vroeger aan atletiek. Het was heel gek, ik had Nike Air niet graag… Ik vond ze niet handig lopen, maar goed: ik ben daar nogal een uncium in. De meesten van mijn collega’s al daar zworen erbij! 😉 Geniet van je schoenen meid! 😉 Als ze voor jou goed zitten, zitten ze goed! 🙂

 4. lodiblogt

  Ik heb zelf geen Nikes, maar ik vind ze prachtig en weet dat ze heerlijk lopen.

 5. Die in roze tinten vind ik echt heel gaaf! Die zwarte persoonlijk niet, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak! Ik houd sowieso echt veel van Nike!

 6. Heerlijk sneakers! Ik draag ze graag, gewoon omdat ze zo lekker lopen… En ze zijn tegenwoordig ook gewoon leuk!

 7. Ja comfortabele schoenen zijn heel belangrijk – en als ze der nog goed uitzien dan is dat mooi meegenomen 🙂

 8. Mamaplaneet

  Ik zie een aantal prachtige exemplaren ertussen staan. Word weer eens tijd voor een paar nikes ?

 9. strongbodynl

  Ik ben zelf meer een Adidas girl, maar die roze vind ik te gek! Moet er toch weer eens naar kijken!

 10. Ik loop 95 procent van de tijd op sneakers, maar heb momenteel geen één paar nikes ertussen zitten. Met andere woorden, heb ik daar nu wel weer recht op haha. Zitten hele leuke tussen!

Spread some love!