The happy Miracle Mindset_voorkant

The Happy Miracle Mindset Werkboek

Haai lieve lieve lieve jij! Wat super dat je even een kijkje komt nemen naar dit artikel. Op dit moment zit ik heerlijk relaxed naar de muziek van Jason Mraz te luisteren en ontzettend te GENIETEN van het feit dat mijn EERSTE e-book/werkboek The Happy Miracle Mindset is gelanceerd. Echt een mijlpaal dus!

In dit artikel neem ik je een stukje mee in mijn reis naar ultieme vrijheid en geluk, maar ook laat ik je hoe jij dit ook kan gaan ervaren. Hoe cool is dat?!

The Happy Miracle Mindset

In 2016 klapte ik helaas om, ik bleek overspannen te zijn. Vanaf dit moment wist ik zeker, hier ga ik sterker uitkomen en dit zal mij nooit meer overkomen. Dit is ook mijn grootste motivatie geweest om me hier doorheen te worstelen. Na deze strijd werd het me compleet duidelijk… Het is mijn doel om andere te laten zien hoe belangrijk het is om op tijd op de rem te trappen en zoveel mogelijk te genieten. Preventief je gedachtepatronen veranderen en anders gaan kijken naar minder leuke situaties. Hierdoor zal je makkelijk om kunnen gaan met tegenslag en kan je vanuit je volle bewust zijn gaan leven en genieten.

Er gaat namelijk echt niemand dood, als jij een keertje je deadline niet haalt of een afspraak afzegt!

The Happy Miracle Mindset werkboek is een gids die jou in 6 stappen meer gaat leren vanuit een verhoogde energie, positiviteit, vol bewondering en liefde. Hierdoor zal jij je leven weer volledig eigen gaan maken, volop gaan genieten en nog meer gaan stralen dan je al deed.

Waar ga je mee aan de slag?

Hieronder heb ik speciaal voor jou even opgesomd wat jij gaat leren om jouw leven te transformeren naar het perfecte leven voor jou!

 • Het creëren van rust op een liefdevolle manier
 • Hoe je contact maakt met wie je werkelijk bent
 • De kracht van accepteren en los laten
 • Hoe jij vanuit dankbaarheid groots kan leven
 • Het magische spel van liefdevol leven
 • Sneller manifesteren door meer joy

Bij iedere stap ontvang je informatie over het onderwerp, persoonlijke verhalen en opdrachten waarmee je kunt gaan oefenen om de technieken onder de knie te krijgen.

♥ Are you in for some magic? ♥

Comments

 1. Ik ben nu ook op een punt in mijn leven dat ik steeds meee bezig ben met dat soort dingen. Wat wil ik en vooral: waar word ik gelukkig van. Super trots kun je zijn op zo’n prachtig e-book! Hopelijk ga je er heel veel mensen mee helpen in hun leven!

 2. Jessica - Foodie Feest

  Wat gaaf, gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! 🙂 Ik geloof absoluut in de law of attraction, heb the secret film minimaal 5x gezien en ook het boek verslonden 😀 Je e-book lijkt me erg interessant!

 3. wauw ik vind het echt helemaal geweldig dat je zelf een boek hebt geschreven zeg! Volgens mij zeer interessant, en ook tof dat je vanuit je eigen ervaringen kan schrijven. Je weet waarover je schrijft! Top gedaan!

 4. Van harte wat mooi om te lezen. Ik sta er positief tegenover, maar vind veel boeken die hierover gaan een beetje ‘zweverig’ en repeterend qua inhoud. Ik ben daarom ook super benieuwd naar jouw e-book!

 5. lotuswritings84

  Goed dat je een mindere ervaring hebt omgezet in zoiets positiefs! Gefeliciteerd. En ik lees soms weleens een zelfhulpboek, je leert er altijd weer iets van.

Spread some love!