Always ‘On the go’ met Subway

Nederlandse vlag Subway blijft voor mij toch één van mijn meest favoriete plekken om even snel iets te kunnen eten onderweg. Hier heb ik trouwens ook een hele leuke herinnering aan. Toen ik in 2017 op vakantie was naar Curacao, was ik echt super veel onderweg want wij wilden zoveel mogelijk van het eiland zien terwijl we daar waren. We hadden een auto gehuurd en gingen op pad. Op een gegeven moment na een paar uur rondkarren kwamen wij een Subway tegen! Van blijdschap sprongen we letterlijk de auto uit om hier tussendoor wat te gaan eten. Gek genoeg had ik gewoon geen Subway verwacht daar, maar het was zo een welkome verassing. Even bijkomen van de lange rit.

engelse vlag Subway is for me one of my favorite places to eat when Im on the go. Here I also keep a very nice memory of. When I was on vacation to Curacao in 2017, I was on the road a lot because we wanted to see as much of the island as possible while we were there. We had rented a car and went off. At one point after a few hours of driving around, we ran into a Subway! We literally jumped out of the car to eat something in between of all the traveling. Strangely enough I just did not expect a Subway there, but it was such a welcome surprise. Just a moment to recover from a long drive.

Subway - Capital Monday

Subway Salads

Nederlandse vlag Wisten jullie al dat je naast de heerlijke broodjes ook net zo een lekkere salades bij de Subway kan bestellen? Nee? Nou ik wist het ook niet hoor, maar wat ben ik blij dat Subway mij hierop tipte en mij vroeg om een van de salades uit te proberen. Wat ik een leuke verassing vind, is dat alles wat je op een broodje kan krijgen ook als salade kan krijgen. Je hoeft alleen maar de naam van het broodje te zeggen en vervolgens aan te geven dat het een salade moet worden. Heel makkelijk allemaal. Het fijne vind ik vooral, dat je nu ook wat gebalanceerder kan eten terwijl je on-the-go bent. De salades zijn namelijk niet te licht maar ook niet te zwaar. Ideaal voor als je onderweg bent naar de sportschool. Vroeger belande je toch al snel bij de Smullers of een Julia’s. Niet echt de meest gezonde en voedzame manier. Thanks Subway, een hele fijne toevoeging!

engelse vlag Did you already know that besides the delicious sandwiches you can order tasty salads as well at the Subway? No? Well, I did not know it either, but I’m happy with this discovery. What I find a nice surprise is that everything you can get on a sandwich, you can also get it as a salad. You just have to say the name of the sandwich and then indicate that it must be a salad. Very easy. I particularly like the fact that you can now eat more balanced while you are on-the-go. The salads are not too light, but also not too heavy. Ideal for when you are about to go to the gym. In the past you quickly ended up with the Smullers or a Julia’s. Not really the most healthy and nutritious way. Thanks Subway, a very nice addition to the menu!

Subway - Capital Monday

The Subway Chicken Teriyeki Salad

Nederlandse vlag Samen met een vriend van mij ben ik tussen het schieten van foto’s, naar een Subway in Utrecht geweest. Zo blij als een kind liep ik naar binnen, want tja… Ik hou nu eenmaal van lekker eten. Het duurde even voordat ik mijn keuze kon maken, er was te veel keus haha. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Chicken Teriyeki Salade. Ik had niet beter kunnen kiezen. Hij was echt super en hij smaakte naar mijn mening nog beter dan het broodje. Dus, de volgende keer als jij bij een Subway bent, kies dan voor de verandering voor een salade. Echt een aanrader. De volgende keer ga ik een van de twee nieuwe salades proberen: Ceasar Chicken of Chicken Bacon Advocado.

engelse vlag Together with a friend of mine, I went to a Subway in Utrecht between shooting photos. As happy as a child I walked in, because well … I just love good food. It took a while before I could make my choice, there was so much to choose from. In the end I chose the Chicken Teriyeki Salad. I could not have chosen any better. It was really delicious and in my opinion the salad tasted better than the sandwich. So, the next time you’re at a Subway, choose for a salad, especially if you want to try somting else for a change. I highly recommend it. Next time I’m going to try one of the two new salads: Caesar Chicken or Chicken Bacon Avocado.

Subway - Capital Monday
Subway - Capital Monday

Always On The Go!

Nederlandse vlag Ik zei net al even, dat we even snel tussen het maken van foto’s door wilden lunchen. Daar zijn deze salades dus echt perfect voor. We hadden namelijk allebei een shoot en een paar losse foto’s gepland voor onze sites en social media kanalen. Aangezien we aardig veel op de planning hadden, leek Subway ons de meest fijne en lekkerste manier om toch even te genieten van de lunch. Er werken aardig veel mensen bij de Subway, daarom ben je snel aan de beurt en is je bestelling ook heel snel klaar gemaakt. Door de handige meeneem bak waarin de salade bereid wordt, kan je hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Om er toch even een rustmomentje van de maken zijn wij in één van de heerlijke binnentuinen van Utrecht gaan zitten. Om even rustig te kunnen genieten van onze lunch. Echt prachtig met alle bloeiende bloemen en planten. Er werd op dat moment zelfs een bruidsreportage gemaakt! Ze zag er prachtig uit.

engelse vlag I just said a moment ago that we wanted to have a quick lunch in between making photo’s. So these salads are really perfect for that. We both had planned a photoshoot and a few separate photos for our sites and social media channels. Since we had a lot on our planning that day, Subway seemed to us, the most fine and tastiest way to still enjoy lunch. There are quite a lot of people working at the Subway, that’s why you can place your order very quickly and its been made in a very short period in time as well. Thanks to the handy take-away tray in which the salad is prepared, you can easily take it anywhere with you. To make it a moment of rest, we went to one of the lovely gardens of Utrecht, to enjoy our lunch in ease. Really beautiful with all the blooming flowers and plants. At the time, a wedding photography was even been made. She looked amazing.

Subway - Capital Monday

 

WELK SUBWAY BROODJE ZOU JIJ GRAAG EENS ALS SALADE WILLEN PROBEREN?
WHICH SUBWAY SANDWICH WOULD YOU LIKE TO TRY AS A SALAD? 

Lots Of Love,
Chantal

Comments

 1. lotuswritings84

  Wat een ontzettend goed van subway! Ben er eigenlijk lang niet geweest, weet alleen nog dat ik altijd een heerlijk broodje kip en honingmosterd dressing at. Zou een prima salade zijn!

 2. Wij komen ook wel eens bij de Subway en we eten er altijd heerlijke broodjes!
  De salades ken ik dan nog niet, maar wil die zeker eens een keer gaan proberen!

  Echt een aanrader voor mensen die van lekkere broodjes houden die a la minute gemaakt worden!

 3. Jessica - Foodie Feest

  Ohh wat leuk ik wist inderdaad niet dat ze salades hebben! 🙂 Ik kom eigenlijk niet zo vaak bij subway maar nu ik dit weet misschien wel wat vaker! 😀 De ingrediënten zijn altijd lekker vers, heel fijn.

 4. Lekker!!! Ik kende het al idd en neem graag een salade ipv een broodje, is meer mijn ding dus ben er erg blij mee!

 5. Wel ik leerde jaren geleden Subway kennen in Nederland!
  Maar als we ergens naartoe gaan en we komen er één tegen, dan gaan we vaak binnen voor een broodje!
  Zo tof dat je alles kan samenstellen en zo!

 6. Ik eet eigenlijk bijna nooit bij de Subway, maar de broodjes zijn wel lekker! Ik eet ze ieder jaar op het vliegveld van mijn vakantiebestemming.

 7. Ik houd dus niet van de broodjes van Subway en daarom kom ik er nooit. Op de een of andere manier vind ik het brood zelf niet lekker. Goed dus om te weten dat je er ook salades kunt krijgen!

 8. Ik ben gek op subway! En dan ben ik altijd die vervelende dame die ipv broodje bak sla bestelde. Hihi. Maar vind het heerlijk makkelijk

 9. Jamey Herben

  Ik ben echt het gekst oo het broodje ham met avocado.

 10. Mama van Dex en Odin

  Wij gaan heel af en toe lunchen bij subway, heerlijke broodjes hebben ze daar. De salades nog nooit geprobeerd, maar thanks voor de tip! Stiekem vind ik de cookies daar ook heerlijk!

Spread some love!