Uzuma Juices - Capital Monday

Uzuma Juices | Kickstart je dag

Nederlandse vlag Zo het heeft even geduurd, maar ik voel eindelijk weer de behoefte om wat beter voor mezelf te gaan zorgen. Lees gezonder eten en meer bewegen. Voor de gene die mij al iets langer volgen, weten ook dat ik soms echt een haat/liefde verhouding heb hiermee. Daarom verbaasde mij het zo dat ik ineens weer de zin voelde om weer aan de slag te gaan. Precies op dat moment werd ik benaderd om de Uzuma Juices uit te proberen. Dit kon in natuurlijk niet afslaan, omdat ik dit als een mooie ondersteuning zag.

engelse vlag It has taken a while, but I finally feel the need to take care of myself a little better. Eat healthier food and exercise more. For the ones who have been following me a bit longer, also know that sometimes I really have a love / hate relationship with this. I feel like I have to go back to work again, thats so surprising for me. Exactly at that moment I was approached to try the Uzuma Juices. I couldnt refuse this offer, because I saw this as a nice opportunity to help me along.

Uzuma Juices - Capital Monday

Uzuma Juices

Nederlandse vlag De Uzuma Juices zijn koud geperste sappen op basis van veel groente en fruit. Ze voegen hier helemaal niets aan toe. De sappen zijn dan ook vrij van conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo fijn om zeker te weten dat er geen rommel in je heerlijke tussendoortje zit. Alleen op deze manier ervaar je de 100% pure kracht van de natuur. Weet je wat ook zo fijn is aan deze sappen van Uzuma? De maximale vitaminen en mineralen worden behouden door het slow juice proces wat ze gebruiken, om de sappen te maken.

engelse vlag The Uzuma Juices are cold pressed juices based on a lot of vegetables and fruit. They do not add anything to this. The juices are therefore free from preservatives or fragrances, colors and flavors. So nice to know for sure that there is no mess in your delicious drink. Only in this way do you experience the 100% pure power of nature. Do you know what’s so nice about these juices from Uzuma? The maximum vitamins and minerals are retained by the slow juice process that they use to make the juices.

Uzuma Juices - Capital Monday

Het Slim Programma

Nederlandse vlag Ik heb het Slim programma van 21 flesjes gekregen om uit te proberen. Dit is eigenlijk een programma voor mensen die te maken hebben met overgewicht. Dit programma biedt je een manier om snel en gezond af te vallen zonder hongergevoel. Altijd top! Niets is erger dan een honger gevoel hebben. Aangezien dit alles niet voor mij van toepassing is, heb ik er voor gekozen om mijn flesjes te gebruiken als break. Daar zal ik je zo meer over vertellen.

engelse vlag I got the Slim program of 21 bottles to try out. This is actually a program for people who are dealing with obesity. This program offers you a way to lose weight quickly and healthy without feeling hungry. Amazing right?! Nothing is worse than feeling hungry. Since all this does not apply to me, I have chosen to use my bottles for a break. I’ll tell you more about that later.

Uzuma Juices - Capital Monday

Het Break Programma

Nederlandse vlag Nou ja, het is niet echt een programma. Maar ik heb bij mijn levering wel een handige handleiding gekregen wanneer en welke juices ik het beste kan nemen als tussendoortje. Ik moet zeggen, sinds een paar dagen nadat ik hiermee begonnen ben, voel ik mij een stuk fitter. Je krijgt per flesje letterlijk 1 kilo aan groente en fruit binnen. Het is als het ware een echt shot aan extra vitaminen en mineralen. Ik denk zelfs, dat ik een nieuwe doos wil bestellen als mijn huidige flessen op zijn.

engelse vlag Well, it is not really a program. But I have received a handy manual with my delivery when and which juices I can best take as a snack. I must say, since a few days after I started this, I feel a lot fitter. You literally get 1 kilo of fruit and vegetables inside you per bottle. It is, as it were, a shot of extra vitamins and minerals. I even think that I want to order a new box when my current bottles are finished.

 

DRINK JIJ WELEENS GREEN SLOW JUICES?
DID YOU EVER HAVE A GREEN SLOW JUICE BEFORE?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

 1. Jamey Herben

  Ik heb ooit een keer een juice detox gedaan maar dat was echt niets voor mij.

 2. manon97

  Leuk dat je het mag proberen! Ik ben benieuwd hoe het je vergaat als je het wat langer drinkt 🙂 Succes!

  1. Ja ze zijn erg lekker. Maar er zijn er een paar bij waar bloemkool in zit. ik betwijfel of je deze lekker zult vinden. hihi.

 3. Mama van Dex en Odin

  Ik doe eigenlijk nooit aan dat soort kuurtjes. Twijfel aan het nut ervan haha maar het ziet er lekker uit. Ik zou het wel drinken voor de lekker haha

   1. Mama van Dex en Odin

    Ik denk dat ik ze serieus eens ga bestellen en proberen 🙂

Spread some love!