Hunkemoller Ambassador Collection - Capital Monday

Hunkemöller Ambassador Collection

Nederlandse vlag De laatste paar jaar is de Hunkemöller voor mij de enige plek waar ik mijn ondergoed vandaan haal. De pasvormen zijn fantastisch en vergeet de kwaliteit niet. Ik weet niet hoe lang jullie met een setje doen, maar ik kan je wel vertellen, dat deze setjes uitzonderlijk lang mooi en goed blijven. Ik hou de site dan ook altijd nauwlettend in de gaten en ben ik stiekem ook in de ban van hun swimwear geraakt. Vooral de nieuwe collectie is waanzinnig! Met de Hunkemöller Ambassador collection denken ze echt aan ieder figuur.

Ik voel me daarom zo dankbaar dat ik één van de nieuwe setjes uit deze collectie mocht ontvangen en ervaren. Lees je mee?

engelse vlag The last couple of years the Hunkemöller is the only place for me to get my underwear from. The fits are fantastic and do not forget about  the quality. I do not know how long you mostely wear any lingerie sets, but I can tell you that these sets remain exceptionally beuatiful for a ling time. I always keep a close eye on the site and I am secretly under the spell of their swimwear as well. Especially the new collection is insane! With the Hunkemöller Ambassador collection they really think of every figure. 

I feel so grateful that I received and experienced one of the new sets from this collection. Are you reading along?

The Hunkemöller Ambassador Collection

Nederlandse vlag De Hunkemöller Ambassador Collection is geïnspireerd op de ambassadors van hun brand.  In samenspraak met Lisa (@lisaanckarman), Nora (@allaboutnori) en Lynn (@whoisthatblonde) is deze fantastische badmode lijn tot stand gekomen. Ze stralen stuk voor stuk in hun eigen items. Ze werden uitgenodigd voor een ontwerp sessie op het hoofdkantoor van Hunkemöller en zijn aan de slag gegaan met de inhouse-ontwerpers. De sleutelwoorden van deze collectie zijn: monochrome, on trend, uitgesproken, gedurfd en sexy. Zelf ben ik erg fan van deze lijn, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de bikini van Lisa.

engelse vlag The Hunkemöller Ambassador Collection is inspired by the ambassadors of their brand. In consultation with Lisa (@lisaanckarman), Nora (@allaboutnori) and Lynn (@whoisthatblonde) this fantastic swimwear line was created. They shine one by one in their own items. They were invited to a design session at the Hunkemöller head office and started working with the in-house designers. The key words of this collection are: monochrome, on trend, pronounced, daring and sexy. I am a big fan of this collection, my personal preference goes to Lisa’s bikini.

Hunkemoller Ambassador Collection - Capital Monday

Bikini Lisa

Nederlandse vlag Toen ik een item mocht uitzoeken, was de keuze snel gemaakt. Zoals ik al eerder vertelde ging mijn voorkeur direct uit naar de bikini van Lisa. Wat ik zo geweldig vind aan deze bikini, is dat er rekening is gehouden met het lichaam van vrouwen die net iets meer curves hebben. Door de extra bandjes bij de bikini top en de extra stof bij het bikini broekje, verberg ik net de zones waar ik me op dit moment iets minder zeker over voel. Echt ideaal. Ik durf zelf met een paar kilootjes meer, gewoon naar het strand in deze parel! Wat een goede bikini al niet voor je kan doen. GOOD JOB Hunkemöller!

engelse vlag When I had the chance to pick out an item, the choice was made quickly. As I said before, my preference went directly to Lisa’s bikini. What I love about this bikini is that it fladers the body of women who have slightly more curves. Because of the extra straps at the bikini top and the extra fabric at the bikini bottom, I hide the areas where I feel a bit less certain about at the moment. Perfect really. With a few pounds more, I dare to go to the beach easely in this pearl! It is amazing what a good bikini can not do for you. GOOD JOB Hunkemöller!

Nederlandse vlag Zo ziet hij eruit.

engelse vlag This is what it looks like.

Nederlandse vlag En zo ziet de bikini eruit als Lisa hem zelf aan heeft. Zelf voelde ik mij er niet comfortabel mee om een foto te maken waarop ik hem zelf aan heb. Helaas jullie moeten het doen met deze prachtige dame.

engelse vlag And that is how the bikini looks when Lisa wears is. Personally, I did not feel comfortable with making a picture of myself wearing it. So you have to look at this beautiful lady instead.

Nederlandse vlag Bij de Hunkemöller hebben ze ook fantastische sport BH’s voor diverse intensiteiten. Ook super om jezelf in te verdiepen. Bekijk hier het artikel wat ik geschreven heb.

engelse vlag At the Hunkemöller they also have great sports bras for various intensities. Also super to deepen yourself into. View the article that I wrote about it here.

 

WELKE VAN DE HUNKEMOLLER AMBASSADOR COLLECTION PAST HET BESTE BIJ JOU?
WHICH OF THESE SWIMWEAR PIECES FROM THE HUNKEMOLLER AMBASSADOR COLLECTION IS THE BEST FIT FOR YOU? 

Lots Of Love,
Chantal

Comments

  1. Het is persoonlijk niet helemaal mijn smaak. Maar ik zou gaan voor de meest linkse bikini of het badpak

  2. Wat een toffe collectie!
    Ik zou voor het badpak gaan omdat het er super mooi uitziet en praktisch met baantjes zwemmen haha

  3. Niet echt mijn smaak maar als ik moet kiezen ga ik voor safe en dan kies ik de badpak

  4. Het is niet helemaal mijn ding maar hij staat die meid wel echt super! Haha. Snap dat je je niet helemaal lekker erin voelde..

  5. Mooie setjes van Hunkemoller weer! Ik koop ook altijd graag mijn zwemkleding daar vanwege de goede pasvormen

  6. Ik zou precies dezelfde hebben uitgekozen als jou. Wat een toffe, echt heel mooi en perfect voor curvy vrouwen denk ik!

Spread some love!