#2 Capital Monday’s Podcast Show: A believe is a thought

Hoe sta jij in het leven en hoe kijk jij eigenlijk aan tegen niet helpende gedachten en situaties?

Het blijft op de een of andere manier toch lastig voor ons om niet helpende situatie positief te benaderen of om wat liever voor onszelf te zijn. Dit resulteert in dat wij vaak op gaan in de waanzin van de dag, in plaats van te genieten van het moment waar we inzitten.

Ook voor mij blijft dit een struggle, maar oefening baart kunst en ik neem jullie in deze podcast mee in mijn tips & tricks om zo prettig mogelijk in het leven te kunnen staan. Ondanks dat ik net uit een break-up kom en mijn draai opnieuw moet gaan vinden in mijn nieuwe huis.

Laat je mij weten wat je van deze podcast vindt?

Veel plezier,
Chantal

P.S. Thanks to Sophie van So V’s Choice voor het delen van veel van deze eye openers.

Spread some love!