#2 Capital Monday’s Podcast Show: A believe is a thought

Aflevering 2 van de Capital Monday’s Podcast Show gaat over de manier waarop jij tegen zaken aankijkt en hoe jij er over denkt.

Hoe sta jij in het leven en hoe kijk jij eigenlijk aan tegen niet helpende gedachten en situaties?

Het blijft op de een of andere manier toch lastig voor ons om niet helpende situatie positief te benaderen of om wat liever voor onszelf te zijn. Dit resulteert in dat wij vaak op gaan in de waanzin van de dag, in plaats van te genieten van het moment waar we inzitten.

Ook voor mij blijft dit een struggle, maar oefening baart kunst en ik neem jullie in deze podcast mee in mijn tips & tricks om zo prettig mogelijk in het leven te kunnen staan. Ondanks dat ik net uit een break-up kom en mijn draai opnieuw moet gaan vinden in mijn nieuwe huis.

Ondertussen heb ik een prachtig e-book geschreven met uitgebreide oefeningen en opdrachten, die aansluiten bij anders naar dingen kijken. Lees hier meer.

De Capital Monday’s Podcast Show is zowel op Soundcloud, iTunes, Youtube als Spotify te beluisteren.

Laat je mij weten wat je van deze podcast vindt?

Veel plezier,
Chantal

P.S. Thanks to Sophie van So V’s Choice voor het delen van veel van deze eye openers.

Spread some love!