Opening Blueberry - Capital Monday

March: From The Blueberry opening to waxing my legs!

Nederlandse vlag Hee lieve lezer, wat tof dat jij hier weer bent! Het is alweer april en we laten maart al weer enkele dagen achter ons. Volgens mij zeg ik het tijdens iedere recap maar OMG wat gaat die tijd snel. Ook deze maand zat weer vol met leuke (zoals de opening van de Blueberry), maar ook minder leuke dingen. Ik zal je in dit artikel ook eindelijk gaan vertellen wat de mindere kanten waren van afgelopen maanden. Lees je mee?

engelse vlag Dear reader, how great that you are here again! It is already April and we leave March behind us again. I think I say it during every recap but OMG time goes by so quickly. This month was again filled with fun, but also less fun things. I will finally tell you in this article what the lesser sides were of recent months. Are you reading along?

Opening Blueberry - Capital Monday

The Blueberry opening

Nederlandse vlag Laten we eerst beginnen met iets leuks! Kevin en ik waren samen uitgenodigd voor de opening van de tweede Blueberry vestiging in Amersfoort. Ze hadden al een vestiging aan het Hof 21, midden in het centrum van Amersfoort en nu dus ook eentje aan het Emiclairhof 40 in Amersfoort-Noord. Wij werden die dag hartelijk welkom geheten met een toespraak van de eigenaressen. Vervolgens mochten we van alle gerechten op het menu proeven, echt geweldig. Het was allemaal zo lekker, dat we op een gegeven moment wel keuzes moesten gaan maken. Jezelf overeten is ook niet het handigste om te doen. Ik ben echt verliefd geworden op de broodjes met avocado en de Red Velvet Cupcakes. Als je in de buurt bent, zeker even aangaan en proeven!

Vorig jaar heb ik ook een uitgebreide review geschreven over de Blueberry aan het Hof 21. Deze review vind je hier!

engelse vlag Let’s start with something nice first! Kevin and I were invited together for the opening of the second Blueberry location in Amersfoort. They already had a location at Hof 21, right in the center of Amersfoort and now also one at the Emiclairhof 40 in Amersfoort-Noord. We were warmly welcomed that day with a speech from the owners. Then we were allowed to taste all the dishes on the menu, really great. It was all so good that we had to make choices at a certain point. Overeating yourself is also not a great thing to do. I really fell in love with the sandwiches with avocado and the Red Velvet Cupcakes. If you are in the area, be sure to go out there and go taste those things!

Opening Blueberry - Capital MondayFamilie High Tea

Nederlandse vlag Deze maand heb ik ook heerlijk quality time gehad met de dames uit mijn familie van mijn vaders kant. Mijn tante heeft een heerlijke High Tea verzorgd bij haar thuis met de meest heerlijk scones, soepjes, broodjes en andere baksels. En niet te vergeten goede gesprekken en lekker veel thee! Wat mij betreft iets wat we vaker kunnen doen, het was zo gezellig. Vooral omdat je elkaar niet iedere week zien en sommige maar een paar keer per jaar. Wij hebben een top middag gehad. Pure Joy!

engelse vlag This month I also had great quality time with the ladies from my family from my father’s side. My aunt hosteded a delicious High Tea at her home with the most delicious scones, soups, sandwiches and other baked goods. Not to mention good conversations and lots of tea! As far as I am concerned we can do it more often, it was so nice. Especially since you do not see each other every week and some only a few times a year. We had a great afternoon. Pure Joy!

Familie High Tea - Capital MondayBron: Shutterstock.com

Afspraak Delete

Nederlandse vlag Mijn allereerste Wax afspraak ooit! Ik durfde nooit zo goed. De beelden die vaak voorbij komen in films en grappige filmpjes op het internet, staan in mijn geheugen gegrift. Tot dat ik gevraagd werd om een van de behandeling bij Delete uit te proberen, dus ik dacht onder het mom van ‘nieuwe dingen uitproberen’, laat ik het gewoon eens gaan doen. Dus ik heb gekozen voor het waxen van mijn onderbenen. Lekker veilig voor de eerste keer dacht ik zo. Ik ben bij de locatie op het Vredenburgplein in Utrecht geweest. Een super nette cabine in de ruimte van Cosmo Kappers. De Wax Angel moest om mij lachen toen ik zei dat ik het best wel spannend vond en stelde mij daarna geheel op mijn gemak. Ze legde uit wat ze ging doen en vertelde alle ins en outs over het waxen en het bijbehorende proces. Best wel interessant. Uiteindelijk voelde ik bijna niets van mijn behandeling en ben ik al bijna twee weken haarvrij! I LOVE Delete, ik ga zeker terug!engelse vlag My very first Wax appointment ever! I never dared to go before. The images that often pass in films and funny films on the internet are etched in my memory. Until I was asked to try out one of the treatments at Delete, so I thought, under the guise of ‘trying new things’, I just thoughlets go. So I chose to wax my lower legs. I thought that will be the safest for the first time. I visited the location on the Vredenburgplein in Utrecht. A super neat cabin in the space of Cosmo Kappers. The Wax Angel had to laugh at me when I said that I thought it was quite exciting and then put me completely at ease. She explained what she was going to do and told all the ins and outs about the waxing and the associated process. Pretty interesting. Eventually I felt almost nothing of my treatment and I have been hair free for almost two weeks! I LOVE Delete, I will definitely go back there!

Afspraak Delete Waxing - Capital Monday

Huizen bezichtigen

Nederlandse vlag Tja nu moet ik toch echt met de billen bloot en vertellen wat er op dit moment speelt in mijn leven en waarom er dus veel minder materiaal van mij online komt de laatste maanden. Mijn relatie is na bijna 8 jaar samen zijn beëindigd, super heavy kan ik je vertellen. Het leek echt net of alles wat je kent onder je vandaag geveegd werd. Mijn ex en ik hebben besloten om zo lang mogelijk samen in ons huidige huis te blijven zitten i.v.m. de verkoop van het huis. Vanaf deze week zal ons huis ook te koop worden aangeboden en gaat het naar mijn idee allemaal echt beginnen. Het wordt echt… We gaan uit elkaar… Dat dus, het hoge woord is eruit!

Zelf ben ik nu dus ook al aan het rondkijken naar woningen en heb ik al een aantal bezichtigingen gehad ter oriëntatie. Ik begin steeds meer duidelijk te krijgen wat ik wil en waar. Ik heb er vertrouwen in dat het juiste huis/appartement op mijn pad zal komen. Wish me luck en ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.engelse vlag Well now I really have to expose myself and tell you what is going on in my life right now and why there is so much less material coming online in the last few months. My relationship has ended after almost 8 years, super heavy I can tell you. It really seemed like everything you know was swept away from right under you. My ex and I have decided to live together in our current home for as long as possible, untill we sell the house. From this week our house will be offered for sale and in my opinion this is really the beginningWe’re going to separate … So that’s the high word!

I am now also looking around for houses and I have already had a number of viewings for orientation. I am beginning to get more and more clear what I want and where. I am confident that the right house / apartment will come my way. Wish me luck and I keep you informed of the developments.

Interior - Capital MondayBron: Shutterstock.com

BEN JIJ AL BIJ EEN VAN DE BLUEBERRY VESTIGINGEN GEWEEST?
HAVE YOU ALREADY BEEN TO ONE OF THE BLUEBERRY LOCATIONS?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

  1. Oh jeej wat heftig! Goed dat je jezelf zo hebt verwend afgelopen maand. Fingers crossed voor de huizenjacht! Gaat vast helemaal goedkomen. Zet hem op meid en geloof in jezelf <3

Spread some love!