Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Teruggeven aan je lichaam! | Sport bh’s van Hunkemöller!

Nederlandse vlag Vandaag wil ik jullie graag meenemen in de wondere wereld van de sport bh’s, hoe belangrijk het is om wat terug te doen voor je lichaam en wat mijn relatie met sporten is. Ik kan je wel vertellen dat ik dankzij het rondneuzen op de Hunkemöller webshop, heel hebberig ben geworden. Nu heb ik ineens het idee dat ik voor iedere work-out een andere sport bh MOET hebben! Kijk je met me mee?

engelse vlag Today I would like to take you into the wonderful world of sports bras, how important it is to do something back for your body and what my relationship with sports is. I can tell you that thanks to browsing the Hunkemöller webshop, I have become very greedy. Now I suddenly have the idea that I have to have a different sport bra for every workout! Are you reading along?

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Teruggeven aan je lichaam!

Nederlandse vlag Steeds meer kom ik tot de realisatie dat iedereen best wel blij mag zijn met het lichaam wat hij of zij heeft. We vinden zoveel van ons lichaam, maar staan wij er weleens echt stil bij de positieve punten van ons lichaam? Bijvoorbeeld wat ons lichaam allemaal wel niet voor ons doet? Het zorgt ervoor dat wij dagelijks kunnen ademen, dat we kunnen eten/drinken, dat we naar ons werk kunnen en kunnen nadenken. Allemaal vrij essentiële dingen als je het mij vraagt.

Na een dip te hebben gehad met mijn eetpatroon en de frequentie waarop ik in de sportschool te vinden was. Wil ik meer terug gaan geven aan mijn lichaam. Zorgen dat het nog gezonder en sterker wordt en dat ik de juiste bouwstenen tot me neem om de juiste voedingsstoffen op te kunnen nemen. Lukt dit allemaal in een keer. HELL NO, maar ik probeer het en iedere keer dat het lukt is weer mooi meegenomen!engelse vlag Give your body something back in return! 
More and more I come to the realization that everyone should be happy with the body that he or she has. We think so much about our body, but do we ever really reflect on the positive points? For example, what does our body do for us? It ensures that we can breathe daily, that we can eat / drink, that we can go to our work. All pretty essential things if you ask me.

After having a low point with my diet and the frequency at which I was to be found in the gym. I want to give more to my body in return for everything that it gave me. Make it even healthier and stronger and that I take the right building blocks to absorb the right nutrients from. Can you do this all at once? HELL NO, but I’m trying and every time it works, it’s something to be proud of!

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Waar let je op bij een goede sport bh’s?

Nederlandse vlag Ik moet heel eerlijk opbiechten dat ik nooit echt op het level lette bij het aankopen van een sport bh. Sorry, maar het is de waarheid. Aangezien ik niet hele grote borsten heb, zit het al snel goed en stevig ingepakt. Ook dit was een echte eyeopener voor mij, want er zit dus wel degelijk verschil tussen en het is echt belangrijk om rekening te houden met de levels en de sportieve activiteiten die je doet.

engelse vlag I have to confess very honestly that I never really watched the level when buying a sports bra. Sorry, but it is the truth. Since I do not have very large breasts, it is that they are well and firmly packed very easely. This was also a real eye-opener for me, because there is indeed a difference between all those bra’s, it is really important to take into account the levels and the sporting activities that you do.Nederlandse vlag Level 1: Sport bh’s op dit level zijn vooral ontworpen voor sporten met een lager intensiteits niveau zoals yoga, pilates, wandelen of fietsen. Mijn must have uit dit intensiteit level is de  HKMX The Game sport bh level 1 deze is te koop voor €29,99.

engelse vlag Level 1: Sports bras at this level are especially designed for sports with a lower intensity level such as yoga, pilates, walking or cycling. My must have of this intensity level is the HKMX The Game sport bh level 1 this one is for sale for € 29.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Level 2: Bh’s van dit level zijn vooral voor sporten zoals spinning, fitness en skiën  Het uitoefenen van dit soort sporten vergt meer inspanning, hierdoor is het extra  belangrijk dat je borsten ook meer ondersteuning krijgen. Uit deze serie bh’s is mijn ook gevallen op de HKMX The All Star Level 2 DK. Deze is de koop voor €34,99.

engelse vlag Level 2: Bra’s of this level are mainly for sports such as spinning, fitness and skiing. Exercising this kind of sports requires more effort, making it extra important that your breasts receive more support. From this series of bras, I fell in love with the HKMX The All Star Level 2 DK. You can purchase this one for € 34.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Level 3: Deze bh’s zijn speciaal gemaakt voor sporten met een hoge intensiteit. Denk bijvoorbeeld aan: hardlopen, dansen, aerobis, hockey en boksen. Ook binnen dit level kan ik wel een nieuwe support BH gebruiken. Ik zou hierbij gaan voor de HKMX The Pro Level 3 DK, deze is te koop voor €34,99.

engelse vlag Level 3: These bras are specially made for sports with a high intensity. Think, for example about running, dancing, aerobic, hockey and boxing. I can also use a new support bra within this level. I would go for the HKMX The Pro Level 3 DK, which retails for € 34.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Hmm, misschien moet ik toch nog wat van deze sport bh’s van ieder level erbij kopen. Ik hou namelijk enorm van wandelen, maar dan heb ik dus altijd een gewone bh aan. Als ik me echt in het zweet ga werken, dan doe ik dat doormiddel van fitness, sprint of zumba/sh’bam lessen. Zoals je kunt zien heb ik ze eigenlijk allemaal echt nodig. Het is wel voor het behoud van je eigen lichaam. Iets om terug te geven zullen we maar zeggen.

engelse vlag Hmm, maybe I should buy some of these sports bras from each level. I really like walking, but then I always wear an ordinary bra. If I really want to sweat, I will do that through fitness, sprint or zumba / sh’bam classes. As you can see, I actually need them all. It is for the preservation of your own body. We will say something to give back.

PH: Alle foto’s zijn eigendom van Hunkemoller.

WAT VOOR SOORT SPORTEN DOE JIJ GRAAG EN GEBRUIK JE DAAR DAN EEN SPECIALE SPORT BH VOOR?

WHAT FOR KIND OF SPORTS DO YOU GIVE AND DO YOU USE A SPECIAL BH FOR THAT?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

 1. Ik vind het vooral belangrijk dat het nergens knelt, maar ook zeker niet te los zit.

 2. Amy

  Ik draag altijd een speciale borst bh want mijn borsten zijn redelijk zwaar, waardoor ze vaak pijn doen tijdens het sporten. Een goede bh is dus zeker een must voor mij!

 3. Ik wist niet dat er sport beha’s voor verschillende levels waren. Ik moet een nieuwe hebben, dus ga zeker even kijken bij de Hunkermoller

 4. ik heb precies het zelfde als jij kleine cupmaat en nooit gelet op een sport bh.
  ik heb ze wel eens gekocht maar dan leek het helemaal alsof ik niets meer had dus liet ik ze maar weer in de kast liggen.

 5. Ik vind de sportbhs van de hunkemoller erg fijn voor mij is bh shoppen wel wat lastiger. ik draag vaak altijd level 3 vind die het fijnst zitten ook.

 6. Toevallig altijd lessen zoals bodyshape of insanity. Eerlijk gezegd vind ik de High Intensity-sport bh’s vaak heel lelijk. Zo compact. Maar het gaat natuurlijk wel om het behoud van je borsten. Onlangs via Victoria’s Secret een sport bh medium level gekocht. Erg mooi. Ik probeer wel rekening te houden met wat ik doe. Zo wist ik niet dat je voor yoga ook andere sport bh’s (level 1) kon gebruiken. En laat ik nu net heel veel (hot) yoga-lessen aan het volgen zijn.

 7. De collectie van HKM is echt heel mooi. De zwarte legging staat op mijn wishlist.
  Ik doe aan yoga en POP Pilates en draag vooral sportswear van Onzie & Popflex Active

Spread some love!