Februari Recap - Capital Monday

Februari: From a Fashion show to Fantosti!

Nederlandse vlag Februari was voor mij niet de meest leuke/gezellig/drukke maand, vandaar dat deze recap iets korter is dan gebruikelijk. Ook bij mij kan het niet iedere dag feest zijn. Toch hoop ik dat jullie het met veel plezier zullen lezen.

engelse vlag February was not the most fun / cozy / busy month for me, which is why this recap is slightly shorter than usual. Even in my life it can not be a party every day. Still, I hope that you will read it with pleasure.

Februari Recap - Capital Monday


EVAN Menswear Fashion Show

Nederlandse vlag Na mijn eerste fashion show tijdens de Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week werd ik uitgenodigd door Kevin om met hem mee te gaan naar de EVAN Menswear fashion show. Zo ontzettend leuk dat we daarbij aanwezig mochten zijn, we zaten zelf  front row! Dit was overigens een collectie voor zowel mannen als vrouwen, dus ik had zelf ook genoeg te bekijken. De stoere bomberjacks, netpanty’s en glitters vlogen ons om de oren, het was een leuke show om te zien. Niemand minder dan Koen Kardashian liep mee, ik moet je eerlijk bekennen dat ik hem niet had herkend.

engelse vlag After my first fashion show at the Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week, I was invited by Kevin to join him at the EVAN Menswear fashion show. So very nice that we were allowed to attend and we were sitting front row! This was a collection for both men and women, so I had enough to see for myself. The tough bomber jackets, fishnet stockings and glitters flew around in the air, it was a nice show to see. Nobody less than Koen Kardashian walked along on the catwalk, I must confess that I did not recognize him at first.

Even een kort filmpje om de sfeer weer te geven. | Just a short video to show the atmosphere.

Februari recap - Capital MondayNog even een foto van alle modellen. | A picture of all of the models.

Sportschool meting

Nederlandse vlag Helaas is het deze maand finaal mis gegaan met het sporten en ook met het eten. Deze maand was zeker niet een van de makkelijkste, heel misschien wil ik in de toekomst hier verder over uit wijden. Maar voor nu is het even iets te privé. Door deze omstandigheden had ik gewoon geen zin om naar de sportschool te gaan en op te letten bij alles wat ik eet. Met gevolg dat mijn vetpercentage flink was gestegen, om te janken maar goed ik heb het zelf gedaan. Als ik me weer beter voel wil ik zeker het twee keer in de week sporten gaan oppakken. Dit in combinatie met minder snoepen en gezonder eten, moet de volgende meting een stuk beter gaan worden.

engelse vlag Unfortunately, this month went wrong with sports and also with the food. This month was certainly not one of the easiest, perhaps I would like to dedicate further on this in the future. But for now it is just too private. Because of these circumstances I just did not want to go to the gym and pay attention to everything I eat. As a result, my fat percentage had risen considerably, such a bummer but well I did it myself. When I feel better again I definitely want to take up exercise twice a week. This in combination with less snacking and healthier eating, the next measurement should be a lot better.


De Spijsbereiders Fantosti’s

Nederlandse vlag Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van de mannen van De Spijsbereiders, met de vraag of ik interesse had om hun nieuwe Fantosti te testen. Ik heb gelijk ingestemd. Ik ben namelijk een enorme tosti fan, nou ja eigenlijk ben ik dol op alle broodjes met heel veel kaas! Lekker slecht eigenlijk, maar een dieet zonder kaas zou me ontzetten zwaar vallen. Deze tosti’s zijn vanaf eind februari ook verkrijgbaar bij de Albert Heijn, zo ontzettend leuk dat ik samen met 100 andere de primeur had om ze te proeven!

engelse vlag A few weeks ago I received an email from the men of De Spijsbereiders, asking if I was interested to test their new Fantosti. I have agreed immediately. I am a huge tosti fan, well, actually I love all sandwiches with a lot of cheese! So bad I know, but a diet without cheese wouldn’t be something for me. These sandwiches are also available from the end of February at the Albert Heijn, so much fun that I had the first to taste them together with 100 others!

Fantosti's - Capital MondayFantosti's - Capital Monday

Nederlandse vlag Zo kwam de gehele doos binnen, alleen hiervan was ik al onder de indruk! De inhoud vond ik nog spectaculairder. Alle drie de smaken van de Fantosti waren meegeleverd, namelijk de Fantosti Tonijn & Cheddar, Pepperoni & Mozzarella en de Vierkazen. Naast de tosti’s zelf werden er ook twee dipsauzen bij geleverd, een was een slasaus gemaakt van rucola en de andere was gemaakt van ketchup en bacon (tussen deze twee ging mijn voorkeur uit naar de slasaus). Er zat zelf een houten tosti serveerplankje bij, echt een feest om zo je tosti te kunnen serveren en oppeuzelen.

engelse vlag So the whole box came in, only of which I was already impressed! I found the things that were inside even more spectacular. All three flavors of the Fantosti were included, namely the Fantosti Tuna & Cheddar, Pepperoni & Mozzarella and the four cheezes. In addition to the sandwiches themselves, two dips were also added, one was a salad dressing made from arugula and the other was made from ketchup and bacon (between these two, my preference was for the salad dressing). There was also a wooden sandwich plate, a real treat to serve and eat your sandwich this way.

Fantosti's - Capital Monday

Nederlandse vlag Daar is hij dan, de Fantosti Tonijn & Cheddar! Deze vond ik samen met de vier kazen variant het aller lekkerste. Kijk nou hoe leuk dit eruit ziet op dat plankje. Deze tosti’s zijn echt een aanrader en super makkelijk vooral je haast hebt, dus hup… Naar de Albert Heijn!

engelse vlag There he is, the Fantosti Tuna & Cheddar! I found this together with the four cheese variant the best. Look at how nice this looks on that shelf. These sandwiches are really recommended and super easy especially when you are in a hurry, so of you go … To the Albert Heijn!


Ph: Girl on Couch – Shutterstock.com

KENDE JIJ DEZE OVERHEERLIJKE FANTOSTI’S AL?
DO YOU HAVE ALREADY HEARD OF THE DELICIOUS ‘FANTOSTI’S’?

Lots Of Love,
Chantal

Comments

  1. Ik zag die tostis volgens mij ook voorbij komen bij Hans en Shifra hun vlog. Maar ze zien er zo goed uit. Wat een leuke drukke maand heb je gehad

  2. Eke

    Wat vervelend dat het even niet lekker ging! Hopelijk inmiddels wel weer! Die tosti’s lijken me Heerlijk!

  3. Stoer hoor die fashion show en die fantosti’s heb ik ook geproefd. Vond vooral de tonijn variant erg lekker ??

  4. Succes met sporten komende weken. En tof dat je bij de fashion week mocht zijn! De fantosti’s kende ik nog niet. Lust alleen niet zoveel, zou zelf gaan voor pepperoni en mozzarella geloof ik.

  5. Klinkt lekker, die Fantosti’s. Ik heb ze nog niet gezien bij de AH, maar zal ze eens opzoeken

  6. die tosti’s zien er top uit!!! En die kleding van de fashion show ook! Over het sporten: Je komt er wel!! Heel veel succes!

  7. Druk druk ben je! Die tosti’s lijken me heerlijk, dikke tostifan hier. Fantosti, eigenlijk. Haha…

  8. Vervelend dat het niet zo’n leuke en goede maand was, maar die momenten horen er ook bij, zonder dieptepunten geen hoogtepunten! Blijven door gaan met je blog hoor! <3 Komt vanzelf weer een goede maand. Succes meid!

Spread some love!