Lady Gaga - Capital Monday

Januari: Van Lady Gaga tot mijn eerste video Interview!

Nederlandse vlag Januari is echt heel hard voorbij gevlogen en we zitten ondertussen al weer in februari. Deze maand zat toch wel vol met leuke uitjes en hele leuke ideeën voor Capital Monday en welke richting ik op wil gaan. Hier ga ik nu nog niet te veel over vertellen, dat gaan jullie allemaal van zelf zien. Een van mijn grote hoogte punten deze maand was toch wel het concert van Lady Gaga.

engelse vlag January has really flown by very fast and we are already in February. This month was full of fun outings and I also had some very nice ideas for Capital Monday and which direction I want to go with it. I’m not going to tell you too much about this yet, you will see that for yourself when the time is right. One of my high lights this month was the Lady Gaga concert.

Lady Gaga - Capital MondayBron: Mojo Concerts

Star Wars: The Last Jedi

Nederlandse vlag Samen met mijn schoonfamilie ben ik naar de allernieuwste Star Wars film geweest. Aangezien ik twee jaar geleden pas de tijd heb genomen om voorgaande delen ook helemaal te kijken, vond ik het een must om deze in de bioscoop te gaan zien. Heel eerlijk… Het was een mooie film en hij had prachtige special effects, maar ik vond het weer meer van hetzelfde. De opzet was naar mijn mening gelijk als de vorige. Een beetje jammer, er mag wel een vernieuwing plaats vinden qua opbouw.engelse vlag Together with my in-laws, I went to the latest Star Wars film. Since I took the time to look at the previous parts two years ago, I thought it was a must to see this one in the cinema. Honestely … It was a beautiful movie and he had great special effects, but I thought it more of the same. In my opinion, the set-up was the same as the previous one. A bit of a shame, there may can edit some renewal in the structure.

Star Wars The Last Jedi - Capital Monday

Dagje Thermen Soesterberg | A day at Thermen Soesterberg

Nederlandse vlag Hier waren mijn vriend en ik zo aan toe! Even een heerlijk dag met z’n tweeën, helemaal niets doen en relaxen. Toevallig had ik nog een kortingsbon liggen waardoor de entreeprijs erg aantrekkelijk werd. Zodoende kwamen wij uit bij Thermen Soesterberg. Dit is echt een prachtige en goed verzorgde sauna, met veel diversiteit qua sauna’s, op gietingen en lunch/diner mogelijkheden. Ook in de buitenlucht kan je heerlijk genieten van sauna’s, bubbelbaden en een zwembad. Er is zelf een heus sauna theater voor de liefhebber. Deze was toen wij er waren helaas niet open. Dit had te maken met de storm die Nederland teisterde tijdens deze dag.

engelse vlag My boyfriend and I needed this so much! A day for two, doing nothing and relaxation. Coincidentally, I had a discount voucher which made the entrance fee very attractive. So we ended up at Thermen Soesterberg. This is really a beautiful and well-kept sauna, with a lot of diversity in terms of saunas, pouring and lunch / dinner options. You can also enjoy saunas, hot tubs and swimming pools. You can also go outside for some lovey sauna’s, there is even a sauna theater for the enthusiast. Unfortunately, it was not open when we were there. This had to do with the storm that ravaged the Netherlands during this day.

Thermen Soesterberg - Capital Monday

Lady Gaga Concert

Nederlandse vlag Eindelijk konden mijn vrienden en ik live gaan genieten van de nieuwe Lady Gaga show. Helaas was de show van 3 oktober 2017 afgelast wegens haar gezondheid en werd hij verzet naar 20 januari 2018. Maar wat een fantastische show zeg! Er valt zoveel te zien, van bewegende podium/decor stukken, kledingwissels, dansers en lichtshows. Echt een lust voor het oog en oor. Wat Lady Gaga altijd heel goed doet, is dat ze er voor zorgt dat ze meerder podia’s door de zaal heen heeft. Dit omdat iedereen in de zaal als op de tribune haar goed kan zien en ook de kans heeft om haar van redelijk dichtbij te kunnen zien. Helemaal op dus! Ik was al een groot fan, maar met iedere live show nog een beetje meer.

Ze bracht ook aardig wat nummers van haar oude albums en haar nieuwste album ten gehoren. Lees hier mijn CD review van haar laatste album Joanne!engelse vlag Finally my friends and I could enjoy the new Lady Gaga show live. Unfortunately, the show of October 3, 2017 was canceled due to her health and he was moved to January 20, 2018. But what a fantastic show! There is so much to see, from moving stage / decor pieces, clothing changes, dancers and light shows. Really pleasing to the eye and ear. One of the greatest things what Lady Gaga always does very well is that she makes sure she has several stages through the concerthall. This is because everyone on the floos as well as on the stands can see her very well and also has the chance to see her reasonably close. That’s amazing! I was already a big fan, but a little bit more with every live show I see of her.

Lady Gaga - Capital Monday

Video interview

Nederlandse vlag Yay! Ik heb mijn eerste video interview gehad deze maand, erg spannend maar volgens mij is alles helemaal goed gegaan en is het een mooi stuk geworden. Ik werd geïnterviewd door Valerie Emily, zij heeft mij gevraagd voor dit interview omdat zij bezig is met een schoolproject wat het opstarten van een Youtube kanaal betreft. Erg gaaf! Hiervoor wil ze meerdere personen gaan interviewen die veel bezig zijn met bloggen en social media. Toen ik deze vraag kreeg, zei ik direct ja. Als ik het eindresultaat heb, zal ik deze natuurlijk met jullie gaan delen op mijn socials!

engelse vlag Yay! I had my first video interview this month, very exciting but I think everything went well and it has become a nice piece. I was interviewed by Valerie Emily, she asked me for this interview because she is working on a school project for starting up a Youtube channel. Very cool! For this she wants to interview several people who are very busy with blogging and social media. When I received this question, I immediately said yes. If I have the end result, I will of course share this with you on my socials!BEN JIJ WELEENS BIJ EEN LADY GAGA CONCERT GEWEEST?
HAVE YOU EVER BEEN TO A LADY GAGA CONCERT?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Come to mama – Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Jammer dat de nieuwe Star Wars film meer van hetzelfde was en dat ze niets vernieuwends hadden. Wat een mooie foto van Lady Gaga!

 2. Wat een afwisselende week met een fantastisch hoogtepunt in de vorm van een optreden van lady Gaga

 3. Youandi

  Wat een leuke dingen allemaal 😀 Zelf vond ik Star Wars wel super gaaf, ik ben dan ook naar de 4DX geweest waar je in beweegende stoelen zit, dit voegt zeker iets toe 😛

 4. Sorry, ik heb helemaal niks met Lady Gaga, vind haar veel te gemaakt 🙂 Maar zo’n dagje sauna vind ik dan wel weer heerlijk!

 5. Jammer dat de films op elkaar gaan lijken als er meerdere delen van zijn. Maar een echte die-hard fan maakt zich daar niet druk om toch?
  Die Lady GaGa maakt echt fantastische shows. Wat tof dat je er bij kon zijn!!

 6. Tof dat je naar gaga bent gegaan en helemaal zen, want hoor heel veel positieve verhalen over Soesterberg! Tof hoor! Ik ben ook dol op de sauna!!

 7. Nee, nog nooit geweest, maar wat lijkt me dat gaaf zeg! Het is trouwens heel lang geleden dat ik naar een concert ben geweest. Volgens mij was ik 12 en toen ben ik naar de Backstreet Boys en Peter Andre geweest haha

 8. Klinkt als een heerlijke maand! Dat sauna concert lijkt me tof om te zien. Lady Gaga nooit geweest, maar ze ontroerde me echt tijdens de Grammy’s. Dat optreden kwam uit haar tenen. Mijn vriend sprak een paar jaar terug over haar verrassend goede optreden tijdens de Superbowl en sindsdien zie ik haar toch anders dan alleen maar de artiest achter de leuke liedjes. Ze is gewoon echt goed.

 9. Wat ontzettend gaaf dat je Lady Gaga live hebt mogen zien. Begrijp ik uit je verhaal dat dit niet de eerste keer is dat je haar in real life hebt zien optreden?

 10. Starwars heb ik ook heel veel over gehoord, nice! Ik moet ook snel deze film gaan kijken en lady gag is toch wel echt de bomb! Nice! Ik ben altijd te laat met kaartjes kopen. Toch eens boven op gaan zetten realiseer ik me!

 11. ik ga van het weekend eindelijk weer een dagje naar de sauna, ik kan niet wachten!

 12. Nog nooit geweest, maar volgens mij wel een groot spektakel om naar toe te gaan

Spread some love!