Nike - Capital Monday

Shop NIKE now… With a lot of discount!

Nederlandse vlag Vandaag wil ik met jullie mijn geheim delen om nog voordeliger uit te zijn tijdens je aankoop bij je meest favorieten webshops. Als ik een mooi item heb gezien kijk ik eerst even online rond om te kijken of er voor die webshops nog mooie kortingen en andere acties lopen. Want wie weet, betaal je anders meer dan uiteindelijk nodig is. Zelf heb ik al een aantal prachtige item gezien van Nike, deze heb ik dan ook met liefde voor jullie op een rijtje gezet! Kijken jullie mee?Today I want to share with you my secret to be even more profitable during your purchase at your most favorite webshops. When I have seen a nice item I first look online to see if there are still nice discounts and other promotions for those webshops. Because who knows, you otherwise pay more than is ultimately necessary. I myself have seen a number of beautiful items from Nike, which I have put together with love for you! Are you reading along?

Deals.be - Capital Monday

Mijn Nike wensenlijstje | My Nike wishlist

Nederlandse vlag Nike Free TR Flyknit 2 Chrome Blush
Deze schoenen wil ik nog heel graag in mijn collectie hebben voor tijdens mijn trainingen in de sportschool. Deze schoenen ondersteunt je bij bijna alles, van korte runs tot high-intensity sessies. Hiernaast vind ik de kleur echt supertof! Dit soort schoenen zijn best wel prijzig, maar dankzij deze site zie je precies welke kortingen je kunt pakken.

engelse vlag Nike Free TR Flyknit 2 Chrome Blush
I would love to have these shoes in my collection for my training in the gym. These shoes support you with almost everything from short runs to high-intensity sessions. In addition, I find the color really amazing! These kinds of shoes are quite pricey, but thanks to this site you can see exactly which discounts you can get.

Deals.be - Capital Monday

Nederlandse vlag Nike Pro Warm trainingstights
Deze sport legging vind ik al heel lang, erg mooi. Maar ik vond €60,- altijd wat veel voor een sportbroek. Nu is hij tijdelijk €41,97, nog best prijzig maar het scheelt toch!  Het grafische ontwerp aan de zijkant laat mijn vormgevers hart toch sneller kloppen. Wie weet zien jullie mij snel op Instagram voorbij komen met deze broek!

engelse vlag Nike Pro Warm trainingstights
I’m loving this sport legging for a long time now. But I always thought that € 60, – is quite a lot for a pair of sports shorts. Now he is temporarily available for € 41.97, still quite pricey but it does make a difference! The graphic design on the side makes my designer’s heart beat faster. Who knows, you may see me coming up on Instagram with these pants soon!

Deals.be - Capital Monday

Nederlandse vlag Nike Metallic Sports bag
Toen ik deze sporttas voorbij zag komen op de site van Nike, was ik spontaan verliefd. Van de opdruk aan de zijkant tot aan de ritsen boven op, helemaal perfect en ideaal voor naar de sportschool. Het is een aardig grote tas (51 x 25,5 x 25,5 cm), waar je dus gemakkelijk al je spullen in mee kunt nemen.

engelse vlag Nike Metallic Sports bag
When I saw this sports bag on the Nike website, I was in love spontaneously. From the print on the side to the zips on top, perfect and very handy for the gym. It is a big bag (51 x 25.5 x 25.5 cm), so you can easily take all your stuff with you.

Deals.be - Capital Monday

 Ph: Fitgirl – Shutterstock.com – Product photo’s belong to NIKE. 

HOE ZORG JIJ DAT JE DE BESTE ONLINE DEALS HEBT?
HOW ARE YOU MAKING SURE THAT YOU HAVE THE GREATEST ONLINE DEALS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Oooo wauw die sporttas is echt super gaaf! Zo’n legging vind ik ook prachtig maar dat durf ik niet echt 😉

 2. Vind die broek echt fantastisch! Zelf let ik niet altijd op deals (alleen bij de standaard zaken), daardoor loop ik regelmatig handige kortingen mis.

  1. Dit gebeurde me ook echt heel vaak. Totdat deze site bij mij onder de aandacht kwam. Het scheelt zo ontzettend veel. xxx

 3. Die schoenen zijn echt heel leuk! Handig ook de site waar je kortingen op kunt zien.

 4. Ik ben gek op korting online of in de winkel! Ik vind die roze Nikes echt tof

 5. Ik vind het nog steeds best prijzig. Meestal wacht ik nog een paar weken tot de laatste dagen van de koopjes. Zo zag ik bij de nike webshop een zalmkleurig topje. Alleen vind ik het nog iets te duur.

 6. Geweldige sportlegging. Ik heb eerlijk gezegd momenteel niet veel te besteden, dus ik koop nagenoeg alleen in de sale. En – volgens anderen, maar ook volgens mijzelf – ben ik een ster in het uitzoeken van hele mooie items voor weinig geld. Ook een tak van sport. En voor de echt mooie dingen … spaar ik.

  1. O ja dat begrijp ik volkomen! Ik probeer ook een beetje op te letten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nog best wel lastig vind. XXX

  1. I zie een kans hier! Een mooi excuus toch?! Wel balen van het waterlek zeg, ik hoop niet dat jullie te veel schade hebben gehad. XXX

 7. Ik ben zo iemand die dus de volle prijs betaalt omdat ze dus niets aan kortingen kan vinden…..
  Maar die schoenen zijn trouwens wel echt tof!

  1. Haha dat gebeurt mij ook altijd! Ik vind zelf vaak shoppen in de uitverkoop (in fysieke winkels dan..) ook best frustrerend, dus heb het vaak maar opgegeven dat ik een goede korting ergens kan krijgen 🙂

 8. Die sporttas ziet er fantastisch uit! Nike heeft kwaliteitsvolle kleding, maar vind hun prijskaartje wat duur. Gelukkig dat jij een site deelt met goedkopere Nike producten.

Spread some love!