Goals voor 2018 - Capital Monday

Goals voor 2018 & gemotiveerd raken door LASCANA

We zijn alweer een paar dagen in het nieuwe jaar, dit vind ik een goed moment om mijn goals voor 2018 met jullie te delen (en LASCANA zal mij met één van die doelen heel erg gaan helpen). Ze zullen wellicht een beetje overeenkomen met die van jou, maar samen staan we sterk denk ik dan maar! Weet je wat zullen we elkaar nog meer gaan supporter dit jaar? Dat lijkt mij een prachtig doel.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayBalans & plan je goals voor 2018

Met een 32-urige contract bij mijn werkgever, een eigen bedrijf, sporten, het huishouden en quality time met mijn geliefde/familie/vrienden was mijn agenda het laatste jaar overvol. Eigenlijk meer één grote warboel. Waardoor ik mijn oog soms verloor op wat nu echt belangrijk is in het leven en hoe ik het beste balans kon vinden. Na een goed gesprek samen met Daan, kwam ik erachter dat ik alle aspecten die ik belangrijk vind naast mijn job opnieuw moest gaan indelen. Tuurlijk is het opstarten van mijn bedrijf en quality time met mijn dierbaren de hoofdmodus. Maar ik ben er ook achter gekomen het erg belangrijk is om in beweging te blijven en het huis bij te houden. Voor het plannen van al deze zaken en het vaststellen van mijn goals, gebruik ik mijn nieuwe Purpuz planner 2018. Bekijk hier mijn review van de Purpuz planner 2017.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital Monday

Gezonder leven & LASCANA

Tja, door het geen wat ik hierboven al beschreef, had ik eigenlijk geen zin meer om heel consequent te gaan sporten. Ook at ik wat ik lekker vond. Hierdoor ben ik in de laatste paar maanden een paar kilo aangekomen. Shame on me! Ik weet het, het is mijn eigen schuld en nu ben ik er klaar voor om hier wat aan te gaan doen. Samen met de meest prachtige bikini’s en badpakken van LASCANA, krijg ik gewoon weer zin om te gaan sporten. Ik wil me heel graag weer fitter voelen en heel stiekem… Er ook wat fitter uitzien.

Hieronder heb ik een paar bikini’s en badpakken geselecteerd die ik heel graag wil kunnen dragen aankomende zomer.

LASCANA badpakken en bikini's - Capital Monday

 1. LASCANA Badpak met grafische print            € 69,99
 2. Jette Joop Beugelbikini                                          € 57,-
 3. ZO BEN IK Badpak Blauw                                     € 54,99
 4. Jette Bustier bikini                                                  € 69,-
 5. LASCANA Bikini + Bikinibroekje Stippen     € 34,99 + € 24,99

Mijn favoriet uit deze selectie is toch wel nummer 4, de Jette Bustier Bikini! I love it, zo stoer maar ook zo vrouwelijk tegelijkertijd. Daarom moet ik nu dus echt aan de bak aankomen half jaar (#goals).

Capital Monday

Een van mijn grootste doelen dit jaar is, dat ik nog meer uit mijn bedrijf ga halen. Mijn volgers op de social media kanalen en mijn website bezoekers groeien lekker door. Hier wil ik dit jaar nog meer liefde en aandacht in steken. Er spoken zelfs gedachten en ideeën rond in mijn hoofd om een extra toevoeging te gaan doen. Wat dat precies is, laat ik jullie weten als het zover is. Hiervoor heb ik zoals je wel kunt indenken meer tijd nodig. Daarom ben ik vanaf 1 januari terug gegaan van 36 uur werken naar 32 uur voor mijn werkgever. Mijn ideeën zijn groots en de mogelijkheden eindeloos, ik ga onwijs genieten van deze reis!

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayPhoto’s (road, meditation and business): Shutterstock.
Photo’s (swimwear): LASCANA.

WAT ZIJN JOUW GROOTSTE GOALS VOOR 2018?
WHAT IS YOUR BIGGEST GOAL FOR 2018?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Diamond Heart – Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Nou ik ben benieuwd! Heerlijk hè, nieuwe ideeën! Ik hou van t geregel en de spanning ieder keer als ik wat nieuws ga doen op mijn blog!

 2. Fijn hé die inspirerende plaatjes. Bij mij werkt het ook goed. Ik ben soms ook een beetje het overzicht kwijt van wat belangrijk is in mijn leven. Genoeg ‘me’time vrijmaken staat voor mij nu bovenaan en daar hoort ook sporten bij.

 3. Inge

  Oh wat zijn ze mooi…

  Een bikini dat is voor mij verleden tijd vrees ik. Ik ben te veel bezig met die tijgerstreepjes die ik cadeau kreeg tijdens mijn zwangerschap.
  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel mooie fashionable badpakken in de omloop!! ?

 4. Oooh wat een leuk badpak, die eerste! Ik ben overmorgen uitgerekend van ons eerste kindje maar ben al helemaal bezig met een fitplan. Heb nog nooit een badpak gedragen maar heb geen idee hoe m’n buikje er straks uitziet, haha! Misschien is het nodig… succes met het behalen van jouw goals!

 5. Ik ben ook fan van badpakken en bikini’s van Lascana. Mooi merk, zit goed en blijft ook mooi.

 6. Wat slim om het zo.visueel te maken. Gast je vast helpen je doelen te haken. Succes!

 7. Ik vind de bikini’s van Lascana altijd heel erg mooi! Hier ben ik helemaal weg van nummer 4. Nu dat lichaam en het mooie kleurtje nog 😛

 8. Mooi doel! Ik hoop dat het je lukt en je gaat stralen in een van die mooie badpakken!

 9. Succes met je doelen! Focus houden en dan gaat het je zeker lukken! Ik ben nog met mijn doelen bezig voor dit jaar, iets teveel ideeen dus die focus is er nog niet helemaal 😉

 10. Mooie doelen! Gaat je vast lukken. ? Ik wil nog 5kg afvallen en mijn vetpercentage omlaag brengen. Verder wil ik oa een boek schrijven en Zweeds leren. Ik schreef er (hoe toevallig) vorige maand een blog over. ?

 11. Die vierde is ook mijn favoriet, heel tof! Mijn grootste doel is vooral om zakelijk succes te hebben met mijn bedrijf.

 12. altijd goed om te bedenken wat je doelen zijn en hoe je het wil gaan bereiken. Hoop dat het jaar je mag brengen waarop je hoopt!

 13. Eke

  Heel veel succes met het behalen van je doelen! Goed idee om zo’n bikini voor ogen te houden!

 14. Ik herken het zoeken naar meer balans, ook ik ga proberen meer orde in de chaos te scheppen

 15. Mooie doelen, hopelijk kun je ze waarmaken. Barst zelf ook van de ideeen en het jaar is onwijs goed begonnen voor ons, dus ik hoop er meerdere waar te mogen gaan maken dit jaar!

Spread some love!