Capital Monday office

Decorating my office with wereldkaarten.nl

Vandaag laat ik jullie een gedeelte van mijn kantoor zien. Ik zeg expres gedeelte, omdat nog niet alle hoeken leuk zijn aan gekleed. hihi! Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat een kantoor ruimte een plek is waar je geïnspireerd raakt, maar ook tot rust kunt komen. Misschien een beetje een gekke gedachte voor de meeste personen, weet ik.  Maar… Ik ben er heilig van overtuigd als je in rust dingen doet, dat het je dan  nog meer uit je ideeën en bedrijf kunt halen. Ter inspiratie heb ik sinds een paar weken een wereldkaart aan de muur hangen van wereldkaarten.nl waardoor ik erg geïnspireerd wordt om in 2018 weer een paar leuke reizen/citytrips te gaan maken.Today I’m going to show you a part of my office. Yes only a part, because not all corners are nicely dressed yet. haha! Personally, I find it very important that an office space is a place where you get inspired, but were you can also relax. Maybe a crazy thought for most people, I know. But … I firmly believe that if you do things with a peaceful mind, that you can get more out of your ideas and your company. For inspiration I have a world map hanging on the wall from wereldkaarten.nl for a couple of weeks now, I am already very inspired to make a few nice trips / city trips during 2018.

Capital Monday Office

Mijn kantoor / My office

In mijn kantoor staat er natuurlijk een bureau en een ergonomische bureaustoel. Beide heb ik bij de Ikea gekocht en niet eens voor heel veel geld. Echt helemaal prima!

In my office there is of course a desk and an ergonomic desk chair. I bought both at the Ikea and not even for a lot of money. It looks just perfect.

Capital Monday Office

Ik had nog een oude Kalax kast, deze heb ik op gepimpt met losse deurtjes (ook van de Ikea). Het staat echt super stoer als je het mij vraagt.

I already had an old Kalax cabinet, I pimped it with some separate doors (also from the Ikea). It turned out really cool if you ask me.

Capital Monday office

Voor het plannen van alle afspraken en het maken van tijd voor het opdoen van nieuwe kennis gebruik ik ook in 2018 weer gewoon de Purpuz planner. Ik heb er in 2017 ook zo fantastisch mee gewerkt het kon gewoon niet anders dan deze trend door te zetten in het nieuwe jaar.

Bekijk hier mijn review over de Purpuz planner 2017!

For scheduling all appointments and making time for gaining new knowledge, I’m going to use the Purpuz planner again in 2018. It worked so perfectely for me in 2017, It simply could not be any different than continuing this trend in the new year.

Capital Monday Office

Wereldkaarten.nl

Hier is mijn inspirerende wereldkaart van wereldkaarten.nl dan eindelijk van dichtbij. Zo cool, vind je ook niet? Via bovengenoemde webshop kan je zo veel verschillende wereldkaarten kopen, echt ongelooflijk! Van diverse designs, formaten tot verschillende materialen. Ik heb gekozen voor de Gouden wereldkaart met stippen op een bord van aluminium.

Deze pronkstukken kan je echt op iedere plek in het huis kwijt, van de woonkamer, kinderkamer tot in de werkkamer dus. Als je een van deze producten besteld kan je er heel gemakkelijk een ophangsysteem bij bestellen. Dit heb ik overigens niet gedaan, ik heb een handige vriend die hem voor mij heeft opgehangen.Here it is… My inspiring world map of wereldkaarten.nl in up close. So cool, it’s pretty rad don’t you think? At this webshop you can buy so many different world maps, really incredible! From various designs, formats to different materials. I chose the Golden world map with dots on an aluminum board.  

You can place these showpieces at any place in the house really, from the living room, children’s room to the office. If you order one of these products you can also easily order a suspension system. I did not do this actually, I have a handy man at home who has hanged it for me.

Wereldkaarten.nl

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE PRACHTIGE WERELDKAART VAN WERELDKAARTEN.NL?
WHAT DO YOU THINK ABOUT THIS MAP FROM WERELDKAARTEN.NL?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Hey, no pressure – Ray La Montagne
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Wat een mooi kantoor. Ik vind die wereldkaart er wel heel mooi bijpassen zo met dat goud!

 2. Oh wauw! Wat is je kantoor super gaaf! Like your style. Vind de wereldkaart super tof, maar je notitieboekjes en klok ook.

 3. Wat een mooie kaart inderdaad! En fijn zo’n goede werkplek. Ik wil heel graag kijken of ik dat ook in mijn nieuwe huis kan maken, want dat geeft zo veel rust.

 4. Wat een mooie landkaart Ik zoek ook nog iets leuks boven mijn werkplek, dus ik ga zeker eens kijken op de website

 5. Ik vind de wereldkaart echt fantastisch!
  En ik ga zeker nog even je blog lezen over je planner! Ik wil er in 2018 ook aan.
  Mooi rustig kantoor meis!

  Liefs maaike

 6. leyla

  Dat ziet er heel leuk uit! ik raakte in de war door alles dubbel te lezen haha.

 7. Jaloers op je kantoor hoor, wil ik ook haha! En die kaart is prachtig, heel stijlvol.

Spread some love!