24 ICE Limited Edition - Capital Monday

24 ICE Limited Edition Amaretto Ice

Ijsjes alleen voor in de zomer? Nee… Dat is het allang niet meer. Terwijl ik deze post schrijf, verga ik bijna van de kou en ligt er een flink pak sneeuw buiten. Dit mag de ijspret niet drukken! Naast de zomerse smaken van 24 ICE komen ze nu ook met een Limited Edition Amaretto smaak, speciaal voor de feestdagen.

Ice creams only for the summer? No … That is no longer the case. As I write this post, I’m almost freezing and there is a lot of snow outside. This can’t suppress the ice cream fun though! In addition to the summer flavors of 24 ICE, they now also come up with a Limited Edition Amaretto flavor, especially for the holidays.

24 ICE - Capital Monday

Limited Edition Amaretto

Speciaal voor de feestdagen komt 24ICE met een speciale editie van deze ijsjes met alcohol, namelijk de feestelijke Limited Edition Amaretto! Het leuke van dit ijs is dat het wordt geleverd in een super coole verpakking, dat een luxe uitstraling heeft. Bovendien, smaakt dit ijsje echt naar Amaretto en LET OP er zit 5% alcohol in. Dus niet voor onder de 18!Especially for the holidays 24ICE comes with a special edition of these ice creams with alcohol, namely the festive Limited Edition Amaretto! The nice thing about this ice cream is that it is delivered in a super cool package, which has a more luxurious look. In addition, this ice cream it really tastes like Amaretto and NOTICE there is 5% alcohol in it. So not for under the age of 18!

24 ICE Limited Edition Amaretto - Capital Monday

Feestdagen / Holidays

De Limited Edition Amaretto is, naar mijn mening, ten zeerste aanbevolen voor na het kerstdiner als je al lekker veel hebt gegeten. Meestal zit ik al behoorlijk vol en als er ook nog zo’n uitgebreid dessert is, eet ik het alleen met veel pijn en moeite. Dit ijs is erg ligt op je maag maar is echt heerlijk van smaak. Ik stel voor dat je na het toetje allemaal een beetje rozig op de bank ploffen en een leuke kerstfilm opzet. Mijn ideale kerstdag!

The Limited Edition Amaretto is, in my opinion, highly recommended for after the Christmas dinner if you had a lot to eat. Usually I am already quite full and when there is such an extensive dessert, I only eat it with a lot of pain and effort. This ice cream is very light on you stomach but gives off that delicious taste. I suggest that after the dessert, you all going to bash on the couch feeling a little rosy and put on a nice Christmas movie. My ideal Christmas day!

24 ICE Limited Edition Amaretto - Capital Monday

Andere smaken / Other flavors

Voor tijdens het festival seizoen tijdens de lente/zomer hebben ze bij 24ICE ook andere smaken van dit bijzondere ijsje uitgebracht. Namelijk de smaken; Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pinacolada en Vodka Energy! Super lekker allemaal. Ik zie mezelf al gaan over dat festival terrein aankomend jaar. Genietend van een zwoele zomerdag, de bandjes die spelen en met een verkoelend ijsje in mijn hand, kan mijn dag niet meer stuk!

Ook deze ijsjes bevatten 5% alcohol, dus geniet met mate vooral in de zon.
Deze varianten zijn verkrijgbaar via de 24ICI website vanaf €7,50,-.During the festival season in the spring / summer, they have also released other flavors of this special icecream at 24ICE. Those flavors are; Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pinacolada and Vodka Energy! So amazing. I already see myself going stolling around at a festival site next year. Enjoying a sultry summer day, the bands that are playing and with a cooling ice in my hand, my day can not go wrong!  

These ice creams also contain 5% alcohol, so enjoy them in moderation, especially when you are enjoying the sun as well. These variants are available via the 24ICI website from
€ 7.50.

24 ICE - Capital Monday

ZOU JIJ DEZE IJSJES OOK WILLEN UITPROBEREN?
WOULD YOU TRY ONE OF THESE ICE CREAMS?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat gekregen artikelen.*
*This article contains products that I received. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Cold as ice – Foreigner
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Ingrid

  Het ziet er super leuk uit. Ik hou alleen echt niet van Amaretto helaas

 2. wat een super leuk idee!
  ik hou helemaal niet van alcoholische drankjes maar amaretto vindt ik heerlijk, echt iets voor mij dus

 3. O help maar dit lijkt me lekker zeg! Winter, kou, geen problemen met deze ijs smaak!

  1. O dat zou heel goed kunnen. Ik weet het niet, ik was niet op de huishoudbeurs. Lijkt me overigens wel een keertje leuk.

 4. Ze zien er lekker uit. Maar ze lijken me wel heel koud. Dat hoort natuurlijk ook zo, maar ik vind ze daarom niet zo in de winter.

 5. De mojito en limoncello-variant, dat lijkt mij wel wat. Ik ben even door gaan klikken want dacht in eerste instantie dat ze 7,50 per stuk waren, maar gelukkig dus per 5. Zal hier thuis wel lastig zijn om uit te leggen dat dit ijsjes ‘voor mama’s’ zijn en niet voor kleuters 🙂

 6. Wat tof! Lijkt me heerlijk en de perfecte combinatie van het verkoelende en toch een drankje. Idd voor op een festival (of gewoon zomaar tussendoor)

 7. Ik kende wel al de radler ijsjes maar deze nog niet. Waar ze allemaal wel niet mee komen tegenwoordig

 8. Wat zien ze er lekker uit zeg! Vind alleen vodka energie zo ‘n rare smaak haha

  1. Tijdens mijn tiener jaren vond ik dat drankje vodka redbull erg lekker. Ik denk dat het zoiets is. Dit ijsje heb ik nog niet geprobeerd. Snel maar eens doen.

 9. Amaretto Sour is echt mijn favoriete drankje, lijkt me dus zeker iets voor mij! Die pop-up ijsjes doen me meteen terug denken aan mijn kindertijd ook 😀

 10. Ik heb dit voor het eerst geproefd toen ik in de nachtclub van Mache was. Was echt heel grappig, maar ik vond het toen niet zo lekker. Weet niet meer of het hetzelfde merk was.

 11. Verena

  Ik zou ze wel eens willen proberen. Ben echt benieuwd hoe dit in ijsvorm smaakt!

 12. Ik vind dit zo’n briljant idee en ik wil dit zeker een x proberen! ben zo benieuwd hoe dat smaakt in ijsvorm!

 13. Mij spreken deze ijsjes niet echt aan, ik hou echt nog het meest van klassiek melkijs 😀

  Ilona

 14. Zulke ijsje at ik vroeger altijd. Hoe leuk! En deze zien er ook nog is super leuk uit!

Spread some love!