Black Friday bij de Heineken Store

BLACK FRIDAY bij de Heineken Store!

Black Friday komt eraan en iedereen in retail land gaat compleet los! Bizar om te zien dat een van oorsprong Amerikaans/Canadees fenomeen zo wordt overgenomen hier in Nederland. Voor de consument levert dit natuurlijk heel veel voordeel op en zijn er goede deals in de wacht te slepen. Hier houden we wel van, daarom wil ik jullie er op attenderen dat er vandaag ook BLACK FRIDAY bij de Heineken Store is! Aangezien Heineken nog steeds een groot exportproduct is en ik wel kan genieten van een biertje ter ontspanning, kon ik deze kans niet laten liggen.

Black Friday is coming and everyone in retail is going crazy! Bizarre to see that an originally American / Canadian phenomenon is so adopted here in the Netherlands. For the consumer, this naturally delivers a lot of benefits and there are good deals to be won. This is something we love, so I want to point out that BLACK FRIDAY is also at the Heineken Store today! Since Heineken is still a big export product and I can enjoy a beer for relaxation, I could not resist this opportunity.

Black Friday bij de Heineken Store

Hoe is BLACK FRIDAY ontstaan?

Een vraag die gelijk bij mij opkwam was… Hoe is Black Friday eigenlijk ontstaan? Hier bestaan twee verschillende theoriën over

1. Thanksgiving is van vroeger uit een week waarin Amerikanen/Canadezen diverse parades houden. Vanaf de 19e eeuw gingen grote warenhuizen hierop inspelen door ze te gaan sponsoren en reclamecampagnes te lanceren. Tijdens deze parades stonden de beste deals voor in de vakantie centraal. Oftewel de eerste dag na Thanksgiving die tegenwoordig Black Friday wordt genoemd.

In 24 van de 50 Amerikaanse staten is deze zwarte vrijdag zelfs een officiële vakantiedag.

2. Een tweede theorie is dat retailers in deze week voor het eerst in het jaar “zwarte cijfers” schrijven. Vroeger was het de gewoonte van veel winkeliers dat ze hun verliezen in rode cijfers op te schrijven en hun winsten in zwarte cijfers. Door de hoge omzet die de meeste winkels draaien tijdens deze dag werd de zwarte pen te voorschijn gehaald. Vandaar Black Friday.

Black Friday Sale

How did BLACK FRIDAY emerged?

A question that immediately occurred to me was … How did Black Friday actually come about? There are two different theories about this  

1.Thanksgiving is from a week ago in which Americans / Canadians hold various parades. From the 19th century, large department stores responded to this by sponsoring them and launching advertising campaigns. During these parades the best deals for the holidays were central. In other words, the first day after Thanksgiving which is now called Black Friday.  

In 24 of the 50 American states this black Friday is even an official holiday.  

2. A second theory is that retailers write “black numbers” for the first time in the year. It used to be the custom of many retailers that they write down their losses in red numbers and their profits in black numbers. Due to the high turnover of most stores during this day, the black pen was brought out. That’s why they call it Black Friday.BLACK FRIDAY bij de Heineken Store

In de Heineken Store kun jij je hart ophalen aan de leukste, mooiste en handigste merchandise artikelen zoals; kleding, magneten, glazen, paraplu’s en niet te vergeten die o zo coole LED lamp met de Heineken letters. Tijdens de BLACK FRIDAY sale ontvang je TOT WEL 50% KORTING OP ALLE MERCHANDISE ITEMS! Hieronder heb ik een paar items geselecteerd die ik zelf heel graag in huis wil hebben. Kijk je mee?

In the Heineken Store you can indulge in the nicest, most beautiful and useful merchandise items such as; clothes, magnets, glasses, umbrellas, don’t forget to mention that amazing LED lamp with the Heineken letters. During the BLACK FRIDAY sale you will receive UP TO 50% DISCOUNT ON ALL MERCHANDISE ITEMS! Below I have selected a few items that I really would like to have. Are you reading along?Heineken Shirts
Persoonlijk hou ik enorm van band/brand shirts, vooral als je de wat subtielere varianten hebt. Dan kun je ze ook gewoon dragen naar je werk, leuk gecombineerd met een zwarte broek, blazer of een vestje. Helemaal goud!

I personally love band / brand shirts, especially if you have the more subtle variants. Then you can also wear them to your work, nice combined with black pants, blazer or a cardigan. Completely golden!

Black Friday bij de Heineken Store

Heineken drinkfles/drink bottle
Zelf heb ik er al verschillende maar ik vind dit soort flessen wat hebben of zo en daarbij zijn de extreem handig voor onderweg of tijdens het sporten (misschien krijg je in de sportschool wel een paar rare blikken, maar ach. Who cares). Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom.

I have several myself but I think these bottles have something special and they are extremely handy for on the road or during an exercise (maybe you get a few weird looks in the gym, but oh well). The perfect gift for under the Christmas tree if you ask me.

Black Friday bij de Heineken Store

Heineken glazen/glasses
Ja hoor daar komen we aan bij mijn guilty pleasure… Ik hou van mokken en glazen, ik kan er niet genoeg van hebben. Vooral bierglazen van een bepaald merk vind ik erg leuk. Gelukkig ben ik in dat laatste niet de enige en kan ik mijn vriend hier ook erg blij mee maken. Glazen zijn (bij mij in ieder geval) altijd een welkome toevoeging aan de voorraad!

Yes, we arrived at one of my guilty pleasure … I love mugs and glasses, I can not have enough of them. Especially beer glasses of a certain brand I find very nice to have. Fortunately I am not the only one in the latter and I can also make my boyfriend very happy with it. Glasses are (at least in my case) always a welcome addition to the stock!

Black Friday bij de Heineken Store

Het leuke vind ik aan Heineken, niet alleen dat het een lekker biertje is, maar ook omdat het in het buitenland zo gehyped wordt. Er worden zoveel toespelingen naar dit merk gemaakt in film en muziek. Let maar eens op! Je gaat Heineken overal tegenkomen.

The nice thing about Heineken is, that it is not just a good beer, but also because it is getting so hyped in other countries. There are so many references to this brand in film and music. Pay attention! You are going to notice that Heineken is everywhere.

Photo’s: Heineken – Black Friday Sale/Shutterstock.com

HEBBEN JULLIE AL LEUKE ITEMS GEZIEN VOOR THUIS?
DID YOU ALREADY SEEN SOME COOL ITEMS FOR AT HOME?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

One Bourbon, One Scotch, One Beer – John Lee Hooker
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

  1. Gek hoe vele dingen ineens overwaaien van de VS! Een beetje korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

  2. Ik associeer Heineken heel erg met bier, en zou om die reden niet zo gauw in hun store gaan kijken. Maar leuk dat ze flinke kortingen geven.

    1. Dat snap ik. Ik ook hoor, maar daarom zou ik zelf juist wel die glazen willen hebben. Niet alleen om bier in te doen hoor. Ook uitermate goed geschikt om een cactus in te planten.

  3. Ik ken Heineken alleen van bier maar die eerste foto is wel een erg leuke plek om daar lekker te genieten van je biertje. Fijn dat ze zoveel korting geven.

  4. Verena

    Ik had al gezien dat zij meededen, echt grappig! Ik heb zelf tijdens Black Friday bij Adidas geshopt 🙂

Spread some love!