Lunch Poké Delicious - Capital Monday

Oktober: Van mindfulness tot lunch bij Poké Delicious

Wat leuk dat je ook deze maand weer meeleest met wat ik allemaal heb uitgespookt!  Oktober is voorbij gevlogen maar om te zeggen wat ik allemaal heb gedaan, was nog best wel lastig. Achteraf gezien ben ik lekker druk geweest met kennis opdoen, om Capital Monday naar een hoger level te gaan tillen. Mindfulness is één van de zaken die ik weer helemaal terug heb gevonden tijdens deze maand. Heerlijk, ik was het namelijk een beetje kwijt. Hiernaast heb ik ook een lekker geluncht bij o.a. Poké Delicious. Lees je mee?Babyshower

Om de maand maar goed te starten, had gelijk op 1 oktober een babyshower van één van mijn vriendinnetjes. Dit zou haar tweede stoere man gaan worden! We hebben tijdens deze fijne dag mutsjes versiert, babyfoto’s geraden en zijn halverwege de middag gaan High Tea’en. Inmiddels is dit heerlijke kind vorige week geboren en heeft hij de naam Jorit gekregen (en is hij net zoals zijn broer ons petekind geworden). Alleen maar liefde!

Babyshower - Capital Monday

The Money Mindset Challenge webinar

Zoals ik al in de intro zei, heb ik mijn mindset weer wat meer ingericht op mindfulness en in hogere energie leven. In het begin van oktober kwam ik bij toeval Sophie van So V’s Choice tegen op Facebook en was ik weer helemaal om. Haar methode draait om de Wet van de Aantrekkingskracht. Als je vanuit verhoogde energie aan iets werkt, denkt of naar iets handelt, zal je er meer van aantrekken. Dit klinkt bij mij heel logisch in de oren.

Dit werkt het zelfde met geld. Hier heeft Sophie dus een prachtige challenge van gemaakt, om jouw te leren hoe je jouw Money Mindset in de juiste energie kunt krijgen en uiteindelijk ook meer aan te kunnen trekken.

Ik weet dat het zweverig kan klinken. Maar als je er eenmaal voor gaat zitten, is dit helemaal niet het geval en is het alleen maar leuk!Original Penguin Event

In deze maand werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Original Penguin event in Amsterdam. Hier hoefde ik gelukkig niet alleen op af, Kevin had ook een uitnodiging en konden we mooi samen op pad. Eenmaal daar kwam Jacqueline ook nog even langs en hebben we daar de nieuwe collectie bekeken en lekker een drankje gedronken. Het jammere was wel, dat dit merk echt gericht is op mannen. Aangezien ik geen man ben, vond ik het zelf niet heel spannend.

Babyshower - Capital Monday

Lunchen bij coffeelicious

De zondag na het event zijn Kevin en ik richting Rachel in Dordrecht gegaan. Hier hebben we lekker bijgekletst en zijn we heerlijk gaan lunchen bij Coffeelicious. Ze hebben echt de meest lekkere gerecht waaronder heel veel verschillende taarten. Wij hebben gekozen voor een combinatie menu met Pancakes, Toast en taart, met heerlijke juices on the side!

Lunch Coffeelicious - Capital Monday

Lunchen bij Poké Delicious

Een week later ben ik samen met Amarante naar Utrecht gegaan om even heerlijk te kunnen lunchen bij Poké Delicious. Dit is een Hawaiiaanse salade bar, waarbij je salades van het menu kunt kiezen om er zelf eentje kunt samen stellen. Dat laatste heb ik natuurlijk gedaan. Ik koos voor een salade met de volgende ingrediënten: Sla, rijst, edemame bonen, wortelen, rode uit, tonijn, avocado, lente ui, gebakken ui, gebakken knoflook, sesam mix en een chili dressing in combinatie met soya saus. Echt heerlijk! Het deed me een beetje denken aan SLA, die toevallig ook in Utrecht zit.

Lunch Poké Delicious - Capital Monday

Hiernaast heb ik ook nog een webinar gevolgd over adverteren via Facebook en een masterclass 365 dagen succesvol. Beide vreselijk inspireren en gegeven door positieve mannen.

WAT WAREN JULLIE HOOGTE PUNTEN DEZE MAAND?

VRAAGJE: WAT VINDEN JULLIE FIJNER… ARTIKELEN IN NL & ENG OF
ALLEEN NL OF ALLEEN ENG?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Clint Eastwood – Gorillaz
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

  1. Wat ging de maand snel inderdaad. Je hebt weer leuke dingen gedaan, ik wil ook nog een keer naar poke delicious. Ben erg benieuwd! Zie je zo babes

  2. Die Poké Delicious ziet er echt wel lekker uit! Goh ik ben fan van nederlands maar als je ook anderstalige mensen hebt is misschien de combinatie beter?

  3. Wat leuk om te lezen. Ik heb toch wel als hoogtepunt de taart maken voor de cakesmash van mijn nichtje. Ze wilde niet echt smashen maar het was erg leuk.

    En qua taal hou ik van Nederlands. Engels is gewoon niet zo goed bij mij. Mocht je toch graag Engels willen zou ik beide doen.

  4. Wat een leuk overzicht, die salade ziet er echt heerlijk uit! Ik vind artikelen in alleen in het NL fijner trouwens.

  5. Wat een leuke mutsjes! En heb je een link naar die webinar ? Ik was aan het zoeken in je artikel, maar kon hem niet vinden. Het klinkt superinteressant namelijk.

Spread some love!