Hotel Riu Plaza Time Square - Capital Monday

Hotel Riu Plaza Time Square – New York | Review

Hier is ie dan…. een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Hotel Riu Plaza Time Square is een prachtig hotel in het bruisende centrum van New York. Kijk je mee?Over Hotel Riu Plaza Time Square

Het Hotel Riu Plaza Time Square is gevestigd in het hartje van Manhattan en biedt de gasten een breed aanbod, waaronder een sportschool, vergaderzalen, bar, restaurant en uitzonderlijk goede WIFI. Zoals je kunt zien kun je hier terecht voor zowel de perfecte citytrip als een zakenreis. Dit hotel zit letterlijk op een steenworp afstand van Time Square en Broadway! Bijna alle grote bezienswaardigheden zijn op loopafstand te vinden, echt een pluspunt voor als je voor het eerst in New York bent.

Hotel Riu Plaza Time Square
305 West, 46th Street
Manhattan, New York – NY, USA – 10036, USA

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital MondayThe front and the entrance of the hotel. / De voorkant en entree van het hotel.

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital MondayThe lobby. / De lobby.

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital Monday
The lobby. / De lobby.

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital MondayThe waiting area in the lobby. / Het wacht gedeelte in de lobby.

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital Monday
The Fashion Bar. / De Fashion Bar.Historie

De internationale hotelketen RIU opende haar eerste vestiging in 1953 op Mallorca in Spanje. In 1985 wordt het eerste hotel buiten Balearen geopend op Gran Canaria. Op de Dominicaanse Republiek opent het Riu Taino in november 1991 zijn deuren in Punta Cana. In het jaar 2010 is de keten enorm uitgebreid met stadshotels in o.a. Mexico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Aruba, de Bahama’s, Kaapverdië, Costa Rica, Marokko en Tunesië. 2011 is het jaar waarin deze nieuwe bedrijfslijn uitgebreid wordt naar een andere locatie in Mexico en zelfs Berlijn. Pas in 2016 kwamen de Riu stadshotels naar New York en Sri Lanka.

Hotel Riu Plaza Time Square - Capital Monday

Onze kamer

Ja wat zal ik zeggen? Eigenlijk was onze kamer gewoon perfect en hadden we alles wat we nodig hadden. Het enige waar we wel aan moesten wennen was, dat een melkglazen wand de badkamer van de slaapkamer scheidde. Maar goed, ieder had ook zo zijn eigen zaken te doen en hadden hier eigenlijk geen erg in. Ons uitzicht was echt geweldig, we konden zelfs een stuk van Time Square zien! Het bed was ook erg fijn en lekker zacht, net of je de hele nacht vast gehouden werd. Ik heb ook geslapen als een roosje, voor zover dat gaat met 9 uur tijdsverschil uiteraard.


Hotel Riu Plaza Time Square - Capital MondayThis was the amazing view from our room. / Dit was ons prachtige uitzicht vanuit onze hotelkamer.

Onze reis was helemaal top en dit hotel maakte het zeker af. De luxe straalde er vanaf, vooral tijdens ons ontbijt. Het personeel is ontzettend vriendelijk en een enorme hulp bij mijn allergie. Helemaal top dus! Helaas ben ik vergeten om hier een paar foto’s van te maken.

Wil je zien wat Kevin en ik hebben gedaan tijdens onze reis? Bekijk dan snel mijn journal deel 1 en deel 2!

WOULD YOU LOVE TO STAY AT THIS HOTEL?
ZOUDEN JULLIE WILLEN VERBLIJVEN IN DIT HOTEL?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

New York – Paloma Faith
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

  1. Het ziet er schitterend uit! En ik snap, dat jullie genoten hebben. Fijn ook, dat je dichtbij Time Square enzo zat ?

  2. Wauw, supermooi! Ik ben zelf meer het backpacker type en zal hier niet zo snel belanden, maar het lijkt me wel heel gaaf om eens te verblijven. Zo centraal en heerlijk luxe, top!

  3. Wat gaaf zeg, die lobby alleen al! Ik zou super graag een keer naar New York willen, wie weet in dit hotel..

  4. Het ziet er echt stijlvol uit. Snap dat je daar wel een aantal daagjes kunt vertoeven!

  5. Hallo meid,

    Ik heb het al gehoord van iemand anders dat ze ook in dit hotel zat en dat ze er heel blij mee was. De volgende keer dat ik naar New York ga, wil ik ook naar dit hotel gaan! Het ziet er echt heel erg goed uit en heel erg mooi ook! ?

  6. Ziet er heel goed uit! Al vind ik het uitzicht een beetje eng, prachtig natuurlijk om de stad te kunnen bekijken van die hoogte.

Spread some love!