XQISIT powerbank

From Amsterdam to New York with the XQISIT Powerbank

Leuk dat je weer even langs komt op mijn blog! Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn ervaringen met de XQISIT powerbank, die ik heb mogen ontvangen ter review. Bij een powerbank krijg ik altijd het gevoel dat je het onderweg of op reis moet gebruiken. Want thuis of op werk gebruik ik altijd mijn normale oplaadkabel, daarom maak ik eigenlijk maar weinig gebruik van dit soort apparaten. Dus hoe leuk was het dan om hem tijdens mijn reis naar New York uit te testen. Ben jij ook benieuwd of deze powerbank doet wat de fabrikanten op de verpakking beloven?Nice of you to come back to my blog again! Today I will tell you about my experiences with the XQISIT power bank, which I have received in exchange for a review. With a power bank, I always get the feeling that I need to use it when I’m on the road or on vacation. I always use my normal charging cable when I’m at home or work, that’s why I make very little use of this type of device. So it was fun to test him during my trip to New York! Are you wondering whether this power bank does what the manufacturers promise on the packaging?

XQISIT powerbank

Over de XQISIT powerbank

Deze USB powerbank batterij is ideaal om mee te nemen op reis vanwege zijn kleine en daardoor handzame formaat. Hij is voorzien van een hoge capaciteit van 5200 mAh – 3,7 V, een micro-USB input van 5 V -1 A en een USB uitgang van 5 V – 2.1 A. Hiernaast hebben ze dit apparaat uitgerust met LED lampjes zodat je ten aller tijden kunt zien hoe vaak (ze zeggen dat je 4x je toestel helemaal kunt opladen) je jouw telefoon nog op kunt laden. Je kunt de XQISIT powerbank kopen via Bol.com voor €42,06.

About the XQISIT power bank

This USB powerbank battery is perfect for taking with you on a trip, because of its small size and therefore convenient size. It has a high capacity of 5200 mAh – 3.7 V, a 5 V -1 A micro USB input and a 5 V – 2.1 A. USB output. In addition, they have this device equipped with LED lights so you can see how often you can charge your phone at any time (they say you can fully charge your device 4x). You can purchase the XQISIT power bank via Bol.com for € 42.06.

XQISIT powerbank

Mijn ervaring

Tijdens onze reis naar New York zijn we op de vertrek dag erg vroeg opgestaan. Tja, door het wachten ga je toch sneller op je telefoon kijken en is hij binnen de kortste keren leeg. Dus op het vliegveld ben ik al begonnen met het opladen van mijn smartphone zoals je hieronder kunt zien, hebben wij dit gedaan onder het genot van een broodje en een koffie van de Starbucks. Altijd een goed idee… toch?!

My experience

During our trip to New York we got up very early on the day of departure. By waiting and playing with your phone more often, you will see that the battery of your phone empties more faster. So at the airport I already had to start with charging my smartphone as you can see below, we did this while enjoying a lovely sandwich and a coffee from Starbucks. Always a good idea … right?!XQISIT powerbank

Eenmaal aangekomen in New York en een aantal dagen verder en een trip naar de Flatiron verder, was het weer tijd om onderweg mijn telefoon op te laden. Aangezien er iedere dag vele foto’s werden gemaakt, ging de batterij vrij snel leeg. Dit was uiteraard geen probleem voor dit fijne apparaat, ik kon immers nog 3x doen!

Once arrived in New York and a few days and a trip to the Flatiron later, it was time to charge my phone again along the way. Since many photographs were taken every day, the battery was released very quickly. This was obviously no problem for this nice device, I could recharge 3 more times!

XQISIT powerbankXQISIT powerbank

Mijn conclusie

Ik ben helemaal weg van deze powerbank, wat een superding! Daarnaast kan je jouw telefoon inderdaad 4x helemaal opladen zoals vermeld op de verpakking. Hij ging tijdens deze trip overal mee naar toe, zelfs in mijn kleinste handtasje was er wel een plekje vrij. Dit is naar mijn mening echt een aanrader voor iedereen.

My conclusion

I’m totally blown away by this powerbank, what an amazing device! In addition, you can charge your phone 4x completely as stated on the packaging. He went along everywhere during this trip, even in my smallest handbag there was a place where I could put it. This is, in my opinion, really recommended for all.

MAKEN JULLIE WEL EENS GEBRUIK VAN EEN POWERBANK EN HEB JE AL WELEENS GEHOORD VAN DE XQISIT POWERBANK?

DO YOU EVER USE A POWER BANK AND HAVE YOU HEARD OF THE XQISIT POWER BANK ALREADY?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een producten die ik ontvangen heb ter review.*
*This article contains products I received in exchange of a review. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Give more power to the people – Joss Stone
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

  1. Mijn jongste dochter vertrekt over twee weken naar China en ik denk nu ineens dat zo’n powerbank voor haar natuurlijk ook wel handig is! Dank voor de review!

  2. Ik kan ook echt niet meer zonder mijn Powerbank. Als ik wat langer weg ga gaat hij altijd mee.

  3. Ik had van deze nog nooit gehoord. Kende hem ook niet eerlijk gezegd maar dat ligt vast aan mij. Ik gebruik dat niet omdat ik weinig veel onderweg ben. En als ik onderweg ben maak ik te weinig foto’s haha. Wel een hele leuke review!

  4. Wow, lekker dat hij 4x helemaal oplaadt. Die van mij gaat toch iets minder lang mee en dat vind ik jammer. Dit is echt ideaal!

  5. Ik maak vaak gebruik van een powerbank, moet alleen nodig mijn oplaadkabeltje zoeken. Ik moet toegeven gewoon een hele goedkope te hebben gepakt en dat ding doet het prima, zie geen reden om zo’n dure te kopen ahah.

  6. Ik heb het eigenlijk helemaal niet in huis maar ziet er wel erg handig uit!

  7. Wat een handig ding is dat zeg! Inderdaad fijn als je je telefoon onderweg kunt opladen als je wel veel foto’s wilt maken!!

  8. Ik ben ook heel blij met mijn powerbank! Zou zeker niet meer zonder kunnen (en ik reis eigenlijk helemaal nooit haha)

  9. Deze kende ik niet maar ik heb wel een powerbank. Ik haal de dag echt niet zonder nog een keer op te laden.

  10. Ziet er een super goeie lader uit! Ik kan hier echt niet meer zonder, heb mijne van Kruidvat altijd mee op zak!

Spread some love!