Bathroom - Capital Monday

My dream bathroom is going to be perfection!

Heb jij dat ook wel eens? Je loopt je badkamer in en denkt… nee, het is niet meer naar mijn zin. Dit gebeurt mij heel eerlijk wel eens, maar ja helaas we doen het er de aankomende jaren nog maar mee. Want we willen nog zoveel en (daar hebben we hem weer) je kan je geld maar 1 keer uitgeven. Dat maakt het rondsnuffelen op Pinterest niet minder leuk en daarom wil ik met jullie de trends delen die ik vaak voorbij heb zien komen. Kijken jullie mee?Don’t you have that sometimes? When you are walking into your bathroom and then it keeps you thinking…. No, this isn’t any of my liking anymore. This happend to me, honestly and then I realized we have to keep this one for a couple of years more. Because we still want to do a lot of things in the house and (yes, there it is again) you can only spend your money once. But that doesn’t make wandering around on Pinterest less fun, that’s why I want to share with you the trends that I came across. Are you reading along?

Bathroom - Capital Monday

Honingraad tegels

De eerste trend van 2017 die ik met jullie wil delen is de badkamer met de honingraad tegels. Persoonlijk zou in gaan voor een zwarte of een juist heel opvallende kleur tegel. Een badkamer mag best wel spreken en opvallen, je bent er immers iedere dag. Dit soort tegels vind ik ook erg chic en netjes overkomen, zelf zou ik als toevoeging een extra plantje neerzetten.

Honeycomb tiles

The first trend of 2017 that I want to show you is the bathroom with the honeycomb tiles. Personally I would go for a black or a very colorful tile in this matter. A bathroom is allowed to stand out as well, you are visiting this room every day so it better be pretty. I also find these kind of tiles very chic and neat, the only thing I would love to add is an extra plant. 

Bathroom - Capital Monday
Bathroom - Capital Monday

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zie je ook steeds vaker in deze ruimte voorkomen. Heerlijk vind ik dit. Het geeft mij een rustig en zen gevoel, net of ik in een spa ben beland. De combi tussen hout en steen vind ik zo een mooi geheel vormen. Dit kan ook op diverse manieren gedaan worden, van super weelderig tot een strak modern design in combinatie met natuurlijke materialen.

Natural materials

There are using natural materials more and more often in this kind of spaces. I really enjoy this style and it gives me a calm and zen feeling. Just like i’m having a wellness day. I thing that the combination between the wood and the stone tiles blend in to each other perfectly. This can also be done in a variety of ways, from very lush to a very modern design in combination with natural materials.

Bathroom - Capital Monday
Bathroom - Capital Monday

Ouderwets vs. modern

Ik vind het echt heel leuk om moderne stijlen te mixen met ouderwetse elementen. Binnen deze trend gaan ze voor een wat ouder patroontje op de tegels en onderdelen van koper/RVS zoal kranen, spiegels, lampen en opberg systemen. Dit kan zoals je hier beneden ziet heel klassiek maar ook met een robuustere twist. De laatste variant vind ik net even iets huiselijker, maar dat is mijn mening.

Old fashioned vs. modern

I really like to mix modern interior styles with some old fashioned elements. Within this trend you see a lot of old patterned tiles in combination with copper/Stainless steel parts like cranes, mirror frames, lamps and storage systems. Like you can see on the photo’s below you can choose for a very classic way but also a bathroom with a robust twist. I think the second photo has more of a home feeling to me, but that’s only my opinion.

Bathroom - Capital Monday
Bathroom - Capital Monday

Beton look

Dit is een hele vette look wat mij betreft, maar het moet maar net bij je passen. Ook heb ik uit bronnen vernomen dat dit materiaal voor op de muren niet zo makkelijk schoon te maken is, dus dat het alleen maar extra werk oplevert. Hoe mooi dit er ook uitziet, uit praktische overweging zal ik hier dus niet zo snel voor kiezen.

Concrete look

This is a very cool look if you ask me, but is has to fit your personal taste. I also heard from my sources that these kind of materials aren’t that easy to clean. It would only bring you some extra work. How lovely this may seem, I wouldn’t choose this trend for practical reasons.

Bathroom - Capital Monday
Bathroom - Capital Monday

Door de online badkamer inspiratie die ik heb opgedaan, is dit artikel tot stand gekomen. Hopelijk komen jullie nu verder met jullie eigen zoektocht! Nu ben ik wel benieuwd naar jullie badkamers. Hihi.

Are you looking for a new bathroom? I hope that I gave you a lot of new inspiration to continue a targeted search. Now i’m very curious about your bathrooms as well. Hihi.PH: Pinterest.com (they aren’t mine)

WELKE STIJL HEBBEN JULLIE THUIS IN DE BADKAMER?
WHICH STYLE DO YOU HAVE IN YOUR BATHROOM?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Everyone nose (all the girls standing in the line for the bathroom) – N.E.R.D.
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

Comments

 1. Wij hebben de badkamer die bij de bouw mee kwam, zwart met wit. Ik zou hem ook wel willen aanpassen en er wat meer natuurkleuren in aanbrengen.

 2. Wij hebben een hele lelijke oude badkamer met alleen maar een douche. Het is eigenlijk ook geen stijl te noemen. De badkamers op de foto’s vind ik allemaal prachtig. Ooit zou ik die best willen.

 3. Mooie badkamers! Wij hebben een vrij naturelle badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. De wastafel zou ik nog een keer willen vervangen.

 4. Dat hebben wij nu op dit moment, maar wij moeten ook nog even wachten totdat we het kunnen verbouwen . Ik vind de badkamers op de foto’s heel erg mooi. Zelf hou ik van verschillende stijlen dus het gaat moeilijk worden met keuzes maken haha

 5. Momenteel zijn wij niet op zoek naar een nieuwe badkamer maar met de verhuizing in zicht vind ik het leuk om inspiratie op te doen. En jij hebt pareltjes uitgekozen om te delen. Erg mooi.

 6. Onze badkamer is redelijk standaard vanuit de bouw, maar over een paar jaar zou ik deze wel wat meer willen veranderen naar mijn eigen smaak. Ik vind de honingraad tegels echt prachtig!

 7. Vind die bovenste mooi, met honingraat tegels. Ik vind voor de badkamer een strak design toch het mooist, lekker rustig.

 8. Hier moet de badkamer zo hoognodig aangepakt worden. Ik heb ooit al eens een berekening laten maken en toen kreeg ik een hartverlamming. Damn, wat is dat duur. Ik zou zelf of voor donker natuursteen gaan of beton en dan combineren met hout.

 9. Een plantje in de badkamer is altijd goed. Dat zorgt voor een natuurlijke sfeer. Mooie badkamers op de foto’s!

 10. Geweldige inspiratie! Ik heb de eerste twee plaatjes meteen even opgeslagen 😉

 11. Ik vind alle foto’s ontzettend gaaf. Zo zou ik het later ook zeker willen!

 12. Els

  Ik hou persoonlijk wel van de badkamer met de houten accentjes, geeft zo een beetje oergevoel, een natuurlijk gevoel. Hier staan zeker mooie exemplaartjes bij, maar ik ben ook zo van het type. Het, ik heb nog een goede badkamer, waarom zou ik hem veranderen???? Ik ebnz o opgevoed, kan er ook niet aan doen! 😉

 13. Ik vind die los staande badkuipen altijd zo ontzettend mooi. Wij hebben een normaal bad, maar eerlijk gezegd zit ik er nooit in. Onze badkamer moet nog aangepakt worden, hij is ontzettend kil en gewoon lelijk haha. Misschien dat ik daarom geen bad pak?

 14. Wauw! Wat een mooie inspiratiepost! Die badkamers zien er echt allemaal prachtig uit!

 15. Ik vind die Balinees achtige badkamer prachtig. Wij wonen in een jaren 30 appartement en hebben wel een bubbelbad waar we nooit in zitten hadden maar voor de rest alles erg eenvoudig. Zo’n badkamer is een droom.

 16. Vind het er allemaal zo mooi! Onze badkamer is echt oud en lelijk, maar binnenkort begint de verbouwing x

 17. oeh ziet er allemaal mooi en leuk uit! ik woon weer bij mijn ouders en geen zeggenschap over badkamer inrichting haha maar als ik ga samen wonen wil ik wel echt een pareltje van een badkamer 😉

 18. Heel erg maar vind ze allemaal leuk. Elke stijl heeft wel wat. Zelfs heb ik niet echt een badkamer, alleen een kleine douche.

 19. Momenteel helaas een oude douche en that’s it. Klein en donker. Ik hou van natuurlijke materialen en planten in de badkamer, lekker tropisch. Wie weet ooit…

 20. zo’n losstaand bad is prachtig! Helaas was het daar voor mij te klein voor, ik heb gekozen voor een inloopdouche!

 21. Bij het zien van deze foto’s zou ik haast zelf ook aan de badkamer willen beginnen verbouwen 🙂
  Maar nu eerst… de keuken 🙂

Spread some love!