Fotofabriek.nl - Capital Monday

Let memories last for ever! | Fotofabriek.nl

Hé jij daar! Leuk dat je er bent. Vandaag ga ik je vertellen over mijn nieuwe fotoboek die ik mocht samenstellen via Fotofabriek.nl. Dit kwam zeker als geroepen en ik ben ontzettend blij met het eind resultaat!

Parijs 2011

In 2011 ben ik samen met mijn vriend een aantal dagen in Parijs geweest. Ja… ik weet het, totaal niet recent en bijna niet meer relevant. Desalniettemin hebben wij toen veel leuke foto’s gemaakt en daarna ons best gedaan om de herinneringen zo goed mogelijk te bewaren. Helaas hebben wij dit toen nog op de ouderwetse manier gedaan. Je weet wel… foto’s laten afdrukken en zelf in een PLAKBOEK plakken. Pff wat een tijdrovende klus was dat zeg! Dit was achteraf ook geen groot succes, na uren strijd met de fotolijm (niet eens zo heel veel by the way), zijn de foto’s gaan bobbelen en kromtrekken. Een grote HORRORSHOW! Dus je snapt wel, dat is erg blij was toen ik de kans kreeg om een nieuwe te maken. Dit keer gelukkig wel digitaal.

Hier zie je een paar foto’s waar helaas geen eer meer aan te behalen was. Doodzonde, vinden jullie ook niet?

Louvre - Capital Monday Moulin Rouge - Capital Monday

Hoe maak je een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Naast fotoboeken in verschillende soorten en maken kan je hier ook andere foto producten maken en bestellen zoals; agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders. Erg leuk, ook al zeg ik het zelf.

Maar hoe maak je nu zo’n gaaf fotoboek?
Stap 1: Ga naar Fotofabriek.nl en kies het product uit wat je graag wilt gaan maken.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 2: Download vervolgens de gratis software waarmee jij je fotoboek kan maken.

Stap 3: Na het downloaden van de software is het de bedoeling dat je het gaat installeren. Dit gebeurt nadat je dubbel hebt geklikt op het icoontje. Volg bij het geopende venster de stappen en dan kan er eigenlijk niets meer mis gaan.

Stap 4: Open na installatie het programma, kies het product wat je wilt maken en upload je foto’s.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 5: Als je klaar bent met alle foto’s en het boek is naar je zin, hoef je vervolgens alleen op de knop ‘Bestel product’ (rechtsboven) te klikken, volg de stappen en klaar is Kees!

Stap 6: Geniet van je eigen gemaakte fotoboek. Na ongeveer 3 werkdagen heb je hem thuis op de mat.

Naar mijn idee kan het niet makkelijker. Daarom zou ik ook niet snel meer kiezen voor een ander bedrijf om mijn fotoboeken te laten maken. De prijzen vind ik erg meevallen in vergelijking met andere. Dus ook erg fijn voor de portemonnee.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

WELKE HERINNERINGEN ZOU JIJ GRAAG VAST WILLEN LEGGEN?

Liefs,
Chantal

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Volg mij op InstagramFacebookTwitterBloglovin en Pinterest om op de hoogte te blijven.

Picture in a frame – Beth Hart
Volg ook de Capital Monday playlist op Spotify.

Comments

 1. Heel gaaf! Ik heb nog steeds in mijn hoofd om van mijn 3 kids van elk jaar van hun leven een fotoboek te maken. Maar inmiddels is dat een flinke klus die mij te wachten staat aangezien ze al 12, 11 en 6 zijn. hahaha.
  Misschien gewoon maar eens beginnen. Als het zo makkelijk gaat is het waarschijnlijk toch niet zo’n hels karwei.

  1. O dat is een gaaf plan! Maar ik snap wel dat je er niet zo makkelijk mee start.
   Aangezien er al een hele bult aan foto’s zijn. Maar het is daarentegen wel heel gaaf voor later.
   XXX

 2. Oh ik ben hier zo slecht in, ik vergeet gewoon fotoboeken te maken. Vind het wel altijd heel gaaf om ze door te bladeren (die paar die ik heb dan hé). Na deze zomer maar eens een fotoboekje bij de fotofabriek proberen..

 3. Ik heb nog wel heel veel foto’s waar ik nog geen boek van heb. Ik heb er nooit echt tijd voor. Deze website is wel super handig dus!

 4. Ja zeker handig! Moet er ook maar snel gaan doen! Toch wel leuk he zo’n fotoboekje?

 5. Oh dit soort dingen stel ik altijd uit, maar als ik het eenmaal af heb ben ik altijd zo blij dat ik het gedaan heb! Zo moet ik stiekem dus nog steeds een fotoboek van onze bruiloft maken..

 6. Wat een super idee! Ik denk dat ik dit ook maar ga doen na elke vakantie! Dan moet ik wel net zo’n mooie foto’s schieten zoals jij dat kan

  Xxxx

 7. Super mooi eindresultaat en heel handig!! Bij mij staat een leuk fotoboek voor mijn zoontjes nog op de planning, dus ik ga de website zeker ff bekijken. Liefs, Chantal

 8. Ik moet nog te veel fotoboeken maken van te veel reisjes. Vind het altijd een mega werkje! Maar oh zo leuk om te hebben.

 9. Maikel

  Wat handig! Fotoboeken zijn altijd vol mooie herinneringen❤️

 10. Zoo zuur als je veel tijd hebt gestopt in het maken van foto’s, ze af laten drukken, ze vast plakken en dat ze daarna inderdaad omkrullen etc. Wat een goed idee van je fotoboek. Ik ga dit zeker onthouden! Je hebt me op ideeën gebracht!

 11. Ik kende deze nog niet. Wat fijn dat je het al binnen drie werkdagen binnen hebt. Ik ga er eens naar kijken. heb op dit moment meer dan 1000 foto’s van mijn zoontje van 6 maanden waar ik snel een boek van wil maken!

 12. Tof zo’n fotoboek! Ik zou super graag zulke boeken maken van mijn zwangerschappen. Helaas ben ik veel digitale foto’s kwijt?

 13. Goed idee om van je vakantie een mooi boek te maken, zo kun je nog lang nagenieten

 14. Allereerst: die mok heb ik ook!!!! hahaha… Speciaal gekocht om mee te nemen als ik op kantoor van opdrachtgevers moest werken. Té toevallig.
  Dan: dat boek ziet er heel mooi uit. Ik moet nog steeds een boek maken met foto’s van Rome. En eigenlijk zeker ook nog eentje met foto’s van Panama. 🙂

Spread some love!