Capital Monday - Lifestyle & Mindset

March: From The Blueberry opening to waxing my legs!

Nederlandse vlag Hee lieve lezer, wat tof dat jij hier weer bent! Het is alweer april en we laten maart al weer enkele dagen achter ons. Volgens mij zeg ik het tijdens iedere recap maar OMG wat gaat die tijd snel. Ook deze maand zat weer vol met leuke (zoals de opening van de Blueberry), maar ook minder leuke dingen. Ik zal je in dit artikel ook eindelijk gaan vertellen wat de mindere kanten waren van afgelopen maanden. Lees je mee?

engelse vlag Dear reader, how great that you are here again! It is already April and we leave March behind us again. I think I say it during every recap but OMG time goes by so quickly. This month was again filled with fun, but also less fun things. I will finally tell you in this article what the lesser sides were of recent months. Are you reading along?

Opening Blueberry - Capital Monday

The Blueberry opening

Nederlandse vlag Laten we eerst beginnen met iets leuks! Kevin en ik waren samen uitgenodigd voor de opening van de tweede Blueberry vestiging in Amersfoort. Ze hadden al een vestiging aan het Hof 21, midden in het centrum van Amersfoort en nu dus ook eentje aan het Emiclairhof 40 in Amersfoort-Noord. Wij werden die dag hartelijk welkom geheten met een toespraak van de eigenaressen. Vervolgens mochten we van alle gerechten op het menu proeven, echt geweldig. Het was allemaal zo lekker, dat we op een gegeven moment wel keuzes moesten gaan maken. Jezelf overeten is ook niet het handigste om te doen. Ik ben echt verliefd geworden op de broodjes met avocado en de Red Velvet Cupcakes. Als je in de buurt bent, zeker even aangaan en proeven!

Vorig jaar heb ik ook een uitgebreide review geschreven over de Blueberry aan het Hof 21. Deze review vind je hier!

engelse vlag Let’s start with something nice first! Kevin and I were invited together for the opening of the second Blueberry location in Amersfoort. They already had a location at Hof 21, right in the center of Amersfoort and now also one at the Emiclairhof 40 in Amersfoort-Noord. We were warmly welcomed that day with a speech from the owners. Then we were allowed to taste all the dishes on the menu, really great. It was all so good that we had to make choices at a certain point. Overeating yourself is also not a great thing to do. I really fell in love with the sandwiches with avocado and the Red Velvet Cupcakes. If you are in the area, be sure to go out there and go taste those things!

Opening Blueberry - Capital MondayFamilie High Tea

Nederlandse vlag Deze maand heb ik ook heerlijk quality time gehad met de dames uit mijn familie van mijn vaders kant. Mijn tante heeft een heerlijke High Tea verzorgd bij haar thuis met de meest heerlijk scones, soepjes, broodjes en andere baksels. En niet te vergeten goede gesprekken en lekker veel thee! Wat mij betreft iets wat we vaker kunnen doen, het was zo gezellig. Vooral omdat je elkaar niet iedere week zien en sommige maar een paar keer per jaar. Wij hebben een top middag gehad. Pure Joy!

engelse vlag This month I also had great quality time with the ladies from my family from my father’s side. My aunt hosteded a delicious High Tea at her home with the most delicious scones, soups, sandwiches and other baked goods. Not to mention good conversations and lots of tea! As far as I am concerned we can do it more often, it was so nice. Especially since you do not see each other every week and some only a few times a year. We had a great afternoon. Pure Joy!

Familie High Tea - Capital MondayBron: Shutterstock.com

Afspraak Delete

Nederlandse vlag Mijn allereerste Wax afspraak ooit! Ik durfde nooit zo goed. De beelden die vaak voorbij komen in films en grappige filmpjes op het internet, staan in mijn geheugen gegrift. Tot dat ik gevraagd werd om een van de behandeling bij Delete uit te proberen, dus ik dacht onder het mom van ‘nieuwe dingen uitproberen’, laat ik het gewoon eens gaan doen. Dus ik heb gekozen voor het waxen van mijn onderbenen. Lekker veilig voor de eerste keer dacht ik zo. Ik ben bij de locatie op het Vredenburgplein in Utrecht geweest. Een super nette cabine in de ruimte van Cosmo Kappers. De Wax Angel moest om mij lachen toen ik zei dat ik het best wel spannend vond en stelde mij daarna geheel op mijn gemak. Ze legde uit wat ze ging doen en vertelde alle ins en outs over het waxen en het bijbehorende proces. Best wel interessant. Uiteindelijk voelde ik bijna niets van mijn behandeling en ben ik al bijna twee weken haarvrij! I LOVE Delete, ik ga zeker terug!engelse vlag My very first Wax appointment ever! I never dared to go before. The images that often pass in films and funny films on the internet are etched in my memory. Until I was asked to try out one of the treatments at Delete, so I thought, under the guise of ‘trying new things’, I just thoughlets go. So I chose to wax my lower legs. I thought that will be the safest for the first time. I visited the location on the Vredenburgplein in Utrecht. A super neat cabin in the space of Cosmo Kappers. The Wax Angel had to laugh at me when I said that I thought it was quite exciting and then put me completely at ease. She explained what she was going to do and told all the ins and outs about the waxing and the associated process. Pretty interesting. Eventually I felt almost nothing of my treatment and I have been hair free for almost two weeks! I LOVE Delete, I will definitely go back there!

Afspraak Delete Waxing - Capital Monday

Huizen bezichtigen

Nederlandse vlag Tja nu moet ik toch echt met de billen bloot en vertellen wat er op dit moment speelt in mijn leven en waarom er dus veel minder materiaal van mij online komt de laatste maanden. Mijn relatie is na bijna 8 jaar samen zijn beëindigd, super heavy kan ik je vertellen. Het leek echt net of alles wat je kent onder je vandaag geveegd werd. Mijn ex en ik hebben besloten om zo lang mogelijk samen in ons huidige huis te blijven zitten i.v.m. de verkoop van het huis. Vanaf deze week zal ons huis ook te koop worden aangeboden en gaat het naar mijn idee allemaal echt beginnen. Het wordt echt… We gaan uit elkaar… Dat dus, het hoge woord is eruit!

Zelf ben ik nu dus ook al aan het rondkijken naar woningen en heb ik al een aantal bezichtigingen gehad ter oriëntatie. Ik begin steeds meer duidelijk te krijgen wat ik wil en waar. Ik heb er vertrouwen in dat het juiste huis/appartement op mijn pad zal komen. Wish me luck en ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.engelse vlag Well now I really have to expose myself and tell you what is going on in my life right now and why there is so much less material coming online in the last few months. My relationship has ended after almost 8 years, super heavy I can tell you. It really seemed like everything you know was swept away from right under you. My ex and I have decided to live together in our current home for as long as possible, untill we sell the house. From this week our house will be offered for sale and in my opinion this is really the beginningWe’re going to separate … So that’s the high word!

I am now also looking around for houses and I have already had a number of viewings for orientation. I am beginning to get more and more clear what I want and where. I am confident that the right house / apartment will come my way. Wish me luck and I keep you informed of the developments.

Interior - Capital MondayBron: Shutterstock.com

BEN JIJ AL BIJ EEN VAN DE BLUEBERRY VESTIGINGEN GEWEEST?
HAVE YOU ALREADY BEEN TO ONE OF THE BLUEBERRY LOCATIONS?

Lots Of Love,
Chantal

One Reponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
  • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: