Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Teruggeven aan je lichaam! | Sport bh’s van Hunkemöller!

Nederlandse vlag Vandaag wil ik jullie graag meenemen in de wondere wereld van de sport bh’s, hoe belangrijk het is om wat terug te doen voor je lichaam en wat mijn relatie met sporten is. Ik kan je wel vertellen dat ik dankzij het rondneuzen op de Hunkemöller webshop, heel hebberig ben geworden. Nu heb ik ineens het idee dat ik voor iedere work-out een andere sport bh MOET hebben! Kijk je met me mee?

engelse vlag Today I would like to take you into the wonderful world of sports bras, how important it is to do something back for your body and what my relationship with sports is. I can tell you that thanks to browsing the Hunkemöller webshop, I have become very greedy. Now I suddenly have the idea that I have to have a different sport bra for every workout! Are you reading along?

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Teruggeven aan je lichaam!

Nederlandse vlag Steeds meer kom ik tot de realisatie dat iedereen best wel blij mag zijn met het lichaam wat hij of zij heeft. We vinden zoveel van ons lichaam, maar staan wij er weleens echt stil bij de positieve punten van ons lichaam? Bijvoorbeeld wat ons lichaam allemaal wel niet voor ons doet? Het zorgt ervoor dat wij dagelijks kunnen ademen, dat we kunnen eten/drinken, dat we naar ons werk kunnen en kunnen nadenken. Allemaal vrij essentiële dingen als je het mij vraagt.

Na een dip te hebben gehad met mijn eetpatroon en de frequentie waarop ik in de sportschool te vinden was. Wil ik meer terug gaan geven aan mijn lichaam. Zorgen dat het nog gezonder en sterker wordt en dat ik de juiste bouwstenen tot me neem om de juiste voedingsstoffen op te kunnen nemen. Lukt dit allemaal in een keer. HELL NO, maar ik probeer het en iedere keer dat het lukt is weer mooi meegenomen!engelse vlag Give your body something back in return! 
More and more I come to the realization that everyone should be happy with the body that he or she has. We think so much about our body, but do we ever really reflect on the positive points? For example, what does our body do for us? It ensures that we can breathe daily, that we can eat / drink, that we can go to our work. All pretty essential things if you ask me.

After having a low point with my diet and the frequency at which I was to be found in the gym. I want to give more to my body in return for everything that it gave me. Make it even healthier and stronger and that I take the right building blocks to absorb the right nutrients from. Can you do this all at once? HELL NO, but I’m trying and every time it works, it’s something to be proud of!

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Waar let je op bij een goede sport bh’s?

Nederlandse vlag Ik moet heel eerlijk opbiechten dat ik nooit echt op het level lette bij het aankopen van een sport bh. Sorry, maar het is de waarheid. Aangezien ik niet hele grote borsten heb, zit het al snel goed en stevig ingepakt. Ook dit was een echte eyeopener voor mij, want er zit dus wel degelijk verschil tussen en het is echt belangrijk om rekening te houden met de levels en de sportieve activiteiten die je doet.

engelse vlag I have to confess very honestly that I never really watched the level when buying a sports bra. Sorry, but it is the truth. Since I do not have very large breasts, it is that they are well and firmly packed very easely. This was also a real eye-opener for me, because there is indeed a difference between all those bra’s, it is really important to take into account the levels and the sporting activities that you do.Nederlandse vlag Level 1: Sport bh’s op dit level zijn vooral ontworpen voor sporten met een lager intensiteits niveau zoals yoga, pilates, wandelen of fietsen. Mijn must have uit dit intensiteit level is de  HKMX The Game sport bh level 1 deze is te koop voor €29,99.

engelse vlag Level 1: Sports bras at this level are especially designed for sports with a lower intensity level such as yoga, pilates, walking or cycling. My must have of this intensity level is the HKMX The Game sport bh level 1 this one is for sale for € 29.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Level 2: Bh’s van dit level zijn vooral voor sporten zoals spinning, fitness en skiën  Het uitoefenen van dit soort sporten vergt meer inspanning, hierdoor is het extra  belangrijk dat je borsten ook meer ondersteuning krijgen. Uit deze serie bh’s is mijn ook gevallen op de HKMX The All Star Level 2 DK. Deze is de koop voor €34,99.

engelse vlag Level 2: Bra’s of this level are mainly for sports such as spinning, fitness and skiing. Exercising this kind of sports requires more effort, making it extra important that your breasts receive more support. From this series of bras, I fell in love with the HKMX The All Star Level 2 DK. You can purchase this one for € 34.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Level 3: Deze bh’s zijn speciaal gemaakt voor sporten met een hoge intensiteit. Denk bijvoorbeeld aan: hardlopen, dansen, aerobis, hockey en boksen. Ook binnen dit level kan ik wel een nieuwe support BH gebruiken. Ik zou hierbij gaan voor de HKMX The Pro Level 3 DK, deze is te koop voor €34,99.

engelse vlag Level 3: These bras are specially made for sports with a high intensity. Think, for example about running, dancing, aerobic, hockey and boxing. I can also use a new support bra within this level. I would go for the HKMX The Pro Level 3 DK, which retails for € 34.99.

Hunkemoller Sport BH's - Capital Monday

Nederlandse vlag Hmm, misschien moet ik toch nog wat van deze sport bh’s van ieder level erbij kopen. Ik hou namelijk enorm van wandelen, maar dan heb ik dus altijd een gewone bh aan. Als ik me echt in het zweet ga werken, dan doe ik dat doormiddel van fitness, sprint of zumba/sh’bam lessen. Zoals je kunt zien heb ik ze eigenlijk allemaal echt nodig. Het is wel voor het behoud van je eigen lichaam. Iets om terug te geven zullen we maar zeggen.

engelse vlag Hmm, maybe I should buy some of these sports bras from each level. I really like walking, but then I always wear an ordinary bra. If I really want to sweat, I will do that through fitness, sprint or zumba / sh’bam classes. As you can see, I actually need them all. It is for the preservation of your own body. We will say something to give back.

PH: Alle foto’s zijn eigendom van Hunkemoller.

WAT VOOR SOORT SPORTEN DOE JIJ GRAAG EN GEBRUIK JE DAAR DAN EEN SPECIALE SPORT BH VOOR?

WHAT FOR KIND OF SPORTS DO YOU GIVE AND DO YOU USE A SPECIAL BH FOR THAT?

Lots Of Love,
Chantal

8 Responses

 1. Ik draag altijd een speciale borst bh want mijn borsten zijn redelijk zwaar, waardoor ze vaak pijn doen tijdens het sporten. Een goede bh is dus zeker een must voor mij!

 2. ik heb precies het zelfde als jij kleine cupmaat en nooit gelet op een sport bh.
  ik heb ze wel eens gekocht maar dan leek het helemaal alsof ik niets meer had dus liet ik ze maar weer in de kast liggen.

 3. Toevallig altijd lessen zoals bodyshape of insanity. Eerlijk gezegd vind ik de High Intensity-sport bh’s vaak heel lelijk. Zo compact. Maar het gaat natuurlijk wel om het behoud van je borsten. Onlangs via Victoria’s Secret een sport bh medium level gekocht. Erg mooi. Ik probeer wel rekening te houden met wat ik doe. Zo wist ik niet dat je voor yoga ook andere sport bh’s (level 1) kon gebruiken. En laat ik nu net heel veel (hot) yoga-lessen aan het volgen zijn.
  Rory onlangs geplaatst…Taboe #13 hoe poep jij eigenlijk?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: