Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Januari: Van Lady Gaga tot mijn eerste video Interview!

Nederlandse vlag Januari is echt heel hard voorbij gevlogen en we zitten ondertussen al weer in februari. Deze maand zat toch wel vol met leuke uitjes en hele leuke ideeën voor Capital Monday en welke richting ik op wil gaan. Hier ga ik nu nog niet te veel over vertellen, dat gaan jullie allemaal van zelf zien. Een van mijn grote hoogte punten deze maand was toch wel het concert van Lady Gaga.

engelse vlag January has really flown by very fast and we are already in February. This month was full of fun outings and I also had some very nice ideas for Capital Monday and which direction I want to go with it. I’m not going to tell you too much about this yet, you will see that for yourself when the time is right. One of my high lights this month was the Lady Gaga concert.

Lady Gaga - Capital MondayBron: Mojo Concerts

Star Wars: The Last Jedi

Nederlandse vlag Samen met mijn schoonfamilie ben ik naar de allernieuwste Star Wars film geweest. Aangezien ik twee jaar geleden pas de tijd heb genomen om voorgaande delen ook helemaal te kijken, vond ik het een must om deze in de bioscoop te gaan zien. Heel eerlijk… Het was een mooie film en hij had prachtige special effects, maar ik vond het weer meer van hetzelfde. De opzet was naar mijn mening gelijk als de vorige. Een beetje jammer, er mag wel een vernieuwing plaats vinden qua opbouw.engelse vlag Together with my in-laws, I went to the latest Star Wars film. Since I took the time to look at the previous parts two years ago, I thought it was a must to see this one in the cinema. Honestely … It was a beautiful movie and he had great special effects, but I thought it more of the same. In my opinion, the set-up was the same as the previous one. A bit of a shame, there may can edit some renewal in the structure.

Star Wars The Last Jedi - Capital Monday

Dagje Thermen Soesterberg | A day at Thermen Soesterberg

Nederlandse vlag Hier waren mijn vriend en ik zo aan toe! Even een heerlijk dag met z’n tweeën, helemaal niets doen en relaxen. Toevallig had ik nog een kortingsbon liggen waardoor de entreeprijs erg aantrekkelijk werd. Zodoende kwamen wij uit bij Thermen Soesterberg. Dit is echt een prachtige en goed verzorgde sauna, met veel diversiteit qua sauna’s, op gietingen en lunch/diner mogelijkheden. Ook in de buitenlucht kan je heerlijk genieten van sauna’s, bubbelbaden en een zwembad. Er is zelf een heus sauna theater voor de liefhebber. Deze was toen wij er waren helaas niet open. Dit had te maken met de storm die Nederland teisterde tijdens deze dag.

engelse vlag My boyfriend and I needed this so much! A day for two, doing nothing and relaxation. Coincidentally, I had a discount voucher which made the entrance fee very attractive. So we ended up at Thermen Soesterberg. This is really a beautiful and well-kept sauna, with a lot of diversity in terms of saunas, pouring and lunch / dinner options. You can also enjoy saunas, hot tubs and swimming pools. You can also go outside for some lovey sauna’s, there is even a sauna theater for the enthusiast. Unfortunately, it was not open when we were there. This had to do with the storm that ravaged the Netherlands during this day.

Thermen Soesterberg - Capital Monday

Lady Gaga Concert

Nederlandse vlag Eindelijk konden mijn vrienden en ik live gaan genieten van de nieuwe Lady Gaga show. Helaas was de show van 3 oktober 2017 afgelast wegens haar gezondheid en werd hij verzet naar 20 januari 2018. Maar wat een fantastische show zeg! Er valt zoveel te zien, van bewegende podium/decor stukken, kledingwissels, dansers en lichtshows. Echt een lust voor het oog en oor. Wat Lady Gaga altijd heel goed doet, is dat ze er voor zorgt dat ze meerder podia’s door de zaal heen heeft. Dit omdat iedereen in de zaal als op de tribune haar goed kan zien en ook de kans heeft om haar van redelijk dichtbij te kunnen zien. Helemaal op dus! Ik was al een groot fan, maar met iedere live show nog een beetje meer.

Ze bracht ook aardig wat nummers van haar oude albums en haar nieuwste album ten gehoren. Lees hier mijn CD review van haar laatste album Joanne!engelse vlag Finally my friends and I could enjoy the new Lady Gaga show live. Unfortunately, the show of October 3, 2017 was canceled due to her health and he was moved to January 20, 2018. But what a fantastic show! There is so much to see, from moving stage / decor pieces, clothing changes, dancers and light shows. Really pleasing to the eye and ear. One of the greatest things what Lady Gaga always does very well is that she makes sure she has several stages through the concerthall. This is because everyone on the floos as well as on the stands can see her very well and also has the chance to see her reasonably close. That’s amazing! I was already a big fan, but a little bit more with every live show I see of her.

Lady Gaga - Capital Monday

Video interview

Nederlandse vlag Yay! Ik heb mijn eerste video interview gehad deze maand, erg spannend maar volgens mij is alles helemaal goed gegaan en is het een mooi stuk geworden. Ik werd geïnterviewd door Valerie Emily, zij heeft mij gevraagd voor dit interview omdat zij bezig is met een schoolproject wat het opstarten van een Youtube kanaal betreft. Erg gaaf! Hiervoor wil ze meerdere personen gaan interviewen die veel bezig zijn met bloggen en social media. Toen ik deze vraag kreeg, zei ik direct ja. Als ik het eindresultaat heb, zal ik deze natuurlijk met jullie gaan delen op mijn socials!

engelse vlag Yay! I had my first video interview this month, very exciting but I think everything went well and it has become a nice piece. I was interviewed by Valerie Emily, she asked me for this interview because she is working on a school project for starting up a Youtube channel. Very cool! For this she wants to interview several people who are very busy with blogging and social media. When I received this question, I immediately said yes. If I have the end result, I will of course share this with you on my socials!BEN JIJ WELEENS BIJ EEN LADY GAGA CONCERT GEWEEST?
HAVE YOU EVER BEEN TO A LADY GAGA CONCERT?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Come to mama – Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

15 Responses

 1. Wat een leuke dingen allemaal 😀 Zelf vond ik Star Wars wel super gaaf, ik ben dan ook naar de 4DX geweest waar je in beweegende stoelen zit, dit voegt zeker iets toe 😛

 2. Jammer dat de films op elkaar gaan lijken als er meerdere delen van zijn. Maar een echte die-hard fan maakt zich daar niet druk om toch?
  Die Lady GaGa maakt echt fantastische shows. Wat tof dat je er bij kon zijn!!

 3. Klinkt als een heerlijke maand! Dat sauna concert lijkt me tof om te zien. Lady Gaga nooit geweest, maar ze ontroerde me echt tijdens de Grammy’s. Dat optreden kwam uit haar tenen. Mijn vriend sprak een paar jaar terug over haar verrassend goede optreden tijdens de Superbowl en sindsdien zie ik haar toch anders dan alleen maar de artiest achter de leuke liedjes. Ze is gewoon echt goed.
  Merel onlangs geplaatst…Hartverzakking door je kinderen | 10 momenten die ik liever had overgeslagenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: