Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Healthy cooking with MARLEY SPOON!

Nederlandse vlag Een van mijn goede voornemens voor 2018 was om wat gezonder te gaan eten en echt te letten op wat ik naar binnen stop. Helaas gaat het nog niet iedere dag naar wens, het is een langdurig proces zullen we maar zeggen. Gelukkig heb ik al weer een paar nieuwe gezonde recepten uitgeprobeerd, die ik zeker ga onthouden en die mij ook zullen gaan ondersteunen in het vinden van nog meer gebalanceerde recepten. Marley Spoon heeft mij echt al een paar mooie voorzetjes gegeven.

engelse vlag One of my good intentions for 2018 was to eat healthier and really pay attention to what I stick inside of my mouth. Unfortunately, it is not going as I hoped as I desired, it is going to be a lengthy process I will say. Fortunately, I have already tried a few new healthy recipes, which I will certainly remember and that will also support me in finding even more balanced recipes. Marley Spoon has really given me a few nice options already.

Marley Spoon - Capital Monday

Gezond koken! | Cook healthy!

Nederlandse vlag Pfoe! Herken je dat? Je hebt de hele dag gewerkt en je komt s’avonds rond half 7 een keertje binnen rollen thuis en precies… Dan heb je niet altijd meer de zin om nog te gaan koken. Mijn lieve vriend kookt gelukkig ook vaak, dan scheelt anders was ik nu allang vierkant. Hihi, grapje. De keren als er bij ons beide de fut er letterlijk uit is, bestellen we wel eens een patatje of een pizza. Niet dat wij dit heel vaak doen, hooguit 1x per week (licht er natuurlijk ook aan wat je zelf veel of weinig vindt). Gezond is natuurlijk anders. Hier willen wij wel wat meer op gaan letten. Gezondere keuzes maken en gerechten uitzoeken die niet binnen een al te lange tijd op tafel staan. Heel eerlijk schiet het boodschappen doen er bij ons ook nog wel eens bij in, omdat wij altijd bezig of op pad zijn. Een lekker dynamisch leven zullen we maar zeggen, maar o zo slecht voor je lijn.

Twee weken geleden mocht ik het gemak en de uitstekende service van Marley Spoon zelf ervaren. Echt serieus, voor mensen zoals wij (met zo een dynamisch leven) is dit werkelijk waar perfect! De verse producten worden met een duidelijk recept op de door jouw aangegeven tijd, thuis bezorgd. Je hoeft voor het avondeten niet meer naar de supermarkt en je hoeft zelf niet na te denken wat je met alle ingrediënten zal gaan doen. Eerlijk waar, ik ben een beetje verliefd geworden!

Marley Spoon - Capital Monday

engelse vlag Pfoe! Do you recognize that? You have worked all day and in the evening you will come home around 6:30 and exactly … Then you don’t always feel like cooking. Happily for me my boyfriends starts with the cooking very often, It makes a big difference otherwise I have been fat already. Hihi, joking. The times when both of us are literally done with the day, we sometimes order a French fries or a pizza. Not that we do this very often, at most 1x per week (it depends on what you define as a lot). Healthy eating is of course a different story. We want to pay more attention to this. Making healthier choices and choosing dishes that are easy and quickly to make. Very honestly, the groccery shopping also a thing that slips out of our minds a lot, because we are always busy or on the road. A nice dynamic life we ​​call it, but oh so bad for your figure.

Two weeks ago I was allowed to experience the convenience and excellent service of Marley Spoon. Really, for people like us (with such a dynamic life) this is perfect! The fresh products are delivered at home with a clear recipe at the time indicated by you. You do not have to go to the supermarket for you supper every day and you do not have to think about what you will do with all the ingredients. Honestly, I fell in love a bit!Welke gerechten ik heb gemaakt? | Which dishes I made?

Nederlandse vlag Kip in een romige groentesaus
Ik ben echt een pasta fan, dus toen ik dit gerecht zag staan was de keuze snel gemaakt.
Dit gerecht bestaat uit bijna alleen maar gezonde ingrediënten zoals kipfilet, sperziebonen, uitjes en wortelen. De bereiding vond ik zelf ook vrij makkelijk uit te voeren (dit wil wat zeggen, want ik ben geen keukenprinses) en ik heb zelfs een nieuw methode geleerd om wortelen ook heerlijk klaar te kunnen maken zonder ze te koken. Echt top en zoveel sneller! Gewoonweg door ze mee te wokken met de overige ingrediënten. Onthouden dus.

engelse vlag Chicken with a creamy vegetable sauce
I’m really a pasta fan, so when I saw this dish the choice was made quickly. This dish consists of almost only healthy ingredients such as chicken breast, green beans, onions and carrots. The preparation I found quite easy to perform (this means something, because I’m not a kitchen princess) and I even learned a new method to prepare carrots deliciously without cooking them. Really great and so much faster! Simply by stir fry them with the other ingredients. So remember.

Marley Spoon - Capital Monday

Nederlandse vlag Indiase viscurry
Deze viscurry was echt totaal iets anders dan wat ik normaal zou kiezen voor het avondeten. Wel maken we weleens curry’s maar dan met kip i.p.v. vis. Aangezien ik ook weer vis wil eten gedurende de week, vond ik dit gelijk een mooie kans. Dit was even spannend, maar zo ontzettend lekker. De hoofdingrediënten van dit gerecht waren: Kabeljauwfilet, rijst, broccoli, wortelen en uien.

engelse vlag Indian fisch curry
This viscurry was totally different from what I would normally choose for dinner. We do make curries sometimes, but then we use chicken instead of fish. Since I also want to eat more fish during the week, I thought this was a great opportunity. This was a little bit exciting, but so incredibly tasty. The main ingredients of this dish were: Cod fillet, rice, broccoli, carrots and onions.

Marley Spoon - Capital Monday

Nederlandse vlag Staan jullie op het punt om ook gezonder te gaan eten en wil je bestellen bij Marley Spoon? Vergeet dan niet de kortingscode: CAPITALMONDAY bij het afrekenen, zo ontvangt je maar liefst €25,- korting! Let op: Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018.

engelse vlag Are you thinking about eating healthier and you want to order at Marley Spoon? Do not forget the discount code: CAPITALMONDAY at the checkout and you will receive a € 25, – discount! Note: This promotion is valid until 31 March 2018.WAT DOEN JULLIE OM GEMOTIVEERD TE BLIJVEN QUA GEZOND ETEN?
WHAT ARE YOU DOING TO STAY MOTIVATED ABOUT EATING HEALTHY?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Food for thought – UB40
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

15 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: