Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Take it easy with NON iron shirts | Hemd voor Hem

Nederlandse vlag Normaal gesproken schrijf ik over onderwerpen die vooral dames aanspreken. Dit keer ga ik jullie een geheim vertellen waar wij dames heel erg gelukkig van gaan worden en onze mannen prachtig zullen staan. Houdt jouw vent van een informele kleding stijl, maar loopt hij er wel altijd graag onberispelijk bij? Dan weet ik wel een passend cadeau. Namelijk de strijkvrije overhemden van Hemd voor Hem. Het perfecte Valentijn cadeau voor hem, maar ook een beetje voor onszelf!

engelse vlag Normally I write a lot about topics that appeal mainly to ladies. This time I am going to tell you a secret where we ladies, going to be very happy about and will look very nice on our man as well. Does your guy love an informal clothing style, but does he always love to be impeccable? Then I know a suitable gift. Namely the Non Iron shirts from Hemd voor Hem. The perfect Valentine gift for him, but also a bit for ourselves!

Hemd voor Hem - Capital Monday

Hemd voor Hem

Nederlandse vlag Op hemdvoorhem.nl vind je een prachtige collectie aan overhemden met een grote diversiteit. De prijzen op deze website zijn echt prima te doen en vallen erg mee. Heel fijn dus… Meestal is het zo, als je een leuk overhemd in de winkel hebt gespot dat jij je dan helemaal scheel betaald. Erg zonde, als je het mij vraagt. Even voor jouw beeldvorming, ze verkopen onder andere de volgende merken; Calvin Klein, Olymp, Marvelis, Eterna en Jacqus Britt. Wist je dat ze bij Hemd voor Hem ook hele leuke accessoires verkopen als; riemen, manchetknopen en sokken? Je kunt hier dus helemaal los gaan voor verjaardagen.engelse vlag On hemdvoorhem.nl you will find a beautiful collection of shirts with a great diversity. The prices on this website are really good and are not that high. Very nice, don’t you think? Usually, if you have spotted a nice shirt in the store that the prices are sky high. That’s a pity, if you ask me. Just before your image, they sell the following brands; Calvin Klein, Olymp, Marvelis, Eterna and Jacqus Britt. Did you know that they also sell very nice accessories at Hemd voor Hem? Like belts, cufflinks and socks? So you can go over board here for birthday presents.

Hemd voor Hem - Capital Monday

Strijkvrije overhemden | Non iron shirts

Nederlandse vlag Bij deze webshop focussen ze zich nog steeds het meeste op de strijkvrije overhemden. De beste uitvinding EVER! Van mij mogen er nog veel meer kleding soorten strijkvrij worden gemaakt. Niet dat ik nu zo vaak de strijkplank pak, maar goed. Je snapt wat ik bedoel, alles mooi en strak de kast in na het wassen.  Want ik wil natuurlijk wel dat mijn BF er netjes en verzorgd bij loopt en niet als een slons. Good job Hemd voor Hem, hier wordt ik oprecht vrolijk van!

Deze Strijkvrije blouses zijn te koop in pasvormen van wijd tot zeer getailleerd (dit vind ik vooral mijn man erg mooi staan) en vanaf boordmaat 37 t/m 54. Ze worden gemaakt  van 100% katoen of katoen met een klein beetje stretch. Door de speciale behandeling die deze blouses en overhemden krijgen gaan ze niet meer kreukelen en blijven ze perfect glad.engelse vlag At this webshop they focus most on the non-iron shirts. The best invention EVER! From me, many more clothing types should be made iron-free. Not that I use the ironing board so often, but well. You understand what I mean, everything neat and tight in the closet after doing the laundry. Because, of course, I want my BF to be neat and tidy and not looking like a slob. Good job Hemd voor hem, I am genuinely happy!

These Iron-free blouses are for sale in fits from wide to very tailored (I think these look very nice on my man) and the collar sizes are from size 37 to 54. They are made of 100% cotton or cotton with a little bit of stretch. Because of the special treatment these blouses and shirts get no longer wrinkled and remain perfectly smooth.

Hemd voor Hem - Capital Monday Hemd voor Hem - Capital Monday

HEB JIJ TOEVALLIG AL ERVARING MET STRIJKVRIJE OVERHEMDEN?
DO YOU ALREADY HAVE SOME EXPERIENCE WITH NON IRON SHIRTS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Shirtsleeves – Ed Sheeran
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

32 Responses

 1. Ik heb totaal geen ervaring met hemden die je niet hoeft te strijken. Al is het natuurlijk wel heel handig. Er kruipt toch veel in.
  Maar mijn vriend draagt gelukkig maar af en toe een hemd. Dus om dat zo nu en dan eens te strijken, vind ik niet zo erg.

 2. Het klinkt voor mij supergoed ik heb een hekel aan strijken ik doe het ook bijna nooit tenzij het echt onvermijdelijk is met overhemden idd. Wat kost zoiets nou ongeveer? Of heb ik daar overheen gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: