Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Shop NIKE now… With a lot of discount!

Nederlandse vlag Vandaag wil ik met jullie mijn geheim delen om nog voordeliger uit te zijn tijdens je aankoop bij je meest favorieten webshops. Als ik een mooi item heb gezien kijk ik eerst even online rond om te kijken of er voor die webshops nog mooie kortingen en andere acties lopen. Want wie weet, betaal je anders meer dan uiteindelijk nodig is. Zelf heb ik al een aantal prachtige item gezien van Nike, deze heb ik dan ook met liefde voor jullie op een rijtje gezet! Kijken jullie mee?Today I want to share with you my secret to be even more profitable during your purchase at your most favorite webshops. When I have seen a nice item I first look online to see if there are still nice discounts and other promotions for those webshops. Because who knows, you otherwise pay more than is ultimately necessary. I myself have seen a number of beautiful items from Nike, which I have put together with love for you! Are you reading along?

Deals.be - Capital Monday

Mijn Nike wensenlijstje | My Nike wishlist

Nederlandse vlag Nike Free TR Flyknit 2 Chrome Blush
Deze schoenen wil ik nog heel graag in mijn collectie hebben voor tijdens mijn trainingen in de sportschool. Deze schoenen ondersteunt je bij bijna alles, van korte runs tot high-intensity sessies. Hiernaast vind ik de kleur echt supertof! Dit soort schoenen zijn best wel prijzig, maar dankzij deze site zie je precies welke kortingen je kunt pakken.

engelse vlag Nike Free TR Flyknit 2 Chrome Blush
I would love to have these shoes in my collection for my training in the gym. These shoes support you with almost everything from short runs to high-intensity sessions. In addition, I find the color really amazing! These kinds of shoes are quite pricey, but thanks to this site you can see exactly which discounts you can get.

Deals.be - Capital Monday

Nederlandse vlag Nike Pro Warm trainingstights
Deze sport legging vind ik al heel lang, erg mooi. Maar ik vond €60,- altijd wat veel voor een sportbroek. Nu is hij tijdelijk €41,97, nog best prijzig maar het scheelt toch!  Het grafische ontwerp aan de zijkant laat mijn vormgevers hart toch sneller kloppen. Wie weet zien jullie mij snel op Instagram voorbij komen met deze broek!

engelse vlag Nike Pro Warm trainingstights
I’m loving this sport legging for a long time now. But I always thought that € 60, – is quite a lot for a pair of sports shorts. Now he is temporarily available for € 41.97, still quite pricey but it does make a difference! The graphic design on the side makes my designer’s heart beat faster. Who knows, you may see me coming up on Instagram with these pants soon!

Deals.be - Capital Monday

Nederlandse vlag Nike Metallic Sports bag
Toen ik deze sporttas voorbij zag komen op de site van Nike, was ik spontaan verliefd. Van de opdruk aan de zijkant tot aan de ritsen boven op, helemaal perfect en ideaal voor naar de sportschool. Het is een aardig grote tas (51 x 25,5 x 25,5 cm), waar je dus gemakkelijk al je spullen in mee kunt nemen.

engelse vlag Nike Metallic Sports bag
When I saw this sports bag on the Nike website, I was in love spontaneously. From the print on the side to the zips on top, perfect and very handy for the gym. It is a big bag (51 x 25.5 x 25.5 cm), so you can easily take all your stuff with you.

Deals.be - Capital Monday

 Ph: Fitgirl – Shutterstock.com – Product photo’s belong to NIKE. 

HOE ZORG JIJ DAT JE DE BESTE ONLINE DEALS HEBT?
HOW ARE YOU MAKING SURE THAT YOU HAVE THE GREATEST ONLINE DEALS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

34 Responses

 1. Ik vind het nog steeds best prijzig. Meestal wacht ik nog een paar weken tot de laatste dagen van de koopjes. Zo zag ik bij de nike webshop een zalmkleurig topje. Alleen vind ik het nog iets te duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: