Capital Monday

Goals voor 2018 & gemotiveerd raken door LASCANA

We zijn alweer een paar dagen in het nieuwe jaar, dit vind ik een goed moment om mijn goals voor 2018 met jullie te delen (en LASCANA zal mij met één van die doelen heel erg gaan helpen). Ze zullen wellicht een beetje overeenkomen met die van jou, maar samen staan we sterk denk ik dan maar! Weet je wat zullen we elkaar nog meer gaan supporter dit jaar? Dat lijkt mij een prachtig doel.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayBalans & plan je goals voor 2018

Met een 32-urige contract bij mijn werkgever, een eigen bedrijf, sporten, het huishouden en quality time met mijn geliefde/familie/vrienden was mijn agenda het laatste jaar overvol. Eigenlijk meer één grote warboel. Waardoor ik mijn oog soms verloor op wat nu echt belangrijk is in het leven en hoe ik het beste balans kon vinden. Na een goed gesprek samen met Daan, kwam ik erachter dat ik alle aspecten die ik belangrijk vind naast mijn job opnieuw moest gaan indelen. Tuurlijk is het opstarten van mijn bedrijf en quality time met mijn dierbaren de hoofdmodus. Maar ik ben er ook achter gekomen het erg belangrijk is om in beweging te blijven en het huis bij te houden. Voor het plannen van al deze zaken en het vaststellen van mijn goals, gebruik ik mijn nieuwe Purpuz planner 2018. Bekijk hier mijn review van de Purpuz planner 2017.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital Monday

Gezonder leven & LASCANA

Tja, door het geen wat ik hierboven al beschreef, had ik eigenlijk geen zin meer om heel consequent te gaan sporten. Ook at ik wat ik lekker vond. Hierdoor ben ik in de laatste paar maanden een paar kilo aangekomen. Shame on me! Ik weet het, het is mijn eigen schuld en nu ben ik er klaar voor om hier wat aan te gaan doen. Samen met de meest prachtige bikini’s en badpakken van LASCANA, krijg ik gewoon weer zin om te gaan sporten. Ik wil me heel graag weer fitter voelen en heel stiekem… Er ook wat fitter uitzien.

Hieronder heb ik een paar bikini’s en badpakken geselecteerd die ik heel graag wil kunnen dragen aankomende zomer.

LASCANA badpakken en bikini's - Capital Monday

 1. LASCANA Badpak met grafische print            € 69,99
 2. Jette Joop Beugelbikini                                          € 57,-
 3. ZO BEN IK Badpak Blauw                                     € 54,99
 4. Jette Bustier bikini                                                  € 69,-
 5. LASCANA Bikini + Bikinibroekje Stippen     € 34,99 + € 24,99

Mijn favoriet uit deze selectie is toch wel nummer 4, de Jette Bustier Bikini! I love it, zo stoer maar ook zo vrouwelijk tegelijkertijd. Daarom moet ik nu dus echt aan de bak aankomen half jaar (#goals).

Capital Monday

Een van mijn grootste doelen dit jaar is, dat ik nog meer uit mijn bedrijf ga halen. Mijn volgers op de social media kanalen en mijn website bezoekers groeien lekker door. Hier wil ik dit jaar nog meer liefde en aandacht in steken. Er spoken zelfs gedachten en ideeën rond in mijn hoofd om een extra toevoeging te gaan doen. Wat dat precies is, laat ik jullie weten als het zover is. Hiervoor heb ik zoals je wel kunt indenken meer tijd nodig. Daarom ben ik vanaf 1 januari terug gegaan van 36 uur werken naar 32 uur voor mijn werkgever. Mijn ideeën zijn groots en de mogelijkheden eindeloos, ik ga onwijs genieten van deze reis!

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayPhoto’s (road, meditation and business): Shutterstock.
Photo’s (swimwear): LASCANA.

 

WAT ZIJN JOUW GROOTSTE GOALS VOOR 2018?
WHAT IS YOUR BIGGEST GOAL FOR 2018?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Diamond Heart – Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

21 Responses

 1. Oh wat zijn ze mooi…

  Een bikini dat is voor mij verleden tijd vrees ik. Ik ben te veel bezig met die tijgerstreepjes die ik cadeau kreeg tijdens mijn zwangerschap.
  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel mooie fashionable badpakken in de omloop!! 😍

 2. Oooh wat een leuk badpak, die eerste! Ik ben overmorgen uitgerekend van ons eerste kindje maar ben al helemaal bezig met een fitplan. Heb nog nooit een badpak gedragen maar heb geen idee hoe m’n buikje er straks uitziet, haha! Misschien is het nodig… succes met het behalen van jouw goals!

 3. Succes met je doelen! Focus houden en dan gaat het je zeker lukken! Ik ben nog met mijn doelen bezig voor dit jaar, iets teveel ideeen dus die focus is er nog niet helemaal 😉

 4. Mooie doelen! Gaat je vast lukken. 😄 Ik wil nog 5kg afvallen en mijn vetpercentage omlaag brengen. Verder wil ik oa een boek schrijven en Zweeds leren. Ik schreef er (hoe toevallig) vorige maand een blog over. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

 • 🏋️‍♀️Outdoor work-outs aren't really my thing.🏋️‍♀️ But this one felt great and my muscles felt soar for days. Are you an indoor or a outdoor type?

Remember a fit body stimulates a happy mind!♥️ 📸@amarantemulder
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 💥New post💥
Shop the most amazing items nu Nike or other great brands with a lot of extra DISCOUNT! Curious? Go check out my latest blogpost. Link in bio. 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followbacknow #spon
 • 📖 I'm a book loving creative, with a weakness dit selfhelp books. 📖 Can't wait to read this one. ☆ What are you reading at the moment? ☆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback #book #books #instaread #reading #selfhelp #lawofattraction @gabbybernstein
 • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄 📸 @kevingeurts
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
 • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
 • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
 • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: