Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Goals voor 2018 & gemotiveerd raken door LASCANA

We zijn alweer een paar dagen in het nieuwe jaar, dit vind ik een goed moment om mijn goals voor 2018 met jullie te delen (en LASCANA zal mij met één van die doelen heel erg gaan helpen). Ze zullen wellicht een beetje overeenkomen met die van jou, maar samen staan we sterk denk ik dan maar! Weet je wat zullen we elkaar nog meer gaan supporter dit jaar? Dat lijkt mij een prachtig doel.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayBalans & plan je goals voor 2018

Met een 32-urige contract bij mijn werkgever, een eigen bedrijf, sporten, het huishouden en quality time met mijn geliefde/familie/vrienden was mijn agenda het laatste jaar overvol. Eigenlijk meer één grote warboel. Waardoor ik mijn oog soms verloor op wat nu echt belangrijk is in het leven en hoe ik het beste balans kon vinden. Na een goed gesprek samen met Daan, kwam ik erachter dat ik alle aspecten die ik belangrijk vind naast mijn job opnieuw moest gaan indelen. Tuurlijk is het opstarten van mijn bedrijf en quality time met mijn dierbaren de hoofdmodus. Maar ik ben er ook achter gekomen het erg belangrijk is om in beweging te blijven en het huis bij te houden. Voor het plannen van al deze zaken en het vaststellen van mijn goals, gebruik ik mijn nieuwe Purpuz planner 2018. Bekijk hier mijn review van de Purpuz planner 2017.

Goals vaststellen voor 2018 - Capital Monday

Gezonder leven & LASCANA

Tja, door het geen wat ik hierboven al beschreef, had ik eigenlijk geen zin meer om heel consequent te gaan sporten. Ook at ik wat ik lekker vond. Hierdoor ben ik in de laatste paar maanden een paar kilo aangekomen. Shame on me! Ik weet het, het is mijn eigen schuld en nu ben ik er klaar voor om hier wat aan te gaan doen. Samen met de meest prachtige bikini’s en badpakken van LASCANA, krijg ik gewoon weer zin om te gaan sporten. Ik wil me heel graag weer fitter voelen en heel stiekem… Er ook wat fitter uitzien.

Hieronder heb ik een paar bikini’s en badpakken geselecteerd die ik heel graag wil kunnen dragen aankomende zomer.

LASCANA badpakken en bikini's - Capital Monday

 1. LASCANA Badpak met grafische print            € 69,99
 2. Jette Joop Beugelbikini                                          € 57,-
 3. ZO BEN IK Badpak Blauw                                     € 54,99
 4. Jette Bustier bikini                                                  € 69,-
 5. LASCANA Bikini + Bikinibroekje Stippen     € 34,99 + € 24,99

Mijn favoriet uit deze selectie is toch wel nummer 4, de Jette Bustier Bikini! I love it, zo stoer maar ook zo vrouwelijk tegelijkertijd. Daarom moet ik nu dus echt aan de bak aankomen half jaar (#goals).

Capital Monday

Een van mijn grootste doelen dit jaar is, dat ik nog meer uit mijn bedrijf ga halen. Mijn volgers op de social media kanalen en mijn website bezoekers groeien lekker door. Hier wil ik dit jaar nog meer liefde en aandacht in steken. Er spoken zelfs gedachten en ideeën rond in mijn hoofd om een extra toevoeging te gaan doen. Wat dat precies is, laat ik jullie weten als het zover is. Hiervoor heb ik zoals je wel kunt indenken meer tijd nodig. Daarom ben ik vanaf 1 januari terug gegaan van 36 uur werken naar 32 uur voor mijn werkgever. Mijn ideeën zijn groots en de mogelijkheden eindeloos, ik ga onwijs genieten van deze reis!

Goals vaststellen voor 2018 - Capital MondayPhoto’s (road, meditation and business): Shutterstock.
Photo’s (swimwear): LASCANA.

 

WAT ZIJN JOUW GROOTSTE GOALS VOOR 2018?
WHAT IS YOUR BIGGEST GOAL FOR 2018?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Diamond Heart – Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

21 Responses

 1. Oh wat zijn ze mooi…

  Een bikini dat is voor mij verleden tijd vrees ik. Ik ben te veel bezig met die tijgerstreepjes die ik cadeau kreeg tijdens mijn zwangerschap.
  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel mooie fashionable badpakken in de omloop!! 😍

 2. Oooh wat een leuk badpak, die eerste! Ik ben overmorgen uitgerekend van ons eerste kindje maar ben al helemaal bezig met een fitplan. Heb nog nooit een badpak gedragen maar heb geen idee hoe m’n buikje er straks uitziet, haha! Misschien is het nodig… succes met het behalen van jouw goals!

 3. Succes met je doelen! Focus houden en dan gaat het je zeker lukken! Ik ben nog met mijn doelen bezig voor dit jaar, iets teveel ideeen dus die focus is er nog niet helemaal 😉

 4. Mooie doelen! Gaat je vast lukken. 😄 Ik wil nog 5kg afvallen en mijn vetpercentage omlaag brengen. Verder wil ik oa een boek schrijven en Zweeds leren. Ik schreef er (hoe toevallig) vorige maand een blog over. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: