Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Decorating my office with wereldkaarten.nl

Vandaag laat ik jullie een gedeelte van mijn kantoor zien. Ik zeg expres gedeelte, omdat nog niet alle hoeken leuk zijn aan gekleed. hihi! Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat een kantoor ruimte een plek is waar je geïnspireerd raakt, maar ook tot rust kunt komen. Misschien een beetje een gekke gedachte voor de meeste personen, weet ik.  Maar… Ik ben er heilig van overtuigd als je in rust dingen doet, dat het je dan  nog meer uit je ideeën en bedrijf kunt halen. Ter inspiratie heb ik sinds een paar weken een wereldkaart aan de muur hangen van wereldkaarten.nl waardoor ik erg geïnspireerd wordt om in 2018 weer een paar leuke reizen/citytrips te gaan maken.Today I’m going to show you a part of my office. Yes only a part, because not all corners are nicely dressed yet. haha! Personally, I find it very important that an office space is a place where you get inspired, but were you can also relax. Maybe a crazy thought for most people, I know. But … I firmly believe that if you do things with a peaceful mind, that you can get more out of your ideas and your company. For inspiration I have a world map hanging on the wall from wereldkaarten.nl for a couple of weeks now, I am already very inspired to make a few nice trips / city trips during 2018.

Capital Monday Office

Mijn kantoor / My office

In mijn kantoor staat er natuurlijk een bureau en een ergonomische bureaustoel. Beide heb ik bij de Ikea gekocht en niet eens voor heel veel geld. Echt helemaal prima!

In my office there is of course a desk and an ergonomic desk chair. I bought both at the Ikea and not even for a lot of money. It looks just perfect.

Capital Monday Office

Ik had nog een oude Kalax kast, deze heb ik op gepimpt met losse deurtjes (ook van de Ikea). Het staat echt super stoer als je het mij vraagt.

I already had an old Kalax cabinet, I pimped it with some separate doors (also from the Ikea). It turned out really cool if you ask me.

Capital Monday office

Voor het plannen van alle afspraken en het maken van tijd voor het opdoen van nieuwe kennis gebruik ik ook in 2018 weer gewoon de Purpuz planner. Ik heb er in 2017 ook zo fantastisch mee gewerkt het kon gewoon niet anders dan deze trend door te zetten in het nieuwe jaar.

Bekijk hier mijn review over de Purpuz planner 2017!

For scheduling all appointments and making time for gaining new knowledge, I’m going to use the Purpuz planner again in 2018. It worked so perfectely for me in 2017, It simply could not be any different than continuing this trend in the new year.

Capital Monday Office

Wereldkaarten.nl

Hier is mijn inspirerende wereldkaart van wereldkaarten.nl dan eindelijk van dichtbij. Zo cool, vind je ook niet? Via bovengenoemde webshop kan je zo veel verschillende wereldkaarten kopen, echt ongelooflijk! Van diverse designs, formaten tot verschillende materialen. Ik heb gekozen voor de Gouden wereldkaart met stippen op een bord van aluminium.

Deze pronkstukken kan je echt op iedere plek in het huis kwijt, van de woonkamer, kinderkamer tot in de werkkamer dus. Als je een van deze producten besteld kan je er heel gemakkelijk een ophangsysteem bij bestellen. Dit heb ik overigens niet gedaan, ik heb een handige vriend die hem voor mij heeft opgehangen.Here it is… My inspiring world map of wereldkaarten.nl in up close. So cool, it’s pretty rad don’t you think? At this webshop you can buy so many different world maps, really incredible! From various designs, formats to different materials. I chose the Golden world map with dots on an aluminum board.  

You can place these showpieces at any place in the house really, from the living room, children’s room to the office. If you order one of these products you can also easily order a suspension system. I did not do this actually, I have a handy man at home who has hanged it for me.

Wereldkaarten.nl

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE PRACHTIGE WERELDKAART VAN WERELDKAARTEN.NL?
WHAT DO YOU THINK ABOUT THIS MAP FROM WERELDKAARTEN.NL?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Hey, no pressure – Ray La Montagne
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

36 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: