Capital Monday

Decorating my office with wereldkaarten.nl

Vandaag laat ik jullie een gedeelte van mijn kantoor zien. Ik zeg expres gedeelte, omdat nog niet alle hoeken leuk zijn aan gekleed. hihi! Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat een kantoor ruimte een plek is waar je geïnspireerd raakt, maar ook tot rust kunt komen. Misschien een beetje een gekke gedachte voor de meeste personen, weet ik.  Maar… Ik ben er heilig van overtuigd als je in rust dingen doet, dat het je dan  nog meer uit je ideeën en bedrijf kunt halen. Ter inspiratie heb ik sinds een paar weken een wereldkaart aan de muur hangen van wereldkaarten.nl waardoor ik erg geïnspireerd wordt om in 2018 weer een paar leuke reizen/citytrips te gaan maken.Today I’m going to show you a part of my office. Yes only a part, because not all corners are nicely dressed yet. haha! Personally, I find it very important that an office space is a place where you get inspired, but were you can also relax. Maybe a crazy thought for most people, I know. But … I firmly believe that if you do things with a peaceful mind, that you can get more out of your ideas and your company. For inspiration I have a world map hanging on the wall from wereldkaarten.nl for a couple of weeks now, I am already very inspired to make a few nice trips / city trips during 2018.

Capital Monday Office

Mijn kantoor / My office

In mijn kantoor staat er natuurlijk een bureau en een ergonomische bureaustoel. Beide heb ik bij de Ikea gekocht en niet eens voor heel veel geld. Echt helemaal prima!

In my office there is of course a desk and an ergonomic desk chair. I bought both at the Ikea and not even for a lot of money. It looks just perfect.

Capital Monday Office

Ik had nog een oude Kalax kast, deze heb ik op gepimpt met losse deurtjes (ook van de Ikea). Het staat echt super stoer als je het mij vraagt.

I already had an old Kalax cabinet, I pimped it with some separate doors (also from the Ikea). It turned out really cool if you ask me.

Capital Monday office

Voor het plannen van alle afspraken en het maken van tijd voor het opdoen van nieuwe kennis gebruik ik ook in 2018 weer gewoon de Purpuz planner. Ik heb er in 2017 ook zo fantastisch mee gewerkt het kon gewoon niet anders dan deze trend door te zetten in het nieuwe jaar.

Bekijk hier mijn review over de Purpuz planner 2017!

For scheduling all appointments and making time for gaining new knowledge, I’m going to use the Purpuz planner again in 2018. It worked so perfectely for me in 2017, It simply could not be any different than continuing this trend in the new year.

Capital Monday Office

Wereldkaarten.nl

Hier is mijn inspirerende wereldkaart van wereldkaarten.nl dan eindelijk van dichtbij. Zo cool, vind je ook niet? Via bovengenoemde webshop kan je zo veel verschillende wereldkaarten kopen, echt ongelooflijk! Van diverse designs, formaten tot verschillende materialen. Ik heb gekozen voor de Gouden wereldkaart met stippen op een bord van aluminium.

Deze pronkstukken kan je echt op iedere plek in het huis kwijt, van de woonkamer, kinderkamer tot in de werkkamer dus. Als je een van deze producten besteld kan je er heel gemakkelijk een ophangsysteem bij bestellen. Dit heb ik overigens niet gedaan, ik heb een handige vriend die hem voor mij heeft opgehangen.Here it is… My inspiring world map of wereldkaarten.nl in up close. So cool, it’s pretty rad don’t you think? At this webshop you can buy so many different world maps, really incredible! From various designs, formats to different materials. I chose the Golden world map with dots on an aluminum board.  

You can place these showpieces at any place in the house really, from the living room, children’s room to the office. If you order one of these products you can also easily order a suspension system. I did not do this actually, I have a handy man at home who has hanged it for me.

Wereldkaarten.nl

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE PRACHTIGE WERELDKAART VAN WERELDKAARTEN.NL?
WHAT DO YOU THINK ABOUT THIS MAP FROM WERELDKAARTEN.NL?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Hey, no pressure – Ray La Montagne
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

35 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

  • 🏋️‍♀️Outdoor work-outs aren't really my thing.🏋️‍♀️ But this one felt great and my muscles felt soar for days. Are you an indoor or a outdoor type?

Remember a fit body stimulates a happy mind!♥️ 📸@amarantemulder
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • 💥New post💥
Shop the most amazing items nu Nike or other great brands with a lot of extra DISCOUNT! Curious? Go check out my latest blogpost. Link in bio. 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followbacknow #spon
  • 📖 I'm a book loving creative, with a weakness dit selfhelp books. 📖 Can't wait to read this one. ☆ What are you reading at the moment? ☆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback #book #books #instaread #reading #selfhelp #lawofattraction @gabbybernstein
  • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄 📸 @kevingeurts
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
  • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from  @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
  • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
  • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: